mädand niva.
Moderaator: Moderators
-
- Rock Crawler
mädand niva.
oleks vaja soetada läbimädand niva kuusakoskisse viimiseks. või selle äratuntavad jäänused. tehnika selle küljest pole üldsegi oluline. või tahab viia oma kosu sinna paneks õla alla. suhtleks meili teel või privas.
braincancer1@gmail.com või 53992919 Poiss.
braincancer1@gmail.com või 53992919 Poiss.
Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Gl
- RAMBO
- True Off Roader!
Re: mädand niva.
Ei saa muidu arvelt maha???
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Arvelt saab "tondi" maha niimoodi, et lähed MNT (endine ARK) bõroosse ja kirjutad seletuse, et oled auto keskkonnasõbralikult lammutanud. Noh, et sillad, mootorid sõpradele 4x4-s, polstrid ostis ära onu Endel kes seda kraami hobukaarikul kasutab, ja kere läks Kallele enda liikuri lappimiseks.
Umbes 90a väljalaskega masinaid ei saa arvelt maha. Ainult lammutustõendi alusel. Ma olen käinud kahes erinevas endises ARKis ja jutt on sama. Mul hetkel 2 lammutatud masinat ja üks mahamüüdud tsikkel sedasi oma nime peal.Maaks kirjutas:Arvelt saab "tondi" maha niimoodi, et lähed MNT (endine ARK) bõroosse ja kirjutad seletuse, et oled auto keskkonnasõbralikult lammutanud. Noh, et sillad, mootorid sõpradele 4x4-s, polstrid ostis ära onu Endel kes seda kraami hobukaarikul kasutab, ja kere läks Kallele enda liikuri lappimiseks.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Üks trikk võib veel aidata, viska suvalisi autodetaile koormasse ja vii kokkuostu.
Vaata, et kauba kirjeldusse saaks autodetailid.
Prügilasse viid ka mingeid polstreid ja võtad kviitungi.
Siis kirjutad MNT büroos seletuse ja esitad kviitungid.
Kaks aastat tagasi sai küll niimoodi auto arvelt maha.
Vaata, et kauba kirjeldusse saaks autodetailid.
Prügilasse viid ka mingeid polstreid ja võtad kviitungi.
Siis kirjutad MNT büroos seletuse ja esitad kviitungid.
Kaks aastat tagasi sai küll niimoodi auto arvelt maha.
-
- Rock Crawler
enam nii ei saa kahjuks. sellepärast otsingi rapet. niva 84 aasta ja juppidena ammu emeksis sega kaubana. kuid numbrid ja dokid vedelevad riiulis. emeks ütles kui on juppideks lõigatud auto, peavad nad saama tuvastada auto vini järgi. kui seda pole - hambad! kas kellelgi ei kasva maasse kuskil kuuritaga nivat? võin ka kevadeni oodata aga probleem jääb ikkagi õhku. sain ta 2 aastaks arvelt maha aga siis automaatselt jälle arvele. teen avalduse et varastati ära mu "palgivedamisetraktormillel8aastatkindlustusjaüvpuudub" 

Vahetaks 4x4- saani, paadi ja helikopteri vastu, saaks igapäev tööle, poodi ja koju.
Gl
Gl
Kui Vin koodi järgi toimub tuvastamine,siis ei aita ka suvalisest kerest.
Aga miks vaja arvelt maha võtta?Las olla seal viimsepäeva laupäevani.
Teine võimalus müü suvalisele külajoodikule 1 sendiga auto ,,hing,, ning anna talle pudel õlut selle tehingu eest.Ise tee siis ARKis selle müügilepingu alusel võõrandamisteatis.
Aga miks vaja arvelt maha võtta?Las olla seal viimsepäeva laupäevani.
Teine võimalus müü suvalisele külajoodikule 1 sendiga auto ,,hing,, ning anna talle pudel õlut selle tehingu eest.Ise tee siis ARKis selle müügilepingu alusel võõrandamisteatis.
Viimati muutis ardi, R Dets 07, 2012 8:47 am, muudetud 1 kord kokku.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
-
- True Off Roader!
mul vastupidi UAZpoiss kirjutas:... sain ta 2 aastaks arvelt maha aga siis automaatselt jälle arvele. ...
seisab õuel ja kui mõni aeg tagasi tuli ilmale paberivaba ARK jms asjad, siis selgus, et mul polegi teda enam arvel ..."palgivedamisetraktormillel8aastatkindlustusjaüvpuudub"
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- TiitR
- I live off from the mud
Siin tuleb vist mängu see mingi aeg kehtima hakkanud seadus, kus kõik arvel olevad sõidukit peavad omama kehtivat liikluskindlustust ja kui auto arvelt maas olek läbi saab (nagu teemaalgatajal), siis ilmub automaatselt jälle registrisse ja seadus lajatab kindlustuse peale?ardi kirjutas: Aga miks vaja arvelt maha võtta?Las olla seal viimsepäeva laupäevani.

"Liikluskindlustuse leping
Liikluskindlustuse leping on kindlustusleping, mille sõlmimise kohustuslikkus tuleneb liikluskindlustuse seadusest. Kõigil liiklusregistris registreeritud sõidukitel peab olema kehtiv liikluskindlustuse leping. Liikluskindlustuse leping sõlmitakse tavaliselt tähtajatuna. Leping sõlmitakse ja kehtib konkreetse sõiduki, mitte registreerimismärgi või kindlustusvõtja suhtes."
Allikas: https://www.eesti.ee/est/teemad/liiklus ... kindlustus
Eks targemad parandavad mind.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Tiirr, sellekdson välja mõeldud maksevaba leping, mul üks masin tiksub nõnda juba 6 aastat.
poiss - Tee mingi suvalise tondiga (sobib ka isikukoodiga külajoodik kelle pudeli sarvikut annad) ostu-müügi leping. Sellega lähed endisesse ARK-i ja palud oma hingelt maha võtta. Kogu moos.
Teine võimalus on see auto mõne kohe-kohe pankroti mineva firma hingekirja kanda.
poiss - Tee mingi suvalise tondiga (sobib ka isikukoodiga külajoodik kelle pudeli sarvikut annad) ostu-müügi leping. Sellega lähed endisesse ARK-i ja palud oma hingelt maha võtta. Kogu moos.
Teine võimalus on see auto mõne kohe-kohe pankroti mineva firma hingekirja kanda.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Sellega seoses meenus, et oli kunagi mingi Passat, mille katki sõitsin ning naabrimehele maha müüsin. Registris vedeleb siiani minu nimel ning auto ise ilmselt kuskil naabrimehe garaažis. Mingit kindlustust aataid juba tehtud pole.TiitR kirjutas: Siin tuleb vist mängu see mingi aeg kehtima hakkanud seadus, kus kõik arvel olevad sõidukit peavad omama kehtivat liikluskindlustust ja kui auto arvelt maas olek läbi saab (nagu teemaalgatajal), siis ilmub automaatselt jälle registrisse ja seadus lajatab kindlustuse peale?![]()
Kas ma olen nüüd seadust rikkunud või kuidas peaks toimima? Üldiselt oleks tark ilmselt auto naabrimehe nimele registreerida, eks siis ise vastutab aga kuidas minevikuga hakkama saada?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Ma pole see aasta käinud midagi maha kandmas,aga veel eelmine aasta polnud mingit probleemi,algul tahtsid jah igast pabereid,aga kui rääkisin,et kevadkoristus käigus viis kuusakoski selle minema juba ammu(olid sellised kampaanijad) ja,et kas jääbki lihtsalt õhku rippuma we,siis kirjutasin avalduse ja 10 mindi pärast oli kustutatud.
Üldiselt võta mingi suva romu tao kokku ja vii rauda ja anna paberid,pole elusees keegi kontrollinud,et mis auto jne koormas on.
Neid jutte olen vähemalt 5aastat kuulnud,et ei saa jne,ma ei tea kas on asi suhtlemises või milles,aga minul pole probleeme olnud.
Kindlasti sõltub ka millise teenindaja otsa satud
Üldiselt võta mingi suva romu tao kokku ja vii rauda ja anna paberid,pole elusees keegi kontrollinud,et mis auto jne koormas on.
Neid jutte olen vähemalt 5aastat kuulnud,et ei saa jne,ma ei tea kas on asi suhtlemises või milles,aga minul pole probleeme olnud.

Proto
53951597
53951597
- RAMBO
- True Off Roader!
Praks1 kirjutas:Ma pole see aasta käinud midagi maha kandmas,aga veel eelmine aasta polnud mingit probleemi,algul tahtsid jah igast pabereid,aga kui rääkisin,et kevadkoristus käigus viis kuusakoski selle minema juba ammu(olid sellised kampaanijad) ja,et kas jääbki lihtsalt õhku rippuma we,siis kirjutasin avalduse ja 10 mindi pärast oli kustutatud.
Kuusakoski Raplas jäi enesele, pärast pikka lahenduse otsimist, kindlaks ja tahtis õige vin koodiga autot.
Käisin Raplas ARKis ja soovisin autot maha võta,kuid sealt vastati kindlalt rusikaga vastu rinda tagudes,et 2005dast aastast on vastu võetus selline seadus,kus on vaja lammutus tõendit... et ei saa enam. Tohhoh tillae ma käisin just 2kuud tagasi ja siis sai pika hädaldamise peale lõpuks asi ehtud. ja maha sai päris mitu masinat korraga.
Seekord sai veel küsitud,kas ainult teie siin Raplas ei saa või ültse ei saa? Väidetavalt ei pidavat kuskil saama. Plaanis oligi ka lähipäevil kusagile mujale ARKi vaatama minna.
Terv.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- tuningman
- I live off from the mud
Kuressaares kah ei saa. Käisin ka kuu aega tagasi. Vastuseks ikka sama uppund inimese jutt. nüüd siis kah mitu romu õhkus rippumas.RAMBO kirjutas:Praks1 kirjutas:Ma pole see aasta käinud midagi maha kandmas,aga veel eelmine aasta polnud mingit probleemi,algul tahtsid jah igast pabereid,aga kui rääkisin,et kevadkoristus käigus viis kuusakoski selle minema juba ammu(olid sellised kampaanijad) ja,et kas jääbki lihtsalt õhku rippuma we,siis kirjutasin avalduse ja 10 mindi pärast oli kustutatud.
Kuusakoski Raplas jäi enesele, pärast pikka lahenduse otsimist, kindlaks ja tahtis õige vin koodiga autot.
Käisin Raplas ARKis ja soovisin autot maha võta,kuid sealt vastati kindlalt rusikaga vastu rinda tagudes,et 2005dast aastast on vastu võetus selline seadus,kus on vaja lammutus tõendit... et ei saa enam. Tohhoh tillae ma käisin just 2kuud tagasi ja siis sai pika hädaldamise peale lõpuks asi ehtud. ja maha sai päris mitu masinat korraga.
Seekord sai veel küsitud,kas ainult teie siin Raplas ei saa või ültse ei saa? Väidetavalt ei pidavat kuskil saama. Plaanis oligi ka lähipäevil kusagile mujale ARKi vaatama minna.
Terv.
RAMBO
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kõge lihtsam on otsad vette lasta, kui auto(paberid) mõnele välismaalsele (eriti hea ku mitte EU kodanik) maha müüa. Pärst kõmbid oma lepinguga arki ja lased endanimelt maha võtta ning asi mutt. Pärast püüdku tuult väljalt.
-----------------------------------------------------------------