Tere. Tahaks infot?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
võsakas
Mudder

Tere. Tahaks infot?

Postitus Postitas võsakas »

Tervist. oleks soov omale soetada jeep Grand cherokee. Silma jäi siuke isend http://www.auto24.ee/used/1173559
Kindlustuse info näitab et 2 avariid ka läbi teind.
Kas oskab keegi selle isendi kohta midagi rohkemat õelda?
Ette tänades!
võsakas
Mudder

Re: Tere. Tahaks infot?

esimene kord on 2008a ja 1800 euri ja teinekord 2011a ja 2000 euri vist mitte väga rasked paugud hinda arvestades.
Kas siukest tasub üldse vaatama minna ja kui sobib siis ka kaasa võtta?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

võsakas kirjutas:esimene kord on 2008a ja 1800 euri ja teinekord 2011a ja 2000 euri vist mitte väga rasked paugud hinda arvestades.
Kas siukest tasub üldse vaatama minna ja kui sobib siis ka kaasa võtta?
No mina loen sealt välja, et mõlemal juhul on Jeep (selle omanik) süüdi jäänud ja hüvitised on vastaspoolele....huvitav, palju ta omal midagi ära rikkus? :roll: Aga muidu selle 3,1 disla kohta on meil lugemist rohkem kui küll.

Pilt
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Kusjuures ma mingi päev üritasin otsinguga saada infot 3,1 kohta. Üldiselt kannatab grandi kohta otsida, aga konkreetselt 3,1 kohta ei saa ja peab kõik teemad läbi lugema. Ma üritasin natuke oma mälu värskendada, miks 3,1 mootor täielik saast on ja seda ei soovitata isegi mitte vaenlasele :mrgreen:
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
võsakas
Mudder

Tänud info eest!
Aga oskab keegi siis midagi samaväärset soovitada ja samas hinnaklassis.?
Auto ise läheks sõitmiseks mu naisele ja ega meil talv ja kevad suht jamad kuna asfaltini kilomeeter ja vald eriti hooldada ei viitsi.
tänud iga vihje eest!
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas matikala »

Akki kui just vaga tugevat toolooma vaja pole voib Suzuki Vitarat vaadata.
Omal isiklikult kogemusi pole aga odavamast hinnaklassist/vanem masin uks usaldusvaarsemaid?
Aga eks see vastupidavus oleneb rohkem eelmistest omanikest,kui palju nad massinat hooldasid..

http://www.auto24.ee/used/1240592

Jerokee naeb muidugi edevam valja aga ega sa ju eputamiseks seda soidukit osta :D
-------------------------------------------------------
2003 Shogun Warrior LWB 3.2 Di-D auto full UK spec's
Maakeeli valge mehe naftamootoril Pajeero,pika kerega
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

võsakas kirjutas:Tänud info eest!
Aga oskab keegi siis midagi samaväärset soovitada ja samas hinnaklassis.?
Auto ise läheks sõitmiseks mu naisele ja ega meil talv ja kevad suht jamad kuna asfaltini kilomeeter ja vald eriti hooldada ei viitsi.
tänud iga vihje eest!
Terrano
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
võsakas
Mudder

jeebikutel kuidagi hea lisavarustus selle raha eest, samas ju korralikult hooldates peaks pea iga masin pidama :lol: Naisel kuidagi tõmme kohe selle kerega jeebi poole :eek
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Ja loeme varsti uut nuttu ja hala 3,1 mootori saaga kohta,kui ise remondid seda mootorit,pole kõige hullem,aga kui remonti viid tekkib paras peavalu :D
Üldiselt ei tea kas oled sellise asjaga sõitnud,aga õõtsub ja on suht vedel,nagu enamus usakad,mulle ei meeldi ja tean paari juhust kus naised selle libedaga üle keeranud,kuna pole väga konkreetse juhitavusega,seega proovige sõita.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas matikala »

Sober, sa kusi ise-endalt ausameelselt,mida sa otsid:
tode voi vastust mida sa kuulda sooviksid?

1) Kui on teada et masin on kaks korda (vahemalt) avariis olnud, siis poleks ju eriti tark tegu loota et temast pere uus lemmik saab.
2) Lisavarustus on koige vaiksem asi,mille ule muretseda. Kui mootor voi veermik hakkab mone aja parast probleeme tekitama siis ei saa ju su noorik kruiiskontrollist voi aircondist suuremat asja roomu tunda.
3) Kumb on tahsam,kas kilomeeter asfaltini talvel ja kevadel kindla peale labida voi masina kerekuju?

Kui sulle cherokee niivaga meeldib,siis osta ta ara,ega sa ennem soba silmale saa. Akki lahebki hasti, kust sa seda voiksidki (voi keegi teine peale endiste omanike) teada.

Mulle ka grand cherokee meeldis kui ma seda esimest korda yheksakymnendate alguses nagin ja lubasin et ykspaev kui raha piisavalt koos on ostan ara. Siiamaani meeldib aga pole ostnud, sest kardan pidevat remontimist.Raha on vahe ja yldse mulle meeldib rohkem soita kui putitada. Internet on otsast lopuni cherokeede kohta inffi tais.

http://www.telegraph.co.uk/motoring/272 ... -1999.html
-------------------------------------------------------
2003 Shogun Warrior LWB 3.2 Di-D auto full UK spec's
Maakeeli valge mehe naftamootoril Pajeero,pika kerega
võsakas
Mudder

ok tuleb uut masinat otsima hakkata :( ega pole mõtet osta jah kui kõik seda kiruvad. Endale plaanis muidu järgmise nädala lõpus paari patrolit vaatama minna, y61 pikka kerega 2000 aasta, kanti vast saan omale uue sõbra millega julgeb ka teelt maha keerata :P
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Postitus Postitas agent007 »

Ütleme nii, et jeep on omamoodi. Vana kere oli ehk veidi vastupidavam aga ehk on mul lihtsalt joppand nende masinatega nii. Igatahes see 3.1td teema on pigem nii, et kui hästi eelmine omanik teda hooldanud on mitte kui hästi sina teda hooldama hakkad. Õõtsumine on neil kõigil vist veres, selle vastu ei vaidle.
Mina soovitaks nii, et kui ise remonti ei karda võta diisel. Vahet pole kas 2.7 või 3.1. Mõlemal on omamoodi lollid tüüpvead. Kui tahad lihtsalt kulgeda siis 4.0 või pigem 4.7 bensukad aga maksad rohkem kütte eest. Variant on gaas ka aga need isendid veelgi kallimad.
Hetkel sõidan ise ka WJ kere Jeebiga. Eelmine oli ZJ. Noh anyway, kui sillad töötavad siis QuadraDrive on hea asi. Maanteel sita ilmaga võib ennast kindlalt tunda. Ajab ise oma asja see vahekast. Vanal kerel oli mul 231 kast ehk ise pidi nelikut lülitama. See polnud väga sihuke sita ilma maanteemasin.
Mina nii kergelt jeebiku mõtteid ei mataks. Mis siis, et ma olen oma WJ -i ostmisest saati enamus aega remontinud - ikkagi rahul. :twisted:
Jeep GC 2.7CRD
58454535
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Bensukad on üsna murevabad, võrreldes diislitega, ei ole see uuem 2,7 diisel ka mingi imeloom, suurem osa Jeep'i alafoorumist koosneb selle tüüpvigade lahkamisest, soovitan soojalt V8 poole vaadata kui just väga suurt läbisõitu ei plaani, 4,0 R6 ei oma mingit eelist V8 ees, seega need jätaks ma ka julgelt valikust välja, müüakse neid meil ka harva.
võsakas
Mudder

ega samas need sõidud pikkad ei tulegi, naisel tööle 10 km ja ise ma tegelen veel paar aastat oma metsaga 8) kuus 1000 km tuleb kahe peale aga samas tuleb lolle sõite ka piisavalt palju! kus eraldi vaja käija sellepärast oligi plaanis 2 maasturit soetada. Võibolla ikka lihtsamat teed pidi minna ja naisele sõidukas osta, saab alati dziipi kasutada kui vaja aga sõidukaga mugavam 100-200km otsi kihutada kui vaja :roll:
Tänud kõigile varasemajatele vastajatele!!!
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”