automaatsed rummulukud kinni keevitada ?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
automaatsed rummulukud kinni keevitada ?
Tere, automaatsed rummulukud said otsa ja uusi ei raatsi osta. Kuulsin et neid on võimalik kinni keevitada ja siis on nad koguaeg lock asendis. Mis võib autoga halba juhtuda veel peale seda, et esi kardaan hakkab koguaeg ringi käima ja esisild kuluma. Et põhimõtteliselt on see võimalik, aga kas on väga kahjulik autole ?
Re: automaatsed rummulukud kinni keevitada ?
Ei ole.
Mul ka vanad praetud.
Mul ka vanad praetud.
Kell on juba palju ja mu aju ei tööta nii hästi. Kas sa mõtlesid seda, et " Ei ole " kahjulik ???
Kahjustab sama palju kui teistel autodel pidev 4 WD
Ok. Aga kas siin foorumis on kuskil mingi teema ka selle kohta, kuidas ja mis kohad tuleks kinni keevitada. Ma otsingu kaudu ei leia kuidagi :S
-
pimeroolis
- Got ARB and Nitrous?
Hydroid kirjutas:Ok. Aga kas siin foorumis on kuskil mingi teema ka selle kohta, kuidas ja mis kohad tuleks kinni keevitada. Ma otsingu kaudu ei leia kuidagi :S
Loll küsimus aga mis autust jutt. Mõnedel autudel saab rummulukus hammasrataste vahel oleva vedru asendi muutmisega lukustada jäädavalt, ei pea tingimata keevitama.
Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
Miks ta siis loll küsimus on?
Auto on Nissan Terrano ll , 1997 aasta oma.
Auto on Nissan Terrano ll , 1997 aasta oma.
Rummulukku kinni keevitada on Terranol lihtne, nuut hambumusse ja paari punktiga kinni.
Veidi keerulisem on automaatseid rummulukke manuaalseks tuunida.
Selleks tuleb keevitada rummuluku siseosale keere, siis saab poldiga rummulukke sisse ja välja lülitada.
Mina olen mõlemat varianti kasutanud.
Veidi keerulisem on automaatseid rummulukke manuaalseks tuunida.
Selleks tuleb keevitada rummuluku siseosale keere, siis saab poldiga rummulukke sisse ja välja lülitada.
Mina olen mõlemat varianti kasutanud.
Siin teemas on pilte ka automaatsete lukkude manuaalseks tuunimisest.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=40& ... anuaalseks
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=40& ... anuaalseks
Parem osta omale korralikud AVM i lukud www.cruiser.eu
Manuaale ostan hea meelega enda järgmisele maasturile. Seda Terranot on plaan järgmiseks talveks maha müüa, aga tahaks hetkel teha temast odavama variandiga neljaveolise auto.
Aga kasutaja raulex, kas " nuut hambumusse ja paari punktiga kinni " sa selle all mõtlesid seda, et niii palju kui mina olen neid aut. hube puhastanud ja lahti võtnud siis mäletan, et seda keskmist nuutidega südamiku saab keerata ühe teise asja sees, ehk siis niiöelda "lock" asendisse.
Keevituse põhimõte on siis selles, et ma keeran ta auto asemel ise sinna "lock" asendisse, sest auto peal seda teha ei saa kuna hub on kulunud ja keevitan punktidega kinni et ta sealt lahti ei tuleks ? Sain ma õigesti aru ?
Aga kasutaja raulex, kas " nuut hambumusse ja paari punktiga kinni " sa selle all mõtlesid seda, et niii palju kui mina olen neid aut. hube puhastanud ja lahti võtnud siis mäletan, et seda keskmist nuutidega südamiku saab keerata ühe teise asja sees, ehk siis niiöelda "lock" asendisse.
Keevituse põhimõte on siis selles, et ma keeran ta auto asemel ise sinna "lock" asendisse, sest auto peal seda teha ei saa kuna hub on kulunud ja keevitan punktidega kinni et ta sealt lahti ei tuleks ? Sain ma õigesti aru ?
Täpselt nii ongi vaja teha, keevitus jääb ainult lock asendi fikseerimiseks.Auto küljes pole mõtet keevitada, võib laagrile viga teha.Hydroid kirjutas:Keevituse põhimõte on siis selles, et ma keeran ta auto asemel ise sinna "lock" asendisse, sest auto peal seda teha ei saa kuna hub on kulunud ja keevitan punktidega kinni et ta sealt lahti ei tuleks ? Sain ma õigesti aru ?
mina lõhkusin seest tyhjaks ( vedrud, seibid ja muu jama) ja lasin terve ringi peale seestpoolt ja 33" ratas neid küll pole suutnud siiani katki murda.
Raulex, aga auto küljes ei saagi teha, kuna sinna ei pääse puht füüsiliselt ligi. See hubi korpus tuleks ju ikkagi maha võtta koos sisemustega.
Ikka maha tuleb võtta.Teoreetiliselt saab vist ka auto küljes keevitada, aga kuumus ja keevituspritsmed rikuvad laagri ära.