M: Maasturile uued rattakoopad

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Fibetek
Rookie
Kontakt:

M: Maasturile uued rattakoopad

Postitus Postitas Fibetek »

Pakun võimalust teha oma maasturi väsinud ja lekkivad koopad korda. Viimased masinad mis tehtud sai, olid 1997 Pajero ja 1998 Discovery. Töö nägi välja järgmiselt.
1. maantee saast koos lahtise roostega koobastest välja
2.happekrunt roostes ja haljastele aladele
Pilt
3.krunt
Pilt
4. 2-3 kihti klaasmatti ja -riiet polüestervaiguga
5. lihv ja kivikaitse
Pilt
Pilt
Pilt

Pildid viimasest Discovery tegemisest

Olenevalt keerukusastmest hinnad alates 60€ koobas.
Asun Tallinnas Telliskivi 60
5263028 Priit
Teen klaasplasti, carboni/süsiniku ja muude komposiitidega asju. Kui Jupid värvi tahavad saab ka seda. Samas pesas LED ja muud elektroonilised lahendused.
5263028 Priit
Kasutaja avatar
Ojala
Got ARB and Nitrous?

Re: M: Maasturile uued rattakoopad

Postitus Postitas Ojala »

Aga, kui mul on vaja sealt koopast ligi saada mõnele poldile, kruvile? Lihvin maha selle klaasriide ja lasen uuesti lamineerida?
See on ainult näiliselt ja alguses ilus ja tore.
TR 3
Fibetek
Rookie
Kontakt:

Re: M: Maasturile uued rattakoopad

Postitus Postitas Fibetek »

Nii.. läks vähe aega aga... kui ma ta kinni olen katnud nagu ülevalpool näha, saab selle lihtsalt siis kas lahti lõigata vajalikust kohast või lihvida puhtamaks. Kuis puhastatud sai vaid ühe poldi pind siis vast piisab mastiksiga katmisest, kui aga tõesti suur pind sai kiilaks uuesti aetud siis paneks uue lapi.

Priit
Teen klaasplasti, carboni/süsiniku ja muude komposiitidega asju. Kui Jupid värvi tahavad saab ka seda. Samas pesas LED ja muud elektroonilised lahendused.
5263028 Priit
Vasta

Mine “Bizniz”