2008 Grand Cherokee undab

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
aivar350
Rookie

2008 Grand Cherokee undab

Postitus Postitas aivar350 »

Tere
Sai mõned kuud tagasi soetatud grand cherokee 3.0 CRD 2008 -
mureks siis maanteel undamine kiirusel 90+ ühtlase kiirusega sõites.
Kui kaasi järgi lasta siis kaob ära. Olen üritanud aru saada kust undamine tuleb - ei saa aru. Tundub nagu juhi kohal on kõige rohkem. Paari viimase nädala jooksul on veel lisandunud vibra, mis tekib korraks kui vaikselt kiirendada. Kui kaasi rohkem
vajutada nii et käigu alla vahetab siis pole tunda.
Foorumi otsingut kasutades jäi silma, et mudel vanemal põhjustas samu sümptomeid
esimene kardaan. Kuidas seda kontrollida või on veel ideid?
Tänud
Kasutaja avatar
samru
Got ARB and Nitrous?

Re: 2008 Grand Cherokee undab

Postitus Postitas samru »

Näed, mäletasin, et kuskil keegi juba undavast WK'st rääkinud, siin küll teemaks tagasild, aga äkki siiski...

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=19&t=34585
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
krabi
Rookie

Postitus Postitas krabi »

Endal sama mure kyll 2006a sama masinaga. Räägitakse jah, et tagasild ja endale tundub ka see kõige töenäolisem aga kuna hambad väga ilusad ja õli ka vahetuste aegu okei siis pole osanud rohkem midagi tehagi. Mingi tark mulle küll mainis, et pidi mingi hambumiseteema olema aga kui oleks hambumine vale peaks see 60ne tuh läbisõidul juba hammastelt märgata olema..niiet olen siiani leppinud kui titeveaga:)
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

Vibra tekib kiirendamisel tõenäoliselt jah, kardaanist, tagasilla undamine pigem puudulikust hooldusest, niivõrd uue aastaarvuga masinal muidugi vähetõenäoline, kuid mitte võimatu. Uue tagasilla ja kardaani ostmise asemel prooviks mina kõigepealt täpsemalt järgi uurida, milles probleem on, seega soovitan Silberauto asemel ka mõnest alternatiivsest töökojast läbi käia.
aivar350
Rookie

Kas keegi oskab soovitada ka kohta kuhu auto viia, kus vaevutaks ka probleemi
süvenema? Piirkond on Tallinn.
Kasutaja avatar
Alari
Fitting 38"

Postitus Postitas Alari »

aivar350 kirjutas:Kas keegi oskab soovitada ka kohta kuhu auto viia, kus vaevutaks ka probleemi
Mina soovitan American Beauty't.
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

aivar350 kirjutas:Kas keegi oskab soovitada ka kohta kuhu auto viia, kus vaevutaks ka probleemi
Vahur on pädev vana sihukese asja jaoks. Tähetorni 21E tel 56219500
aivar350
Rookie

Vibra järjest süveneb ja eile käis auto ka american beautys.
Sealsed meistrid ei leidnud midagi. Öeldi et võibolla rattalaager kuid ei midagi kindlat.
Lõtku laagritel pole. Minul endal puudub kogemus, et rattalaager vibra tekitaks.
Kas kellelgi on kogemusi?
Kasutaja avatar
ivan
peedist pesumasinale...

Postitus Postitas ivan »

Oman sama autot, 2006 aasta väljalaset. Veidi kogemustest oma autoga. See ei tähenda, et samad veda põhjustava ulgumiast ja vibra ka sinu autol.
Rattalaager võib vabalt undvat häält teha. Rattalaagri undamise tunneb ära tehes rooliga sujuvaid liigutusi paremale-vasakule. rattale koormuse vähenedes ehk sisemine ratas (laager) jääb sellisel juhul vaiksemaks. kusjuures alati ei pruugi rttalaager hakkata häält tegama vaid ihtsalt võtab loksu sisse.
Gaasiga mängides maha-peale on kindel tunnus, et viga suure tõenäosusega diferentsiaalide laagrites. Minu autol vahetati välja tagumise diferenstiaali ssiemine käbi laager. mitte mingit loksu käega katsudes ei ole võimalik tuvastada. põhjus suure tõenäosusega selles, et kõva kattega teel on kasutatud aeglustit, mis lukustab ka keskdiferenstiaali ja seatl tulevadikka väga suured jõud ülekandele. Mina sain abi Toppartsist. Sild peale laagrite vahetust prakltiliselt vaikne.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”