Maastikusuutlikud rehvid...

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Laanekas
Off Roader Wannabe

Maastikusuutlikud rehvid...

Postitus Postitas Laanekas »

Tahaks 1997 aasta Suzuki Grand Vitarale M/S maastikusuutlikke rehve alla osta. Nüüd aga küsimus- mis oleks suurim mõõt, mis 15 tollisele veljele läheb ja koopasse ka ära mahub? Ja teiseks: kas oskate soovitada midagi samaväärset ja samalaadset või paremat kui see: http://reff.ee/pood/rehv/maastur/insa-t ... nger-2191/ oluline oleks, et ka maanteed kannataks lisaks maastikule.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Maastikusuutlikud rehvid...

Postitus Postitas tyyp07 »

Mnt-l oli see rehv täitsa hea ja kannatas ka talvel sõita. Järgneval talvel läks natuke libedaks juba. Samas ka saharaga sai maanteel hakkama ja metsas on kordi võimekam.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Mutta kannatab protirehviga minna (Insa Turbo toodang). Tänavale ikkagi tehase oma. Kergem, pehmem, kütust läheb vähem jne....
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
Laanekas
Off Roader Wannabe

Olen sinuga põhimõtteliselt nõus, aga minul auto üks ja universaalne, seega peab olema pool rõba ja pool mjasa. Kui nüüd arvestada seda, et looduses mütates ma keskendun pigem jahipidamisele, kui lihtsalt offroadi sõitmisele, siis olen kindel, et nendele tingimustele rehvi ma ikka leida võiksin (seda enam, et vints hakkab rehvi vajakajäämisi teinekord korvama).
Õhku jääb ikkagi küsimus rehvi suurimast mõõdust.
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

mul jahiautol all Nexen Rodian MT rehvid,
Pilt
naelutatud ja keskelt lamellitud. Ka asfaldil sõidavad päris rahulikult ja kütusekulu osas olulist tõusu ei ole võrreldes suvel all olnud HT rehvidega.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Kasutaja avatar
Laanekas
Off Roader Wannabe

Vastus käes, täna õhtul sai siis alla pandud Hankook Dynamic radial 235.85.15
Pilt
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”