Jeep Grand Cherokee 4.0

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
offroad1
Rookie

Jeep Grand Cherokee 4.0

Postitus Postitas offroad1 »

Plaan seda isendit vaatama minna ja sobivusel igapäevasesse kasutusse osta: http://www.auto24.ee/used/1137151
Minu küsimus on kas keegi on seda juba vaatamas käinud või juhtumisi teab selle ajaloost midagi?
Kasutaja avatar
agent007
Rock Crawler

Re: Jeep Grand Cherokee 4.0

Postitus Postitas agent007 »

Autost endast ei tea midagi, kuid müüjal on kahtlane maine. Vaevalt see auto puhast ylevaatust omab. Ole ettevaatlik.

Aga jeebi ostmisest niipalju...
kindlasti testi maanteel, et sillad ei undaks ja kkast lollusi ei teeks. ürita nii aeglaselt kiirendada kui ka kiiresti. tyypvigadest... tagumine luuk koliseb, tagumine kojamees sureb ära, juhi istme ajamid surevad ajapikku, tagasilla puksid. neid saad testida park asendis autot edasi tagasi lykates, kui häälitsevad on aeg vahetuseks. tagumist kardaani vōid ka loksutada. roolilōtk ei tohiks väga suur olla ning rool iseenesest kerge.
Jeep GC 2.7CRD
58454535
offroad1
Rookie

Re: Jeep Grand Cherokee 4.0

Postitus Postitas offroad1 »

Eks sellisesse komisjonimüüki satubki "teab mis kraam" ja odavate asjadega käib teatud risk muidugi kaasas. Olen arvestanud.

Esmaspäeval ilmselt lähen ja lõksutan seda natuke.
Tänud.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”