Mootori ja käigukasti tsentreerimine

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Vasta
Apelsin
Fitting 38"

Mootori ja käigukasti tsentreerimine

Postitus Postitas Apelsin »

Sooviksin nõuandeid kuidas tsentreerida zili käigukast mtz mootoriga. Siiani olen kohanud paari sellist varianti:
Pilt
Pilt
Pilt
Puutiiger
Mudder

Re: Mootori ja käigukasti tsentreerimine

Postitus Postitas Puutiiger »

Küsi automoto foorumist. Sealt saad kindlasti abi.Võid pöörduda seal Sidorovi poole. Temal võiks isegi selline kogemus olla. Pead ei anna.
Minu teada peaks olema võimalus osta juba valmis vahetükke MTZ mootori ja ZIL kõigukasti ühendamiseks. Veel mõned aastad tagasi pakkus Alvoro OÜ müüa uut russi mootorit, millel oli juba eos plaat Zil-i kastiga ühendamiseks. Võib-olla saab neid plaate ka eraldi osta. Jääb ise-aretamise rõõm ära.
Apelsin
Fitting 38"

Postitus Postitas Apelsin »

Jah plaadi saaks zil 5301 tüüpi sõidukilt, kuid mõningalt maaletoojalt sai tellida selline asi, siis nemad ütlesid et hetkel ei ole seda võtta eriti kuskilt, sellepärast mõtlesingi et paneks ta siis ise paika, jõuaks natuke kiiremini.
heeringas
Rock Crawler

Postitus Postitas heeringas »

Olen teinud nii.
Paned koja plaadi külge silma järgi paikka.
Siis kinnitad indikaatori vända külge (hooratta)ja hakkad mootorit ringi ajama.
Kui indikaator seisab 0-is ,siis keerad poldid kõvasti kinni ja puurid tifti augud min 2tk
Ja valmista ongi.

ülejäänud nõu telefonis.
HEIKER OÜ
5057572 Heiki
heeringa@hot.ee
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”