www.monstermania.ee

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
rommi
afroäi

www.monstermania.ee

Postitus Postitas rommi »

Siinolijad loodetavasti ikka lähevad Monstarmaniale? :roll:

Kas 4x4.ee ka kuidagimoodi seal esindatud on? Ma saaks homme päeval (26.09 toimuval eelüritusel Ülemiste parklas) korraldajaga kokku. Äkki oleks mingi võimalus oma väike kommun seal luua või kasvõi oma masinatele mingid spets parkimiskohad rääkida, kus siis 4x4.ee kleepsud veidi ka meie foorumile kuulsust lisaks? Enda masinal kleepsu pole veel aga seda pisiasja annaks korrigeerida (sain juba ka suulise hoiatuse :oops:)

Igal juhul - kui kellegil juba Mania seltskonnaga midagi räägitud võiks kindlasti mulle teada anda, et mingit lolli olukorda ei tekiks.

rommi
tel 5078372
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kas seal parkimiskohtadel oleks ka mingi valve peal? Uksed nagu päris hästi lukku ei käi masinal.
+372 5028488
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

jr kirjutas:Kas seal parkimiskohtadel oleks ka mingi valve peal? Uksed nagu päris hästi lukku ei käi masinal.
ma ei tea seda, aga igatahes saan homme õige asjamehega kokku ja küsin kõige kohta. Üldiselt, seal hipodroomil leiaks tegelt küll mingi oma nurgakese, mille saaks üleüldse lindiga eraldada.
Vahur
misasi see pidur on?

Postitus Postitas Vahur »

Kas ja mis hinnaga pileteid veel saada on?
Daniel
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Daniel »

Selline yritus siis päris auto omanikele :wink:
Pilt
Cruiisis osalevad ka monstrid (treiladel)
kogu inf: http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=20088
79,K30 Blazer,379td,400,208,-4",38"
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

tegin mõne klõpsu ülemistel seisvatest monstertrukkidest.
http://www.zone.ee/4Runner/monstermania/index.html

väga lahedad monstrumid ikka, ajasime HMM-i Reinuga juttu... kuni nad järjest neid ümber parkima hakkasid, siis 50m raadiuses peale viipekeele oli mingit muud suhtlusvahendit raske kasutada. Kindlasti tuleb väga sheff show... kui kellegil mure pileti saamisega, siis võin ürituse korraladaja käest uurida.

Truckimehed tulid juttu ka puhuma, vaatasid et mingi kohalik fanatt. Sain aru, et ise tegelevad põhitööna ka tänavaautode tõstmiste ja ümberehitustega. Kukkusid kohe igasugu soovitusi jagama ja kiitsid projekti, eriti sildasid :D Nende endi tegemised: www.supertrux.com
PS! - muide müüvad Calmini asju ka nii et sukisukile saaks sealt väärt kraami.

Monstrite kohta rääkis üks noorem kutt, et nende auto on oma eluaja jooksul 3x üle katuse käinud ja see pidi suht jama lugu olema... hoolimata tugevast ehitusest. Sillad pidid ka murduma nagu õlekõrred, ülekanded on sees tavalised. Ehituselt on nad kõik praktiliselt identsed, kuna selliste autode jaoks pole juppideturg just väga lai. Amort on õliga, vedrusid kui selliseid polegi... on õhkvedru, mis näeb välja nagu amort ja sinna lükatakse vajalik rõhk sisse. Rääkis midagi 500st... ilmselt siis psi (50ati).
Põhimõtteliselt autod pumbatakse üles enne võistlust.

Kuna siin erilist lainet see 4x4.ee esindamise teema pole tekitanud, ma ei tea kas siis hakata jamama? Korraldaja pakkus meile 4-5le autole ürituse piirides kohti aga ma ei tea, oleks siis siit minejaid? Samas nagu mingi stock samuraiga pole mõtet sinna minna ja kas keegi viitsib oma võistlusmasinat välja ajama hakata?
Viimati muutis rommi, K Sept 27, 2006 3:06 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Enda autol kisun täna tagant pidurid laiali ja seega ei liigu ilmselt paari nädala jooksul kuhugi. Seega oma autot parkima ei saa tulla.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jazz777
Tuuker
Kontakt:

Postitus Postitas jazz777 »

Kuna sain just kutsed üritusele, siis mõtlesin, et kas peaks võistlusmasinale värviremondi ära tegema. Aga paistab, et vist ei ole minejaid :?:
P.S. 4x4.ee kleepse mul ei ole, aga hunnikus igasugu teisi on küll :)
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

igatahes... korraldajaga rääkisin, tasuta pileteid kahjuks ei saa :(
Küll aga bronnis ta meile kuni 6 autokohta siseterritooriumil. Mingil määral oleks ju nagu ühiskülastus ja oma pleiss siseterritooriumil. Peab vaid pileti ostma (piletilevis on veel) Lisaks autodel olevatele kirajdele võib kasutada reklaamekui need ei satu vastuollu korraldaja omadega. Ma usun, et see pole väga eesmärk aga mingi SUURE 4x4.ee plakati võiks ju ikkagi orgunnida ruttu? Arvestage ka seda, et teised on maksnud oma reklaamplatsi eest korralikku klotsi, meile oleks see tasuta.

Ja mis peamine - KUI leiaks nüüd vähemalt 3 moditud masinat kes tuleksid vaatama ja tahaks elitaarset parkimiskohta. Peaksite saatma siis auto Reg.nr kuidagimoodi mulle (siia privasse, meilile või tel 5078372)

Jr - lükka piduriremont veidi edasi? :P
jazz777 kirjutas:Kuna sain just kutsed üritusele, siis mõtlesin, et kas peaks võistlusmasinale värviremondi ära tegema. Aga paistab, et vist ei ole minejaid :?:
P.S. 4x4.ee kleepse mul ei ole, aga hunnikus igasugu teisi on küll :)
:bg :thumb:

Kes veel? Automargil pole tähtsust, peaasi et ei paistaks nagu tavaline stock!
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ehh krt, kui sa Rommi lähed, siis tulen ma kah oma Chevyga!
+372 5028488
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

jr kirjutas:Ehh krt, kui sa Rommi lähed, siis tulen ma kah oma Chevyga!
Nonii! Olemas!!! :) Kas on veel fänne tulemas?
Meie omad saavad igal juhul koha pealt ka pileti osta. Ja see otsalõppemise jutt on ka üks paras turundustrikk.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Nu aga kuhu jääb Danieli Sub?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kuna autod jäävad vahtida sinna inimestele, siis kas ehk paneks iga auto peale ka mingi A4 lehe, kus on miski tutvustav info. A'la mis mootor, kast, vahekast, palju tõstet, mis rehv ja muid omapärasusi lühidalt. Kas või samas stiilis, nagu meil rigside lehel on.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Reklaammaterjal:
Kui lipu laseks teha, kus on 4x4.ee logo peal. Siis 1.65x1.05m lipp läheks umbkaudu maksma 1090 eeki. Kas laupäevaks valmis jõuaks ei oska veel öelda. Tegelikult siitkohalt tekkiski huvi, et ega keegi meie seltskonnast ei puutu kokku nii öelda lippude valmistamisega. Ma oleks huvitatud küll ühte 4x4.ee lippu omama.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

ELRK lipp sai lastud teha tuntud-teatud lipuvabrikus ja siiani ( 6 aasatat)on kenasti vastu pidanud. Ajutise lipu võib ju ise suvalise kanga peale shablooni ja sprayga teha.
Pilt
Pilt
Viimati muutis Landy, N Sept 28, 2006 8:32 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”