Kostivere 4x4 Garage
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Meile see katse täitsa meeldis, aga ilmselt tänu sellele, et meie kaardilugejal oli oidu ja järjekindlust meile peale käia, et otsiksime need punktid üles veel niikaua kui väljas valge, pimedas oleks see tõesti paras pähkel olnud (kui mite võimatu). Seega oleks vbl rajameister/korraldaja võinud panna legendi disclaimeri, et sügavalt soovitav on nende punktidega tegeleda valges.srock kirjutas:Ei meeldinud see hägune paberkaart. Pimedas ja mingit suvalist Pihlakat mis on teest eemal leida oli meie jaoks ülejõu käiv, seega me loobusime selle otsimisest.Olen piisavalt palju sõitnud AO - d ja seal on ikka antud korralikuld kaardid ja kindel objekt mitte suvaline pihlakas metsas.Arvan ,et valges oleks see leitav olnud, aga pimedas... Natuke mõtlemisainet rajameistrile ja kui tahetakse teha veel siukest trassi,siis soovitan soojalt mõni öine Autorienteerumis sõit kaasa teha.Muidu rahul kõigega
Me jätsime täitsa teadlikult 2 ja kogemada 1e pimeda aja peale - pimedas oli hea leida - valged lapakad särasid vastu lambi valgelhulkur kirjutas:Meile see katse täitsa meeldis, aga ilmselt tänu sellele, et meie kaardilugejal oli oidu ja järjekindlust meile peale käia, et otsiksime need punktid üles veel niikaua kui väljas valge, pimedas oleks see tõesti paras pähkel olnud (kui mite võimatu). Seega oleks vbl rajameister/korraldaja võinud panna legendi disclaimeri, et sügavalt soovitav on nende punktidega tegeleda valges.srock kirjutas:Ei meeldinud see hägune paberkaart. Pimedas ja mingit suvalist Pihlakat mis on teest eemal leida oli meie jaoks ülejõu käiv, seega me loobusime selle otsimisest.Olen piisavalt palju sõitnud AO - d ja seal on ikka antud korralikuld kaardid ja kindel objekt mitte suvaline pihlakas metsas.Arvan ,et valges oleks see leitav olnud, aga pimedas... Natuke mõtlemisainet rajameistrile ja kui tahetakse teha veel siukest trassi,siis soovitan soojalt mõni öine Autorienteerumis sõit kaasa teha.Muidu rahul kõigega
Movistar kirjutas:Mina pean konstanteerima järjekordset fakti,et öine orienteerumine ei ole mitte midagi mis mulle meeldib![]()
Ööpäevane ülevalolek ja magamatus võivad saada vägagi saatuslikuks.
Soovin Sepale head paranemist ja loodetavasti näeb rajal jälle ja püssi põõsasse ei viska sellepärast.
Kiiruslikud katsed olid aga head v.a Kehala 1 minutine stardivahe mis oli liiga lühike. 9 minuti jooksul 3 esimest autot rajal kätte saada ja nende taga lõpuni tiksuda tähendab,et kiireimat ei selgitata küll kuidagi.
Kobisen vist vale teema all aga see võistlus pani I-le täpi.nipper kirjutas:
Öise koha pealt suga täiesti nõus, isiklikult enam sellise formaadiga võistlusel ei osale. Ei heida midagi korraldajale ette, aga ei tunne enam ennast nii noore ja uljaspeana. Sepale jah, head paranemist!!! Ohutuse koha pealt mõttekoht kõigile korraldajatele