Küsimus 2,8 pajero paagi kohta, et kuhu suubuvad paagi pealt need voolikud/torud mis tulevad paagi keskelt nendest plast jublakatest, ja mis otstarve neil on?
Asi selles, et need metall torud olid läbi roostetanud, pori täis ja üks nendest jublakatest on paagiküljest lahti roostetanud, keevitaksin need kohad kinni kui teaks et sellest midagi ei juhtu ja kui juhtub siis mis juhtub.
Mina saan asjast nii aru, et suubub nende toru paagipoolt ennem korki ja vahel on mingi klapimoodi jublakas, aga kuna tankimis toruga on paraleelselt veel üks voolik, ja kogu elu on vist tagapidi korki ei saa süsteemile pihta täpselt.
Äkki keegi sokutab siia mingi lingi kust täpselt näha kuidas asjad olema peavad.
siin netis leitud pilt.
http://www.thelongranger.com.au/tr28_tech.html
Pajero II kütuse paak ja selle tuulutus
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Pajero II kütuse paak ja selle tuulutus
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Re: Pajero II kütuse paak ja selle tuulutus
Endiselt teema aktuaalne, kui teha lihtsalt paagile tuulutus stutsid ja voolikud vedada kusagile rattakoopasse, mis siis juhtub?
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Re: Pajero II kütuse paak ja selle tuulutus
Ei olnud küll pajero, aga vw diisel ja sellel olid samuti need igasugu torud seal ära mädanenud. Jätsin ainult ühe, see mis tuleb sissekallamise juurde, teised panin kinni. Igasugu muud jamad viskasin ka sealt vahepealt minema. Sõidab siiani.
Sama teema hetkel olemasoleva tangiga, mis küll bensukas. Seal oli neid lisavooikuid, filtreid ja klappe veel rohkem, kõik lendasid nelja tuule suunas
Kõik asjad on kindlasti inseneride poolt läbimõeldult paigaldatud, aga mul toimib asi ka ilma nende vidinateta ja mingisuguseid kõrvalnähte pole esinenud.
Sama teema hetkel olemasoleva tangiga, mis küll bensukas. Seal oli neid lisavooikuid, filtreid ja klappe veel rohkem, kõik lendasid nelja tuule suunas
Kõik asjad on kindlasti inseneride poolt läbimõeldult paigaldatud, aga mul toimib asi ka ilma nende vidinateta ja mingisuguseid kõrvalnähte pole esinenud.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h