Maastikusuutlikud rehvid...
Moderaator: Moderators
- Laanekas
- Off Roader Wannabe
Maastikusuutlikud rehvid...
Tahaks 1997 aasta Suzuki Grand Vitarale M/S maastikusuutlikke rehve alla osta. Nüüd aga küsimus- mis oleks suurim mõõt, mis 15 tollisele veljele läheb ja koopasse ka ära mahub? Ja teiseks: kas oskate soovitada midagi samaväärset ja samalaadset või paremat kui see: http://reff.ee/pood/rehv/maastur/insa-t ... nger-2191/ oluline oleks, et ka maanteed kannataks lisaks maastikule.
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Maastikusuutlikud rehvid...
Mnt-l oli see rehv täitsa hea ja kannatas ka talvel sõita. Järgneval talvel läks natuke libedaks juba. Samas ka saharaga sai maanteel hakkama ja metsas on kordi võimekam.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Mutta kannatab protirehviga minna (Insa Turbo toodang). Tänavale ikkagi tehase oma. Kergem, pehmem, kütust läheb vähem jne....
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- Laanekas
- Off Roader Wannabe
Olen sinuga põhimõtteliselt nõus, aga minul auto üks ja universaalne, seega peab olema pool rõba ja pool mjasa. Kui nüüd arvestada seda, et looduses mütates ma keskendun pigem jahipidamisele, kui lihtsalt offroadi sõitmisele, siis olen kindel, et nendele tingimustele rehvi ma ikka leida võiksin (seda enam, et vints hakkab rehvi vajakajäämisi teinekord korvama).
Õhku jääb ikkagi küsimus rehvi suurimast mõõdust.
Õhku jääb ikkagi küsimus rehvi suurimast mõõdust.
-
- True Off Roader!
mul jahiautol all Nexen Rodian MT rehvid,

naelutatud ja keskelt lamellitud. Ka asfaldil sõidavad päris rahulikult ja kütusekulu osas olulist tõusu ei ole võrreldes suvel all olnud HT rehvidega.

naelutatud ja keskelt lamellitud. Ka asfaldil sõidavad päris rahulikult ja kütusekulu osas olulist tõusu ei ole võrreldes suvel all olnud HT rehvidega.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- Laanekas
- Off Roader Wannabe
Vastus käes, täna õhtul sai siis alla pandud Hankook Dynamic radial 235.85.15