HJ61 esisild ei tööta
Moderaatorid: jr, Moderators
HJ61 esisild ei tööta
Tere,
Mure selline, et kraavist välja tõmbamisel käis pauk ja esisild ei vedanud enam.Kui välja sain siis selgus, et vasak pooltelje ots krõbiseb.Tellisin uue ja vahetasin ära.Panin kokku.Nüüd kui oli vaja silda kasutada ikka ei vea.Esirattaid liigutades liigub kardaan ka aga kui käigu sisse paned siis tagasild liigub aga esisild ja ka kardaan on paigal.Enne kui lammutama hakata sooviks asjatundjatelt nõu, millest või kust otsast alustada.
Mure selline, et kraavist välja tõmbamisel käis pauk ja esisild ei vedanud enam.Kui välja sain siis selgus, et vasak pooltelje ots krõbiseb.Tellisin uue ja vahetasin ära.Panin kokku.Nüüd kui oli vaja silda kasutada ikka ei vea.Esirattaid liigutades liigub kardaan ka aga kui käigu sisse paned siis tagasild liigub aga esisild ja ka kardaan on paigal.Enne kui lammutama hakata sooviks asjatundjatelt nõu, millest või kust otsast alustada.
Re: HJ61 esisild ei tööta
Aga otsahub on õieti koos ?Ehk tagasi pandud !
kui käiguga tagumine kardaan liigub aga esimene mitte siis on vahekast laiali
#redneckengineeringestonia
Niisiis, millest ma alustama peaks, ma mõtlen, et milline see töö järjekord on.Võib-olla on võimalus midagi vahetada ja uuega asendada.
hj60 jupid on nii odavad, et võta kasutatud vahekast ja vaheta välja............minu diagnoos muidugi põhines sellel loogikal, et 60 vahekastis ei ole diferentsiaali, kui 4WD on sisse lülitatud siis peavad pöörlema mõlemad kardaanid, kui esimene ei pöörle 4WD asendis siis on järelikult vahekast kaputt
Lülitushoob kah üle vaadata enne. Osadel lülitus vaakumiga, mis mu arvates eriti porr.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
HJ 61del peaks kõigil olema 4WD lülitus vaakumiga.rt23 kirjutas:Lülitushoob kah üle vaadata enne. Osadel lülitus vaakumiga, mis mu arvates eriti porr.
Nissan Patrol Y60 2.8Td
Suzuki Samurai 1.3
Toyota Land Cruiser HJ61 4.0Td
Suzuki Samurai 1.3
Toyota Land Cruiser HJ61 4.0Td
Kiire nelivedu on vaakumiga, aeglane kangiga.Kumbki ei tööta.
nojah, vaata ikka auto alt, kas hoob/vaakum kasti küljes ka midagi teeb või ei............aga kui ikka lausa pauk käis no ju siis vahekastis lendas midagi laiali
Käisin sõitmas ja mõtlesin, et prooviks kas töötab või mitte.Proovisin nii vaakumiga kui kangiga kostus raginat ja hakkas tagasilda pooma.Enam ei proovi.Paistab, et viga ikkagi vahekastis.