O:ComeUp vintsile kaugjuhtimis puldi.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:ComeUp vintsile kaugjuhtimis puldi.
Sooviks pealkirjas mainitud pulti.Pult peaks olema uus.Pakkumised privasse!
Margus.
56671737
Margus.
56671737
LC105, LC61
Re: O:ComeUp vintsile kaugjuhtimis puldi.
Pole kellegil vist!Paar pakkumist tuli ainult!
LC105, LC61
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
kui soovid vitsist vabaneda siis soovitan seda vindinat, kui mitte siis ära parem taha endale seda!!!
Mida täpsemalt see siis teeb vintsile?Datsun kirjutas:kui soovid vitsist vabaneda siis soovitan seda vindinat, kui mitte siis ära parem taha endale seda!!!
Sämmy Offroad Team
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
vints hakkab ise tööle kuna tahab ja võib tööle jääda, edasi mõtle ise mis juhtub
Küsiks, et miks ta ise tööle hakkab? Mul on atv-l come-up puldiga ja 2 aasta jooksul pole küll midagi ise tööle hakanud. Pulti müüb ntk, Top-parts.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mul on igaks juhuks pandud vintsile masslüliti vahele. Seda juhuks, et kui näiteks raadiopult juhulikult kuskil asjade all peaks sisse lülituma, siis vints kerima ei hakkaks.
Teine võimalus (teoreetiline) võiks olla see, et mingid raadiohäired panevad selle tööle, sest küllap see vintsipult mingil vabasagedusel vast töötab. Täpsemalt polegi uurinud.
Teine võimalus (teoreetiline) võiks olla see, et mingid raadiohäired panevad selle tööle, sest küllap see vintsipult mingil vabasagedusel vast töötab. Täpsemalt polegi uurinud.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Niipalju kui mina olen kokku puutunud nendega,olgu mis tootja tahes,asjad töötavad viitega(jätab vintsi tööle veel nats)ja lõpuks enamus autod,kus see vidin peal on olnud on see minema visatud,hakkab jukerdama ja on ka peale jäänud.
On juhus ka tänavasõidu autol,millel polnud vintsil katkestus lülitit,ja linnas tundis kuskilt mingit muud signaali ja hakkas tööle
Mulle nad ei meeldi,aga eks katsetage,kiitke või mis iganes
On juhus ka tänavasõidu autol,millel polnud vintsil katkestus lülitit,ja linnas tundis kuskilt mingit muud signaali ja hakkas tööle

Mulle nad ei meeldi,aga eks katsetage,kiitke või mis iganes

Proto
53951597
53951597
Sai enda autole paigaldatud pildil olev kit. Kuna tegu "no name" tootega, siis kartsin samuti, et on "pika mõtlemisega", aga oh seda üllatust ja rõõmu, kui tööle sain. Reageerimisaeg u. 0,2- 0,3 sek. Massile lüliti vahele ja ei mingit muret võõraste signaalidega.

Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Millisele massile sa lüliti vahele panid????
Kui tahad,et vints ise tõmbama ei hakkaks pead panema lüliti vintsi + ahela vahele.
Olen seda kirjutanud vähemalt 4-5 korda ja ikka leidub tarkasi,kes arvavad,et kui vintsi mass juhe lahti võtta,siis ta ei tööta,see ju kõige elementraarsem voolu tõde ju enamus asjadel,et ka korpus on massi juhtiv
Naerma ajab juba .
Kui tahad,et vints ise tõmbama ei hakkaks pead panema lüliti vintsi + ahela vahele.
Olen seda kirjutanud vähemalt 4-5 korda ja ikka leidub tarkasi,kes arvavad,et kui vintsi mass juhe lahti võtta,siis ta ei tööta,see ju kõige elementraarsem voolu tõde ju enamus asjadel,et ka korpus on massi juhtiv

Naerma ajab juba .
Proto
53951597
53951597
Äkki oleks mõtekas raadiopuldi vastuvõtja toitele lüliti vahele panna. Lihtsalt lülitad kontrolleri toite välja kui ei vaja puldi funktsiooni. Ei pea jämedate massi, toite jms juhtmetega jaurama hakkama.
Praks1 kirjutas:Millisele massile sa lüliti vahele panid????
Olen seda kirjutanud vähemalt 4-5 korda ja ikka leidub tarkasi,kes arvavad,et kui vintsi mass juhe lahti võtta,siis ta ei tööta,see ju kõige elementraarsem voolu tõde ju enamus asjadel,et ka korpus on massi juhtiv![]()
Naerma ajab juba .
Leia minu pandud pildilt must juhe, vot sellele paningi lüliti vahele.
Nüüd võid uuesti naerda, kui on, mille üle naerda:)
Joel 5116353
Ma elektrimees ei ole,nagu paljud arvatavasti veel ja kõike ei saagi osata ja teada aga ma ei mõista ka miks peab igalepoole lüliteid panema vahele.Puldi peal on ka on-off nupp,sama hea kui masslülitit peab sisse-välja lülitama!Ja kui mingi ime läbi hakkabki vints ise kerima,on see tõenäosus arvatavasti sama kui viking lotoga võita.Või olen valel arusaamisel?
LC105, LC61
Pult ja see moodul on ju kaks eraldi vooluringi.margus11 kirjutas:Ma elektrimees ei ole,nagu paljud arvatavasti veel ja kõike ei saagi osata ja teada aga ma ei mõista ka miks peab igalepoole lüliteid panema vahele.Puldi peal on ka on-off nupp,sama hea kui masslülitit peab sisse-välja lülitama!Ja kui mingi ime läbi hakkabki vints ise kerima,on see tõenäosus arvatavasti sama kui viking lotoga võita.Või olen valel arusaamisel?
Lüliti on tavaliselt vahel selleks, et katkestada vooluahel. Mooduli massile panin lüliti selleks, et katkestada vooluahel, kui peakski mooduli sagedus kuskilt mujalt, kui enda puldist tulema. Jah puldil on ka on-off nupp ja seda selleks, et katkestada puldisisene vooluahel, kui peaksid kogematta nuppu vajutama või midagi puldi peale viskama.
Joel 5116353
Oli mul ka autol Come Up-l peal see raadiojuhtimine. Ja läks samuti kõige täiega prügihunnikusse, sest täpselt nagu siin ennemgi juba mainitud on, hakkas omatahtsi toimetama ees ja kuna ennast pealt vaatamas parasjagu ei olnud, tegi ka parasjagu pahandust. Kindlasti ei soovita.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27