Vaakumpump
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Vaakumpump
Mure siis järgmine, kuna Patrolil järjest juba teine genekas maha kärvas plaanis asendada vähe töökindlama mudeliga, mure selles et originaalis on geneka taga ka vaakumpump. Kas kellelgi on teadmisi mis masinalt võiks leida eraldi seisva vaakumpumba mis toimetab rihma pealt, originaalis tiba uuematel datsunitel plokikaane peal vaakumpump aga selle jaoks ei taha hakata kaant ja nukkvõlli vahetama. Igasugune info teretulnud.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Ex TR-2
Re: Vaakumpump
Diisel mootoriga(2,3) sierral on vaakumpump eraldi.
Vahepeal avastasin ka ford transiti vaakumpumba aga se kinnitub mootori ploki külje ja õlitus läbi plokis olevate kanalite, ei saa eraldi vollasid õlituse jaoks teha (lihtsal meetodil)
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Ex TR-2
Sierra oma on ilma õlituseta ja rihm ajamiga.
Mis vaakumpump sul ilma õlituseta töötab ?siim0008 kirjutas:Sierra oma on ilma õlituseta ja rihm ajamiga.
Selliste tarkade pärast inimesed pange panevadki oma ehitustega.Võiks enne selgeks teha omale kui nõu hakkad jagama.

HM Racing Team
Mulle muidu meeldib inimestega vaielda aga täna ma ei viitsi, nii siis ma panen mõned pildid. http://album.ee/album/521079/50315965
Viimati muutis siim0008, E Sept 24, 2012 2:15 pm, muudetud 1 kord kokku.
Loll küsimus aga ega sealt lehelt kuskilt koodi välja ei loe ? Mul küsib mingit krdi parooli ja regamist.
Vaielda polegi mõtet, kuni 87a oli ilma õlituseta ja sealt edasi kuni 93a. tuli modifitseeritud versioon õlitusega.
Vaielda polegi mõtet, kuni 87a oli ilma õlituseta ja sealt edasi kuni 93a. tuli modifitseeritud versioon õlitusega.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Ex TR-2
Muutsin ära nüüd peaks saama.
Ja selle pumba peal oleva poti sees on misasi ?siim0008 kirjutas:Mulle muidu meeldib inimestega vaielda aga täna ma ei viitsi, nii siis ma panen mõned pildid. http://album.ee/album/521079/50315965
Mulle meeldib ka hirmsasti vaielda
HM Racing Team
Küsimus oli tegelt suunatud Muuvi lisatud pildi kohta, sinul vanem ja ilma lisaõlituseta pump.
poti sees on membraan mis saab ajami alumises osas olevast jubinast.
poti sees on membraan mis saab ajami alumises osas olevast jubinast.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Ex TR-2
- totu
- I live off from the mud
Ehk vanasti tehti membraaniga "kuivasid" pumpasid ja hiljem hakati "märgasid" labapumpasid tootma. Võib olla toote(p)arendus, võib olla tarnija vahetus. Õlitusega labapump ilmselt pikemaealisem. Ja Fordidest rääkides, meeldib mulle hoopis elektrohüdrauliline pidurivõimendi.
Viimati muutis totu, E Sept 24, 2012 2:57 pm, muudetud 1 kord kokku.
Tehtud, mõeldud.
Ise küsin ise vastan,
Sobilik asi leidub siis 87-93a. Sierra ja Scorpio 2,3D 47kw konedel, hind paraku selline et lihtsam on osta kasutatud peast koos autoga (sama raha eest peaks 2-3 sõitvat Sirjet saama)
Minupoolest teema lukku hakkan pumpa otsima.
Sobilik asi leidub siis 87-93a. Sierra ja Scorpio 2,3D 47kw konedel, hind paraku selline et lihtsam on osta kasutatud peast koos autoga (sama raha eest peaks 2-3 sõitvat Sirjet saama)
Minupoolest teema lukku hakkan pumpa otsima.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Ex TR-2
- tuningman
- I live off from the mud
Mingil vanemal peugeotil 80aastate lõpp 1.9 diislil oli rihmaga kolp pump. ja toimis nagu väike kompressor. s.t et ülearune rõhk, mis vaakumit tootes tekkis suunati sisselaskesse. Kahjuks hetkel mudel ei meenu.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
2.3 diisel Opel Rekordil oli ka rihmaga vaakumpump.Mis täiesti eraldi kronsaga mootori külge kinnitus. Sellel ainult pöörlemiskiirus võiks samasse auku jääda kui originaalil muidu juhtub paha paha.
algaja