Kas tulesid müüakse ilma soklita ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Hydroid
Rock Crawler

Kas tulesid müüakse ilma soklita ?

Postitus Postitas Hydroid »

Miks on nii, et näiteks kui ma tahaks Toyotale alvadi.ee st osta udutuled, neid müüakse ilma sokklita. Ehk siis eeldatakse, et tule klaas oli katki läinud ja vajatakse uut, ning sokkel juba autol olemas? Aga mul on nii, et mul pole auto ostul udutulesid tellitud ning nüüd seoses stange vahetusega tahan udutulesid panna, stangel endal need kohad olemas. Telliksin tuled, aga kust sokkleid saab :S ?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: Kas tulesid müüakse ilma soklita ?

Postitus Postitas TiitR »

Hydroid kirjutas:Miks on nii, et näiteks kui ma tahaks Toyotale alvadi.ee st osta udutuled, neid müüakse ilma sokklita. Ehk siis eeldatakse, et tule klaas oli katki läinud ja vajatakse uut, ning sokkel juba autol olemas? Aga mul on nii, et mul pole auto ostul udutulesid tellitud ning nüüd seoses stange vahetusega tahan udutulesid panna, stangel endal need kohad olemas. Telliksin tuled, aga kust sokkleid saab :S ?
1. Amserv, Elke 2. Alternatiivid: Taket, lammar? :roll: Siit saad näiteks orig. koodid: http://www.toyodiy.com/parts/q.html :wink:
Hydroid
Rock Crawler

A ma nüüd sain aru milles see küsimus mul endal oli. Nimelt tegemist on HB4 pirniga ja sellel pirnil on juba oma sokkel olemas. Vaja nüüd leida ainult mingid selle pirni kontaktid kus oleksid juhtmed väljas .
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

Hydroid
Rock Crawler

Jah täpselt, midagi sellist olekski vaja. Eestis ma pole kuskil selliseid veel näinud :(
Kasutaja avatar
alf127
Rookie

Postitus Postitas alf127 »

Aga mis takistab eBayst ostmisel? Ma usun, et sellist asja võiks ka Briti ja Saksa eBaydes olemas olla ja sealt tuleb mõne päevaga kohale.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Mahno »

Ole lahke, soodsaim euroopa müüja, mille leidsin (aga ikka kallim kui hiina omad. Pesa on ikka hiinakas ma arvan) http://www.ebay.de/itm/HB4-9006-Ceramic ... 085wt_1074

Hiinast tulevad asjad ca 3 nädalat, aga arvestage et tulevad jõulud ja posti ootab järjekordne koormuspiik.

Ja veel - kas need ampi supersealid ei sobi?
http://www.oomipood.ee/product/amp-0-02 ... i-ip67&f=p
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

Algul ei saanud isegi aru , mida mõeldakse sokli all (sokkel ju tavaliselt pirni kinnitus pessa). Aga pistikuid lambi külge müüvad ju eestis enamik elektritarvikute müüjaid.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”