L 200 salong
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
L 200 salong
Kuna plaan oma kulgurit natuke kõbida talve jooksul, ning teha mõningad ümberehitused salongis on mul küsimus suurele ringile. Kas keegi on näinud, kuulnud l200 nahksisust või omab infot sobivate doonorite kohta.
Re: L 200 salong
Kas sa tahad panna uued istmed või siis vahetada vanad istmekatted nahkade vastu?
Eesmärk on muuta salong lihtsasti puhastatavaks. Kuna olen loomaarst ja jahimees, siis võite isegi ette kujutada ,mis mu autost leida võib , verd, higi,pisaraid koera karvu , muda ja muud orgaanikat. Istmed tegelikult head praegu, arvan et saaks hakkama ka istmekatetega.
Küsisin, sest olen enda Uazikule õmmelnud ise ette kaks kunstnahast istet ja taha mööbliriidest diivani. Ja olen ka tellimustööna ühele autole terve sisu istmete näol teinud. Teengi siin endale nüüd reklaami ja pakun ennast ise õmblejaks. Saab valida värve, kunst-ja pärisnahkasi ja ka tekstiili. Enda Uazi kunstnahast istmed on küll silmnähtavalt üsna mustad ja määrdunud praegu, nii et kirjeldusi vaadates sobiks ikka pärisnahast istmed ilmselt kõige paremini.