Roostetõrje.

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
MartM
Mudder

Roostetõrje.

Postitus Postitas MartM »

Mitsu 97 2,8TD.
Kui pilk auto alla pista, siis roostetab ja roostetaks rõõmuga edasi.

On mingeid häid vahendeid ,millega üle tõmmata?
Arvatavasti suvel siiski.

:D
Hangover
Off Roader Wannabe

Re: Roostetõrje.

Postitus Postitas Hangover »

Lihtsalt ületõmbamisest vast ei piisa.
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Tartus mingi firma tegeles keemiaga,kusjuures üpris tõhusaga,pagan ei tule nimi meelde,endalgi vaja.Ehk Tiit kohalik mees teab.Oli kas mingi Estpresto või Esp....,midagi taolist.Müüvad päris huvitavaid asju.saan õige nime ka teada aga mitte kohe.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

MartM kirjutas:Mitsu 97 2,8TD.
Kui pilk auto alla pista, siis roostetab ja roostetaks rõõmuga edasi.
On mingeid häid vahendeid ,millega üle tõmmata?
Kus sa paikned? Mina olen kasutanud www.krown.ee , www.ruststop.ee ja www.termak.ee teenuseid aga need kõik Tallinnas.
Kasutaja avatar
MartM
Mudder

Tänud!

Asun ise enamasti Pärnu - ja Viljandimaal.
Edgari linna suurt asja pole.
Kas siin piirkonnas ka vastavaid teenindusi on?
Krown tundub väga asine asi olevat.
Uko
Rock Crawler

Postitus Postitas Uko »

Just,sinna on lisatud kleepainet,8€liiter pane palju tahad.
olge marurahulikud!
Kasutaja avatar
MartM
Mudder

Olen nüüd küll välilähetuses, kui nii mõnigi kalevipoeg, kuid koju tulles on plaanis hakata asjaga tegelema.

Plaan siis selline, et lasen alguses survepesuriga alt puhtaks, ka raami seest enamuse olluse. Ostsin hiljuti just Kärcheri 5 seeria supermasina :D

siis lähen poodi ja ostan Kärcherrile juurdekäiva liivapritsi. ei tea kuidas see veel töötab, aga arvatavasti käib vee sisse liiv ja sinna otsa mingi spets püstol. See on igatahes müügil Stokkeris.Pole süvenenud. Igatahes tõmbaks sellega kõik lahtikäiva pasa veel lahti.

Peale seda tahaks tõmmata autoõliga kõik kohad üle. Kas võib ka kasutatud autoõli kasutada? Mul seda kõvasti üle.

Niisiis - kas on olemas selline asi müügil ,et oleks nagu iseliimuv pigivaip - et lõikaid paraja tüki, ja lased soojaks roosteaugu peale leeklambiga ja äärtega 'liimub' kinni, ja keevitama ei peagi?.

Mul selline mõte, et laseks kõik rattakoopad seda täis ja oleks aastaid muretu. Seal mõni on, auk on ,mingi vähem kui sendi suurune.

Küsijale suu pihta lüüakse,ja kõvasti. :eek
Mart.
Kasutaja avatar
MartM
Mudder

Kusjuures selle saeketi asja vaadatakse nii ja naa. Just küsisin tuttavalt remondimehelt läbi neti ja tema vastas , et saeketi õli 'venib'. Pidi olema ainuke õige määrimisvahend. Mootoriõli pidi maha pooruma just nimelt, et ta ei 'tõmbu kokku ega veni' vastavalt temperatuuridele.

Mine võta nüüd kinni. Samas jällegi saeketiõliga on arvestatud, et temaga töötatakse looduses ja peaks jällegi nüüd kiiresti 'hävima' ?

On kellegil kogemusi?
Kasutaja avatar
matikala
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas matikala »

No kui sa juba liivapritsiga sinna puhastama lahed, osta siis juba moni purk sellist aerosool varvi mis sinna pohja alla kohe nii moeldud on.
Mul pole veel mahti olnud (ilmakesed na kehvakesed) aga plaanis on terasharjaga oma autu pohja alt veidi kraapida ja parastiseks ostsin 3 purki mingit Holsti auto alla kaivat musta varvi, 7 eurut purgist. See pidavat nii roostet ara hoidma kui natukene kriipsu kraapsu eest kah. Kas kolmest purgist sinna jagub veel ei tea aga asi see teine kolm purki juurde osta kui tarvis peaks minema.

Aga aukude lappimiseks kolab pigimatt vahvalt kyll :D
-------------------------------------------------------
2003 Shogun Warrior LWB 3.2 Di-D auto full UK spec's
Maakeeli valge mehe naftamootoril Pajeero,pika kerega
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

jaan mmc kirjutas:Muutsin oma postituses sae ketiõli kasutus soovituse, mootori või kasti õliks kuna väidetavalt baseerub ketiõli hüdroõlil (mis on viskoosemaks muudetud) Ja hüdroõlid pole vististi nii heade korosioonivastaste omadustega, kui nt. ülekandeõlid.
Mulle väga ei tundu se ketiõli paksu hõdro õlina, väidetavalt pidi miski puhastatud solk õli olema, ja hais on ka miski nõme happeline, vms, ja ku üle olen valanud siis loobin lund peale, ja õhtuks on pea kenasti kuiv ja puhas, järeldus see, et kuhugi auto alla selline lörr ei sobi.
Tuiska dinitroli ML iga üle, se tundub, et töötab.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Vasta

Mine “Mitsubishi”