nõuanne ostu puhul ? kas 3.1 v 2.7 D

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

saarlane20
Got ARB and Nitrous?

nõuanne ostu puhul ? kas 3.1 v 2.7 D

Postitus Postitas saarlane20 »

sooviks osta uuema jeep grand cherokee . aga kes oskab öelda uuemate diislite 3.1 diisel olev autol ja 2.7 diisel nende vigu .olen kuulnud et 3.1 ei soovitata et võta 2.7 aaa kummal on vigu rohkem , arvan mõni inimene oskab midagi öelda ikka.tänulik nendele kes oskab midagi siia kirjutada !
Orukoll
Tel:+372 5370 8500
email:saarlane20@hot.ee
igiliikur
Rock Crawler

Re: nõuanne ostu puhul ? kas 3.1 v 2.7 D

Postitus Postitas igiliikur »

No see on ilmselt kõige rohkem lahatud küsimus siin foorumis :bang:
Otsing annab meeletult vastseid, üks teema näiteks http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=49&t=38416
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
jeeps
Fitting 38"

Postitus Postitas jeeps »

Ei tea kas Blondi või brünetti?? Mehed kurat aidake otsustada? Mõlemal pidid mingid vead olema .
Jeep
Kasutaja avatar
coeng
Fitting 38"

Postitus Postitas coeng »

siis juba Jeep GC WK, 3.0.CRD
Jeep Commander 3.0 crd 2007
Jeep Grand Cherokee 4.0 1993
Kasutaja avatar
Tarmu
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmu »

jeeps kirjutas:Ei tea kas Blondi või brünetti?? Mehed kurat aidake otsustada? Mõlemal pidid mingid vead olema .
Miks on blondiinil 2% rohkem mõistust kui hobusel?
Et nad paraadi ajal tänavale ei situks! :mrgreen:
Rocky(peer) Viis Kolm Neli Kaks Seitse Kuus Null Üks

http://tr-trans.eu/
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Jopinto »

2,7 on mersu mootor 3,1 on mini jura, tõesti on rakse valida :lol:
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
jeeps
Fitting 38"

Jopinto kirjutas:2,7 on mersu mootor 3,1 on mini jura, tõesti on rakse valida :lol:

Ja miks sa arvad ,et 2,7 mingeid probleeme ei ole? 3,1 käib vähemalt iga küttega.
Jeep
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

2.7 on igast asendist parem mootor, aga kui lugeda erinevaid remondinimekirju teadmata ajalooga või välismaalt toodud autode puhul, siis paneb tõsiselt mõtlema, kas ei oleks mõttekam kohe see tulevane remondiraha uuemasse mudelisse investeerida või siis bensukas osta... Ma tean tõesti väga väheseid inimesi, kes on ostnud kasutatud 2.7 ja sellega suurema remondita üle aasta sõitnud. Kui ta töötab, siis on ta muidugi tore- ökonoomne ja normaalse dünaamikaga. 3.1 on traktor sellega võrreldes.
jeeps
Fitting 38"

FlammablE kirjutas:2.7 on igast asendist parem mootor, aga kui lugeda erinevaid remondinimekirju teadmata ajalooga või välismaalt toodud autode puhul, siis paneb tõsiselt mõtlema, kas ei oleks mõttekam kohe see tulevane remondiraha uuemasse mudelisse investeerida või siis bensukas osta... Ma tean tõesti väga väheseid inimesi, kes on ostnud kasutatud 2.7 ja sellega suurema remondita üle aasta sõitnud. Kui ta töötab, siis on ta muidugi tore- ökonoomne ja normaalse dünaamikaga. 3.1 on traktor sellega võrreldes.

Ökonoomne ehh hetkel 12,4 pool linna, pool maanteed, tuttav remondimees räägib,et 3,1 on lihtsam remontida :D
Jeep
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

jeeps kirjutas:
FlammablE kirjutas:2.7 on igast asendist parem mootor, aga kui lugeda erinevaid remondinimekirju teadmata ajalooga või välismaalt toodud autode puhul, siis paneb tõsiselt mõtlema, kas ei oleks mõttekam kohe see tulevane remondiraha uuemasse mudelisse investeerida või siis bensukas osta... Ma tean tõesti väga väheseid inimesi, kes on ostnud kasutatud 2.7 ja sellega suurema remondita üle aasta sõitnud. Kui ta töötab, siis on ta muidugi tore- ökonoomne ja normaalse dünaamikaga. 3.1 on traktor sellega võrreldes.

Ökonoomne ehh hetkel 12,4 pool linna, pool maanteed, tuttav remondimees räägib,et 3,1 on lihtsam remontida :D

Miks peaks autot remontima??? Auto tuleb soetada selline, millega käid hoolduses ja saad pidevalt liikuda.
Ma isiklikult ei hakkaks raha kulutama miski millenniumit tähistava käraka peale.

Hobika puhul see muidugi ei kehti.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
Taunus2d
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Taunus2d »

Ökonoomne ehh hetkel 12,4 pool linna, pool maanteed, tuttav remondimees räägib,et 3,1 on lihtsam remontida
3.1 kindlasti kergem remontida kuna poldid on juba eelmise remontija poolt õrnema jõuga kinni surutud, saad lihtsa vaevaga lahti uuesti võtta. olen ise sellist omanud ja paaril sõbral on olnud, kõigil on kulunud närvi ja suurtes kogustes raha et saaks neid liikluses hoida. pihustid oli peavalu, plokikaane alune kulub kiirelt, erinevaid anduri vigasi leidis pea igapäevaselt ja sellest tulenevalt olid ka talved paras peavalu. (toodetud Itaalias VM MOTORI poolt kes tegi samal ajal mootoreid Daewoole, Fiatile, Alfa Romeo, Chrysler, Ford, General Motors, and Rover.)

2.7 on väga töökindel mootor ja koostatud korralikudest osadest ja kasutatud a-varuosasi leiad palju enam ja normaalse hinnaga kuna mersu kasutab seda mootorit nii ML kui ka sõiduautodel, aga kui on hoolitsetud mootor siis pole tal mingit remondi meest vaja.
Uaz 3303 diisel
Lc Hj60 4.0TD
LC Hj61 4.0D
Kasutaja avatar
coeng
Fitting 38"

Postitus Postitas coeng »

sõbral 3.1, hiljuti kulusid tõukurid ära ja hüppasid pesadest välja. Praegu hommikuti hakkas tühikäigul hirmsasti raputama, tahab patjade pealt maha tulla, kahtlustavad pihustit. Kui soojaks läheb on jälle kõik korras.
Jeep Commander 3.0 crd 2007
Jeep Grand Cherokee 4.0 1993
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Jopinto »

Mu jahikaaslasel on 2.7 aeg-ajalt ikka jamasid leidub, kuid mootoris on vaid pihusteid korra vahetanud vist. Kytuse kulu on 9.6 ringis kompuutril. Soidab igalpool. Siiski mina sellist masinat ei soetaks üldse.
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Jopinto kirjutas:Mu jahikaaslasel on 2.7 aeg-ajalt ikka jamasid leidub, kuid mootoris on vaid pihusteid korra vahetanud vist. Kytuse kulu on 9.6 ringis kompuutril. Soidab igalpool. Siiski mina sellist masinat ei soetaks üldse.
Patrol kindlasti pommikindlam, aga on veel põhjuseid miks sa ei soetaks? Sõiduautolikuma maasturi valikuid peale ML-i, GC ja Sorento eriti pole?
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Postitus Postitas agent007 »

2.7 läheb palju paremini edasi. Kui nö lapsevead on likvideeritud sõidab ilusti. Hea on keegi 2.7 omanik kaasa võtta kes on need peavalud ära põdenud juba.
Ise ka enne ostu käisin mõlemaga tiirutamas. 3.1 oli tuimem ja mürises suht kõvasti. Samas pole see 2.7 ka teab mis vaikne. Minu puhul sai määravaks 400nm@2k rpm, keskmine kulu 11l/100km, 2.7 mootori kasuks.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”