Nissan Navara D-40 4x4 probleem
Moderaatorid: jr, Moderators
Nissan Navara D-40 4x4 probleem
Tervist nimelt ei lülita 4x4 sisse ainult plingib armatuuril.Ja ABS tuli põleb kas selle pärast äkki ei lähe ka 4x4 sisse?
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Re: Nissan Navara D-40 4x4 probleem
Mõni ABS-i anduritest katki.D-40 esisild ei lülitu kui ABS ei tööta.KarmoT kirjutas:Tervist nimelt ei lülita 4x4 sisse ainult plingib armatuuril.Ja ABS tuli põleb kas selle pärast äkki ei lähe ka 4x4 sisse?
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Vaatasin abs-i andurid üle ei olnud lahti ega katki.Ja proovisin ka seda et võtsin aku miinus klemmi küljest ära ei aidanud.Kaitsmed olid terved. 

ega alati ei peagi juhe või kaitse katki olema. Kui andur on lihtsalt katki ja ei anna signaali, siis silmaga ei pruugi seda kindlaks teha.
Lase kuskil arvuti külge panna ja sealt on näha milline ABSi andur ei tööta. Kindlasti tasub vajadusel puhastada esimeste andurite pistikud, mis asuvad rattakoopas. Need kipuvad kergelt oksüdeeruma. Mina oma autol lõikasin need vahelt välja ja ühendasin juhtmed otse kokku ja isoleerisin korralikult.
Lasin juhtme külge panna selgus et kundepoolne tagumine andur on katki.Ja uus maksab nissani esindusest 340€.Ja romulates pole mis olen uurinud.
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Siis on ju minu uus orig. ABS-i andur oluliselt odavam ja kohe võtta.KarmoT kirjutas:Ja uus maksab nissani esindusest 340€.
http://www.maasturid.ee
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Türbli kell kus küsitakse junnide eest pappi ikka. Pole endal junni vaja aga kui oled sarnaste asjadega maadelnud siis viskab juhtme kokku kohe kui numbreid näed. Huvitav, kui palju sellise junni tegemise omahind on?
Äkki 25€ ehk?
Loodan, et saite aru, ma ei pahanda müüjate peale. Kusagilt peavad ju nemad ka hankima.
Müün ise ka iga püev tehnikat ja nii mõnegi asja ostuhind ületab piiri, mida kliendile tahaks öelda. Tehasega tulevad siis tõsised jutud. Loodan et teised müüjad ka sellist tööd teevad. Kasu sellest alati küll pole aga vahel siiski...
Äkki 25€ ehk?

Loodan, et saite aru, ma ei pahanda müüjate peale. Kusagilt peavad ju nemad ka hankima.
Müün ise ka iga püev tehnikat ja nii mõnegi asja ostuhind ületab piiri, mida kliendile tahaks öelda. Tehasega tulevad siis tõsised jutud. Loodan et teised müüjad ka sellist tööd teevad. Kasu sellest alati küll pole aga vahel siiski...
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Nii võtsi abs-i anduri lahti kuivatasin pistiku ja abs-i otsa õlist(kas peab ültse õline olema?)Võbiolla loll küsimus aga ma rookie:)Puhastasin õlist ja töötab nüüd.Arvuti näitas et kundepoolne tagumine on katki,võtsin siis teise poole lahti ja see ka õline.Kas siis on otsa zimmekad läbi?
-
- True Off Roader!
odavKarmoT kirjutas:Lasin juhtme külge panna selgus et kundepoolne tagumine andur on katki.Ja uus maksab nissani esindusest 340€.Ja romulates pole mis olen uurinud.

Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Õli ei tohiks ABSi anduri tööd väga mõjutada, kuna tegu siiski magnetiga ja vähemalt esimesel anduril on päris paks plastkest ümber, seega õhuke õlikiht ei tohiks segada.
Võiks muidugi kontrollida, kas tihendid õli läbi ei lase või rattalaager ei loksu.
Võiks muidugi kontrollida, kas tihendid õli läbi ei lase või rattalaager ei loksu.
-
- True Off Roader!
Samas on see abs päris tundlik värk, jääb see kontakt natuke kehvemaks ja ongi p...s. Mul vahetati esinduses ära ja nii kui uksest välja sõitsin, siis kohe kord on, kord ei ole. Õhtu, enne kinnipanekut sain kätte, kohe keerasin uksest tagasi sisse. Töömeest enam polnud aga klienditeenindaja laua tagant kargas poiss püsti, ajas auto tõstukile, pani arvuti külge ja uuris-puuris ning viga lihtne. Vahetaja oli jätnud vana tihendi pessa sisse ja uuel oli ka küljes. Jäi andur kaugele ja alati ei andnud kontakti ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
-
- Got ARB and Nitrous?
KAS SIIS TÖÖTAB SIIAMAANI VÕI,MUL VISKAS KA ABS PÕLEMA......ÄKKI SAMA JAMAKarmoT kirjutas:Nii võtsi abs-i anduri lahti kuivatasin pistiku ja abs-i otsa õlist(kas peab ültse õline olema?)Võbiolla loll küsimus aga ma rookie:)Puhastasin õlist ja töötab nüüd.Arvuti näitas et kundepoolne tagumine on katki,võtsin siis teise poole lahti ja see ka õline.Kas siis on otsa zimmekad läbi?
MBX350d
Nissanil peab olema absi andur õline.Mul endal oli pistiku probleem,kuna see asub sillatala küljes siis ta saab pidevalt vett ja niiskus läheb sisse.Kas kellegil on hea nõu kuidas seda vältida et niiskus ei saaks sinna lähedale.Tänud.
Ees mina lõikasin need vahelt välja ja jootsin juhtmed kokku. Isoleerisin korralikult termokahaneva rüüsi ja teibiga. Nüüd juba 2 aastat pole probleeme olnud.