Pajero gen2 transmissiooni undamine
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
-
Andruzka
- Got ARB and Nitrous?
Pajero gen2 transmissiooni undamine
Tere Lugupeetavad,
Ostsin Pajero II vla 1999 aut, auto on muidu okei, aga kahjuks kiirustel alates 80km/h tekib transmissiooni undamine, mis häirib. Undamine on nii kiire taga kui ka kiire neliveoga. Undamine tekib, kui on vedu taga, gaasi lahti lastes, undamine kaob. Kust ostida viga? tundub, et heli tekib kõige rohkem vahekasti juures, aga see on autost kuulates ja ei pruugi olla tõene. Tagadifferentsiaal vigane? Kõik mahlad vahetatud.
Ostsin Pajero II vla 1999 aut, auto on muidu okei, aga kahjuks kiirustel alates 80km/h tekib transmissiooni undamine, mis häirib. Undamine on nii kiire taga kui ka kiire neliveoga. Undamine tekib, kui on vedu taga, gaasi lahti lastes, undamine kaob. Kust ostida viga? tundub, et heli tekib kõige rohkem vahekasti juures, aga see on autost kuulates ja ei pruugi olla tõene. Tagadifferentsiaal vigane? Kõik mahlad vahetatud.
D4; G270
Re: Pajero gen2 transmissiooni undamine
Hakka kardaani ristidest pihta!
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Mul on täpselt sama mure. Kurvides undamine ei muutu, samuti ei ole vahet kas on 4-vedu või 2-vedu. Tavaliselt tundub, et undab tagant, vahel tundub, et keskelt. Väga raske aru saada.
Kas see soovitus tähendab seda, et profülaktika mõttes võiks mõlema kardaani ristid ära vahetada? Või on selle undamise allika kindlakstegemiseks mingid muud moodused kui see, et kõik jupid järgemööda igaks-juhuks välja vahetada?
Kas see soovitus tähendab seda, et profülaktika mõttes võiks mõlema kardaani ristid ära vahetada? Või on selle undamise allika kindlakstegemiseks mingid muud moodused kui see, et kõik jupid järgemööda igaks-juhuks välja vahetada?
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Selle võib minupuhul välistada. Proovisin täna. Lükkasin OD välja, et viimast sisse ei lülitaks ning sõltumatult käigust, on undamine sama. Undamist muudab ainult auto kiirus ning surve gaasipedaalile. Ei muutu undamine kui järsult kuvri minna ega ka siis kui 4WD sisse lülitada. Tundub, et tippmoment, kus kõige rohkem undab, on 83-85 km/h (GPS-i järgi).Uko kirjutas:Aga ehk undab 5 käik.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Tõenäoliselt ongi viga kulunud ülekandes.Sellist probleemi 2.8 mudelitel palju esinenud.Andruzka kirjutas: Tagadifferentsiaal vigane?
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Arvatavasti undab tagasild. Mul sama jama, aga olen juba harjunud ja proovin elada sellega 
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Kas, kuidas ja mis raha eest seda remonditakse? Kuna tundub enamus Pajerode viga olema, siis kasutatud ja mitte undavat diffrit ilmselt saada väga lihtne pole.Maasturid kirjutas:Tõenäoliselt ongi viga kulunud ülekandes.Sellist probleemi 2.8 mudelitel palju esinenud.Andruzka kirjutas: Tagadifferentsiaal vigane?
-
Andruzka
- Got ARB and Nitrous?
Viga on tagadiffris. Vajab vahetust, kui kellelgi on pakkuda mitte undavat sisu, siis andku teada. Panin undavasse tagasilda xado möginat, mis mõeldud diffritele-undamine jäi vaksemaks peal e1500 km aga täitsa ära ei võtnud. Vähemalt praegu ei ole undamine enam nii suur, et hulluks ajaks.
D4; G270
-
Andruzka
- Got ARB and Nitrous?
Leidsin korraliku doonor tagasilla, lasin tagasilla sisu ära vahetatud ja undamist enam ei ole. Sõita on väga hea-vaikne, kokku läks kogu krempel koos tööga maksma 370 euri.
D4; G270
Mul sama asi,et undab.
Aga mis seal siis ikka ,keeran raadio valjemaks.
Poeg istus mul tagaistmel ja ütles , et siin on võimatu sõita, sest undab nii kõvasti.
Maitse asi, minu kuulmine on kadunud peale elektrijaamas töötamise.
Las undab.

Aga mis seal siis ikka ,keeran raadio valjemaks.
Poeg istus mul tagaistmel ja ütles , et siin on võimatu sõita, sest undab nii kõvasti.
Maitse asi, minu kuulmine on kadunud peale elektrijaamas töötamise.
Las undab.
- Simsalabim
- Mudder
Mul 1 gen undab kergelt kiirusel 50-60, olenemata käigust. Enne ja peale seda kiirust on vaikus.
metsapoole...