rikume tuju ka natuke...

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
zhadow
Mudder

rikume tuju ka natuke...

Postitus Postitas zhadow »

http://www.delfi.ee/news/majandus/majan ... d=13775994
Loodetavasti ka Eesti siis vabastab üle 20 aastased autod sellest maksust.
Siin foorumiski on palju üle 20 vanuseid sõidukeid.
Viimati muutis zhadow, T Sept 05, 2006 7:41 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Miski pärast esimene reaktsioon oli:Looda sa seda. :cry:
Veiko
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
zhadow
Mudder

Postitus Postitas zhadow »

Veiko kirjutas:Miski pärast esimene reaktsioon oli:Looda sa seda. :cry:
Veiko
Noh natuke rõõmsat nooti ka:
Kes tähele ei pannud siis selle seaduse jõustumine võib kuni 10 aastat aega võtta.

Mul endalgi hetkel 5 sõitvat autot lausa, nii et kui see täna juhtuks, siis see vihastaks mind ikka PALJU. :rpg :mad :bcry :bcry :bcry :rip
Üks auto ootab küll müüki ja ühega sõidab naine.
Aga kui arvestada milline "autohull" :driving ma olen siis pole mul neid ilmselt ka 10 aasta pärast mitte vähem.
silmaonu
Mudder

Postitus Postitas silmaonu »

pask. peeti hakkame saama igalt poolt.
asjapulk
margus4x4ee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas margus4x4ee »

Mulle meeldib see, et maks tahetakse muuhulgas ka kütusekulu ja töömahu järgi määrata. Nagu 2 korda janusema auto omanik ei peaks 2 korda rohkem kütuseaktsiisi maksma...
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Da nu nahhui, peab ikka hakkama mõtlema naisele rolleri ostmisele :evil:
Maksad tulumaksu, maksad sotsmaksu, maksad käibemaksu, maksad suitsu ja alko aktsiisi, maksad kütuseaktsiisi, maksad kogumispensioni ja töötuks jäämise maksu, maksad iga asja ja liigutuse pealt, maksad selleks et olla ja midagi teha.
Perse, millal siis inimestele õhumaks tuleb, osoonikiht ju na hõredaks jäänud. Või pannakse hoopisn lehmadele osoonimaks peale, nemad ju peeretavad selle osoonikihi meilt minema.

Peab ikka kolima maale, ostma traktori, kuhu võib sinist kütet sisse valada ja hakkama voolima näiteks kunstnikerdustega esmaabi kappe :twisted:

boob@kõrini.maksudest
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Kui nüüd sügavamalt järgi mõelda, siis isegi natuke toetaks autode maksustamist, kuid siis ainult nende maksustamist, mis liikluses osalevad. Mis ja kui palju garaazinurgas seisab ei tohiks teemasse puutuda.

Argument minu poolt on see, et läbi maksustamise ehk väheneb autode arv liikluses. Oleme nüüd ausad. Kas või Tallinnas on liiklemine ikka hullumaja. Ringi vuravate eraisikute hulk väheneks tunduvalt, kes on kokkuhoidliku elustiiliga.

Ise olen nõus maksma kuni 2K iga kuu, kui läbi selle vähem autosid tänaval oleks.
+372 5028488
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

jr kirjutas: Ise olen nõus maksma kuni 2K iga kuu, kui läbi selle vähem autosid tänaval oleks.
Nu vot, mina näiteks ei ole nõus maksma 2k iga kuu ja mind ei huvita, palju autosid linnas liigub. Minu seisukoht oleks, et selline maks võib olla Tallinna linnas, aga mitte üle vabariigi.
Kui teenid 6k kuus kätte, sellest maksad üüri ja elektri, siis igasugu automaksud, netti ka tahaks kodus, lapsel lasteaia maks, autole kütust vaja, et tööle saada, süüa tahaks ka... Deen, uus maks tuli, see kuu saame kahe kolme päeva asemel ühe päeva liha süüa :cry:

Kurb aga tõsi, tallinnas 15k kätte teenida pole mure, mujal on. Ma ei jõua uut ja säästlikku autot osta, sõidan vanemaga. Vanem masin jällegi saastab rohkem ja peangi maksma rohkem maksu. Seega palun, lahenduseks osta jalgratas ja vura sellega iga päev tööle laps turvatoolis?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Nõus, piirkonniti võiks maks erinev olla. Pigem ikka rakendaks seda seal, kus sellest kasu võib olla.
+372 5028488
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

"Raportis öeldakse, et klassikaliste ja vanasõidukite säilitamise huvides ei tohiks direktiiv mingil moel piirata liikmesriikide õigust vabastada vähemalt 20 aasta vanused sõidukid liiklusmaksust."

Järelikult tuleb veel vanemad autod soetada :wink:
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
quest
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas quest »

Ark.is tehti väike viga kui ümber kirjutasin autot..:D
....mul on 1989a. audi aga dokumentidest on 97a. präegu on mul üv isegi 2a. aga kui see jama peaks tulema siis lähen lasen tagasi muuta õige aasta. ja kasu kui palju!
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Meenutades, kuidas ja kui palju veoautodele maks selga väänati, siis ma kardan.
Idu selles, et maksustati kõik veoautod, mis registris arvel, hoolimata TÜV olemasolust ja tegelikust kasutusest. Paar aastat maksin oma (omal maal seisva) 1973 a. uunikumi eest 1700 eek kvartalis, siis tuli odavam maha müüa, sest mõne aastaga oleks rohkem maksnud, kui auto turuväärtus.
Kui lugeda sõna sõnalt, siis on arvata, et tuleb järjekordne "omamise" maks.

varsti võib kõik meeskodanikud, potentsiaalsete vägistajatena kinni panna, sest kuriteovahend on ju olemas!? (tsitaat ühelt eesti suurelt transpordiettevõtjalt)
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”