M:Suur estakaad+väiksem käru
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M:Suur estakaad+väiksem käru
Pole küll otseselt maastur,aga kaudselt sellega seotud(?).Müüa siis üks suur ja jurakas estakaad (vene sõjaväe oma).All kaks silda.Sobib näiteks maasturi hoolduseks/remondiks.Kui huvilisi pole,siis tuleb ta vanarauaks ära müüa.Lisaks sellele pakkuda üks väiksem käru,mis sobiks näiteks UAZi või natuke suurema auto taha.Üheteljeline,all praktiliselt uued rehvid.
Viimati muutis Ints, E Okt 09, 2006 8:20 am, muudetud 1 kord kokku.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Äkki pilt abiks, siis saak sotti kuidas välja näeb ning kauba asukoht ei teeks ka paha. Millised on mõõdud ja palju kaalub?
Hind, nagu ma aru saan on võrdne emex-i vanaraua omaga?
Hind, nagu ma aru saan on võrdne emex-i vanaraua omaga?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Nädalavahetus möödas ja pildid tehtud.Täpsustame natuke teemat.Kandevõime siiski tanki ilmselt ei kanna (oli omal valesti meeles).Pikkuseks on sellel asjandusel ca 5,5m,laiuseks ca 2,2m.Kes soovib,sellele saadan pildid.Lisaks sellele suuremale estakaadile on pakkuda veel üks väiksem järelveetav käru,üheteljeline,praktiliselt uute kummidega.Ka sellest on mul tehtud mõni pilt.
Kuule, aga ole hea saada pilti siis, mu mail on pets3500@hotmail.com
kui see on see mida mul vaja siis ma olen vb nõus ka kellegagi võidu pakkuma hinda
PS: milline on see haakeseade sel kärul? kas selline nagu tänapäeval ikka või liht silmus?
kui see on see mida mul vaja siis ma olen vb nõus ka kellegagi võidu pakkuma hinda
PS: milline on see haakeseade sel kärul? kas selline nagu tänapäeval ikka või liht silmus?
- ivanvillis
- Fitting 38"