Soov soetada uuem maastur(linnakas)
Moderaator: Moderators
Soov soetada uuem maastur(linnakas)
Hetkel käivad oma maasturid väiksed remondid ning plaanis võtta ökonoomsem ning väiksem linnakas
silma jäänud
1.RAV -4
2.Vitara
3.X-trail
4.Outlander
eelistaks diislit(kuna antud benad võtavad keskmiselt 10+L sajale spirit monitori järgi
Millised miinused või plussid on ühel või teisel ning neljandal nimekirjas.Võib ka midagi muud lisada
tähtis on nelivedu,hea kui keskdifriga,normaalne kliirents,poleks paha ka kui aeglusti.silla lukud vast sellise hinnaga jne suhtega ei tehtagi
hind sinna 10 k EUR kui käibega ning max käibeta kuni 8500 EUR
Jäädes loetus olevate plusse miinuseid ootama ning mida ühe või teise ostu puhul tähele panna.
NB! kindlasti läheb enne ostu auto esinduse alusvankri kontrolli ning ajalugu
silma jäänud
1.RAV -4
2.Vitara
3.X-trail
4.Outlander
eelistaks diislit(kuna antud benad võtavad keskmiselt 10+L sajale spirit monitori järgi
Millised miinused või plussid on ühel või teisel ning neljandal nimekirjas.Võib ka midagi muud lisada
tähtis on nelivedu,hea kui keskdifriga,normaalne kliirents,poleks paha ka kui aeglusti.silla lukud vast sellise hinnaga jne suhtega ei tehtagi
hind sinna 10 k EUR kui käibega ning max käibeta kuni 8500 EUR
Jäädes loetus olevate plusse miinuseid ootama ning mida ühe või teise ostu puhul tähele panna.
NB! kindlasti läheb enne ostu auto esinduse alusvankri kontrolli ning ajalugu
Re: Soov soetada uuem maastur(linnakas)
ei oska mõni öelda misllise võiks nimekirjast kohe välja jätta?
4.Outlander minu valik
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.
5230047 Ergo
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.
5230047 Ergo
--kala-- kirjutas:4.Outlander minu valik
veidi kiikasin .sellise hinnaga aint bena saada:S ning see ple nii öko.umbes sama mis pajero 2,8 td diisel
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Vitara neist kõige maasturlikum ja ilmselt võimekaim.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
midagi head halba x-traili kohta
Tere, pidasin X-Traili 5a. Mul oli mudel T30, 2,2l diisliga 2007 aastast, samal aastal tuli välja ka T31, millel kellad juba ilusti juhi ette toodud. Üldiselt see et kellad T30 keskel ei häirinud mind üldse. Häiriv oli see, et külmast peast mootor lagiseb täiesti uskumatult kõvasti, aga see pidi olema selle mootori eripära. Igatahes laiali ta mul ei läinud ja soojast peast oli ka hääl normaalne. Teine häiriv asi on liiga kiire esimene käik, st kui vähegi raskemad-keerulisemad teeolud tuleb hakata sidurit libistama. Samas see vist enamuse linnamaasturite häda. Igatahes jäi mul ka sidur ellu ja mina teda ei vahetanud. Nelivedu toimetab ilusti, minul ei õnnestunud kordagi kinni jääda ja ka libedal maanteel oli hea kindel tunne sõita. Veermik on üsnagi pommikindel, aga rattalaagrid nõrk koht, samas saab laagri vahetatud u 100 eur-ga. Rohkem ma remonti suurt ei mäletagi, ainult korralised hooldused, seda siis 5a ja 120 000 km. Reaalne ja ilustamata küttekulu 7-8 l vahel. Nii et üldiselt olin ma autoga rahul. Samas kui ma omal ajal autot otsisin öeldi.et samadel mootoritel (2,2dci 100kw), mis toodetud enne 2005a olid turbode probleemid. Edu auto valikul!
rekkamees kirjutas:Tere, pidasin X-Traili 5a. Mul oli mudel T30, 2,2l diisliga 2007 aastast, samal aastal tuli välja ka T31, millel kellad juba ilusti juhi ette toodud. Üldiselt see et kellad T30 keskel ei häirinud mind üldse. Häiriv oli see, et külmast peast mootor lagiseb täiesti uskumatult kõvasti, aga see pidi olema selle mootori eripära. Igatahes laiali ta mul ei läinud ja soojast peast oli ka hääl normaalne. Teine häiriv asi on liiga kiire esimene käik, st kui vähegi raskemad-keerulisemad teeolud tuleb hakata sidurit libistama. Samas see vist enamuse linnamaasturite häda. Igatahes jäi mul ka sidur ellu ja mina teda ei vahetanud. Nelivedu toimetab ilusti, minul ei õnnestunud kordagi kinni jääda ja ka libedal maanteel oli hea kindel tunne sõita. Veermik on üsnagi pommikindel, aga rattalaagrid nõrk koht, samas saab laagri vahetatud u 100 eur-ga. Rohkem ma remonti suurt ei mäletagi, ainult korralised hooldused, seda siis 5a ja 120 000 km. Reaalne ja ilustamata küttekulu 7-8 l vahel. Nii et üldiselt olin ma autoga rahul. Samas kui ma omal ajal autot otsisin öeldi.et samadel mootoritel (2,2dci 100kw), mis toodetud enne 2005a olid turbode probleemid. Edu auto valikul!
tänan positiivse info eest.
plaanius vaadata jah T30 ja 2007 aasta oma.Eks kelaldega harjub ära.
Aga kui kõrge maks rehvi saab alla panna?
täpsemalt siis see isend http://www.auto24.ee/used/860154
eks enne ostu uurib lkf info kohta +läheb esindusse kontrolli
veel mingeid soovitusi.
suureomsa x-traile on toodud Prantusmaalt saksast jne.Nissaneil ei saa kontrollida ajalugu kui pole Eestis ostetud ja kui pole käinud ainult ühe edasimüüja juures.
Seega jääb see x-trail vahele.See mis Eesti enda oma on suht kahtlasied vigu täis (saadeti hooldusajalugu)
suureomsa x-traile on toodud Prantusmaalt saksast jne.Nissaneil ei saa kontrollida ajalugu kui pole Eestis ostetud ja kui pole käinud ainult ühe edasimüüja juures.
Seega jääb see x-trail vahele.See mis Eesti enda oma on suht kahtlasied vigu täis (saadeti hooldusajalugu)
- totu
- I live off from the mud
http://www.auto24.ee/used/666929 on küll veidi kallim aga tüüpvigadest ei ole kuulnud, sõita on hea ja nelivedu ilmselt klassi parimaid (Volvo). Konkreetset autot ei tea aga uutel on "webasto" standardvarustuses. Kütusekulu ja dünaamika ka täiesti talutav.
PS. See on mark, mis on arvamust Fordist muutnud.
Tehtud, mõeldud.
totu kirjutas:http://www.auto24.ee/used/666929 on küll veidi kallim aga tüüpvigadest ei ole kuulnud, sõita on hea ja nelivedu ilmselt klassi parimaid (Volvo). Konkreetset autot ei tea aga uutel on "webasto" standardvarustuses. Kütusekulu ja dünaamika ka täiesti talutav.
nu selle autoga nagu metsa minna on kole naljakas.
enne maksta veidi juurde ja võtta juba duster.
Autol ei pea olema ulme varustust nahksisu jne.
nati jahil ja metsas käimiseks ning koer pidevalt kaasas vahest ka kaks.
Mõnikord vaja muruniidukit vedada jne.
erilist luksust ei ole tarvis.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Aga osta siis uus Duster! Eriti kui otsid praktilist ja liigsete lisadeta autot.djkiller kirjutas: nu selle autoga nagu metsa minna on kole naljakas.
5 a. garantiid, ökonoomne ja hea läbivusega. Lülitava nelikveoga ja lukustatva keskdifriaga.
Minu 2WD Dacia Loganil peagi vanust üle 5 aasta ja varsti 120km rataste alat läbi käinud, ning siiani nuriseda ei saa. Kestab kenasti. Vatti on saanud kõvasti ja sõidetud kohtades kuhu keskmine linnamaasturgi ei roni.
Ökonoomne ka takka otsa, isegi haagist vedades.
Duster võtabv vist isegi 1500kg sappa.
-----------------------------------------------------------------
Landy kirjutas:Aga osta siis uus Duster! Eriti kui otsid praktilist ja liigsete lisadeta autot.djkiller kirjutas: nu selle autoga nagu metsa minna on kole naljakas.
5 a. garantiid, ökonoomne ja hea läbivusega. Lülitava nelikveoga ja lukustatva keskdifriaga.
Minu 2WD Dacia Loganil peagi vanust üle 5 aasta ja varsti 120km rataste alat läbi käinud, ning siiani nuriseda ei saa. Kestab kenasti. Vatti on saanud kõvasti ja sõidetud kohtades kuhu keskmine linnamaasturgi ei roni.
Ökonoomne ka takka otsa, isegi haagist vedades.
Duster võtabv vist isegi 1500kg sappa.
paistab vist jah ,et muud üle ei jää.veidi väike krt ta on.
Selline x-trail või outlander oleks mingil määral ideaalne.Kütusekulu teh andmete järgi umbes sama mis dusteril
- TiitR
- I live off from the mud
Mul käib jahikaaslane igal nv.-l jahis 2002a. Vitaraga (5 ust, manuaal ja 2,0d). Täitsa asjalikult ronib peaks mainima. Väga trööbatud pole, kui mõned kinnijäämised lumme välja arvata, kuid pakiruumi suurus jätab soovida, sellest ka tal müügisoov. Kuna poiss ise müügimees ja tööauto kodus, siis Vitara vaid nv-del sõitmiseks. Kui huvi selle vastu, siis anna märku
.
Edit: Leidsin ta vana kuulutuse isegi üles (hinda ära vaata, kuna see vana kuulutus
): http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=4677
Edit2: Kuna sul asukohaks Ida, siis mine kae ka veel 1 taoline üle: http://www.auto24.ee/used/1201812
Muidu ei soovitaks neid Suzusi, kuid ise pea igal nv.- näinud, et täitsa asjalikud aparaadid on raskemates tingimustes
, aga kuna sa vist ikkagi uuemaid otsid, siis nende kohta ei oska küll midagi kosta.

Edit: Leidsin ta vana kuulutuse isegi üles (hinda ära vaata, kuna see vana kuulutus

Edit2: Kuna sul asukohaks Ida, siis mine kae ka veel 1 taoline üle: http://www.auto24.ee/used/1201812
Muidu ei soovitaks neid Suzusi, kuid ise pea igal nv.- näinud, et täitsa asjalikud aparaadid on raskemates tingimustes

TiitR kirjutas:Mul käib jahikaaslane igal nv.-l jahis 2002a. Vitaraga (5 ust, manuaal ja 2,0d). Täitsa asjalikult ronib peaks mainima. Väga trööbatud pole, kui mõned kinnijäämised lumme välja arvata, kuid pakiruumi suurus jätab soovida, sellest ka tal müügisoov. Kuna poiss ise müügimees ja tööauto kodus, siis Vitara vaid nv-del sõitmiseks. Kui huvi selle vastu, siis anna märku.
Edit: Leidsin ta vana kuulutuse isegi üles (hinda ära vaata, kuna see vana kuulutus): http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=4677
Muidu ei soovitaks neid Suzusi, kuid ise pea igal nv.- näinud, et täitsa asjalikud aparaadid on raskemates tingimustes, aga kuna sa vist ikkagi uuemaid otsid, siis nende kohta ei oska küll midagi kosta.
midagi jah sinna sisse ei topi.vaenlasele ka sellist pagassi ei soovitaks:D