kiire küsimus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
vanatoomas
- Got ARB and Nitrous?
kiire küsimus
Tere jälle, kas keegi oskab öelda kas ühe ratta piduri kolbi vahetus võtab tõesti pea kaks tundi aega.
Re: kiire küsimus
See on väärt küsimus ja teema .vanatoomas kirjutas:Tere jälle, kas keegi oskab öelda kas ühe ratta piduri kolbi vahetus võtab tõesti pea kaks tundi aega.
Peab targematega arutlema.
HM Racing Team
-
vanatoomas
- Got ARB and Nitrous?
Vabandust kui see küsimus tundub idiootne ,aga kui pidur kinni ja vea tuvastamine, kogu töö, koos kolbi lihvimisega võtis aega lagi 45 minutit, siis miks peaks uue paigaldus aega võtma kaks tundi. Veel kord vabandan ,et oman lubasid ,aga ei jaga autost midagi, edaspidi proovin rumalaid küsimusi vältida, tänud.
- Bytewize
- Rock Crawler
Ega's seal midagi suurt tõesti tegema ei pea, vana kolb välja, silinder seest puhtaks, vana kaitsekumm maha, vana tihend maha, uus tihend ja kaitsekumm, kolb sisse, õhutada ja kompott kokku panna.
Mul kui algajal läks see ooper kuskil tunnike per pidur, ma lõikasin olemasolevat suts lühemaks ja lihvisin ka selle ajaga, ei pannud uut.
Uuega peaks eriti lihtne olema.
Muidugi kui õhutusnippel on kinni kiilunud, siis võib suts kauem küll minna.
Mul kui algajal läks see ooper kuskil tunnike per pidur, ma lõikasin olemasolevat suts lühemaks ja lihvisin ka selle ajaga, ei pannud uut.
Uuega peaks eriti lihtne olema.
Muidugi kui õhutusnippel on kinni kiilunud, siis võib suts kauem küll minna.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
-
vanatoomas
- Got ARB and Nitrous?
Tänud, ma arvasin ka ,et normaalse asjade käigu korral lagi tund.
Ma nöökisin 4 tundi, kuigi spets "väljatõmbaja" oli abiksvanatoomas kirjutas:Tere jälle, kas keegi oskab öelda kas ühe ratta piduri kolbi vahetus võtab tõesti pea kaks tundi aega.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7