Mercedes-Benz G 240 Military long 2.4 R4 53kW

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kiro
Rookie

Mercedes-Benz G 240 Military long 2.4 R4 53kW

Postitus Postitas Kiro »

Tere,

Silma jäänud selline huvitav aparaat http://www.auto24.ee/used/1002842

Väiksed kahtlused mootori osas (tunduks nagu väga jõuetu sellise looma peal). Väga mülgastes ronima ei plaani hakata ning kindlasti tuleb palju sõite asfaltkattega teedel. Kas maanteesõitu üldse kannatab, see 4 käigiline ka veel kõige tipuks.

On keegi kokku puutunud militaar versioonidega? Kas on ka tehnilisi erinevusi (varuosad jne)?

Või pigem tasuks mõelda tsiviilkäibes kasutatava G peale.

Peale soetamist plaanis masinat ehk natuke tõsta ning paigaldada kindlasti ka suuremad rehvid.

Selle konkreetse lingil oleva masina kasuks räägib hetkel seisukord!

Tänan abistava info eest :)!

Kiro
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: Mercedes-Benz G 240 Military long 2.4 R4 53kW

Postitus Postitas Landy »

Kasutaja Hulkur on meil suur MB G guru. Võid ehk teda tülitada.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Otokas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Otokas »

Kui sul ei ole just hirmsasti vaja sõjaväe G-klassi, siis ma vaataks tsiviilmudelite poole.
On päris suuri erinevusi tehnikas. See mootor on üsna nõrk, kui soovid maanteel sõita või sinna natuke mõistlikumad rattad alla panna. Suurema ratta jaoks saad tsiviilvariandi valida laienditega, mille hind eraldi ostes on päris kohutav. Ilma laienditeta on vähegi suurem ratas koopast väljas. Läbisõit kuulutuses võib suht suva olla, sest minu teada saavad ringid täis iga 100 000 km järgi sellel mudelil. Isegi kui see asi on tehniliselt korras, siis pole tegemist just erilise soodushinnaga.
Gaz 66, Gaz 66/ATS-30, Volvo C306, Toyota Hilux x2, MB 230GE.
muddogbob
Fitting 38"

Postitus Postitas muddogbob »

Hind on Ulme.
Nissan Patrol Y60 2.8Td
Suzuki Samurai 1.3
Toyota Land Cruiser HJ61 4.0Td
Kiro
Rookie

Postitus Postitas Kiro »

eks sellise hinnaga ma seda kindlasti ka ei soetaks :)!
Seal on omajagu rääkimisruumi. Läbisõit võib olla isegi tõene kusjuures, :roll: Mul sõber rebis ise paaril Eesti KV GD-l roolilt kiled maha, läbisõidud alla 100km. Samas ma pole ise selle konkreetse masina kõrval seisnud ja rääkinud vaid omanikuga telefonitsi!

Ega ainuke asi mis mulle eriliselt selle juures köidab on see ,et kui see läbisõit ja jutt on tõene, siis peaks see loom päris pikalt kestma veel. Kui kere on roostevaba ning korralik siis palju muret on kohe vähem. Plaan oleks auto laiguline toon kaotada (värvida sõjaveroheliseks või mattmustaks, ning igaljuhul oleks vaja ka tiivalaiendeid ning masinat tõsta ,et suurem rehv alla mahuks). Mingit mugavusmasinat sealt ei looda vaid pigem sellist robustset loooma mis lihtsalt kestaks ja ei nõuaks põjendamatuid igakuiseid suurväljaminekuid :)!

Palju maksab tõstmine? Kas kellelgi oleks umbkaudset kalkulatsiooni varnast võtta? (samuti korralik rehviring) ja tiivalaiendid. Siis teaksin umbes mõelda ,et kas tasub vaeva ning mõtlemist üldse. Natuke hirmutab jutt ,et mootor selline laip on ,et üldse veada ei jõua 8) !
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

meie KV kasutuses olevate ja nendega tehtud sõitude põhjal soovitaks kindlasti kahte asja -
5-käigulise kastiga (muidu suur kulu ja maanteel on viimane käik selgelt puudu)
võimsama mootoriga sellele rahvamajale kindlasti.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Pragu sellel masinal all ~32,3" rehvid, kas soovid koos tõstega 35" alla panna?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kiro
Rookie

Postitus Postitas Kiro »

Landy kirjutas:Pragu sellel masinal all ~32,3" rehvid, kas soovid koos tõstega 35" alla panna?
Jah natuke kõrgem ja kindlasti laiem rehv oleks hea. Seega tiivalaiendid oleks vajalikud igaljuhul. Eks jah see mootor on üks nüri asi selle masina küljes. Sõbrad kes KV GD-dega rallivad pigem soovitaksid ka 5 kasti. Samas miskit kapitaalselt ümberehitada (mootorivahetused jne oleks ka mõttetu, siis peaks tooriku väga soodsalt saama. Ega see ümberehitus vist odav lõbu pole). Kuigi nende sõnul mootor ära küll ei sure ning veab normaalselt. Samas pole plaanis päris mülgastesse ronida nii ehk naa. Eks kindlasti oluline on tehniline korrasolek, remont pidi päris kulukas olemas. Mis mind köidab selle juures on just pikk kere, väidetavalt originaalkorras roostevaba masin ning militaar versioon. Neid on suhteliselt vähe.
Kasutaja avatar
Praks1
I live off from the mud

Postitus Postitas Praks1 »

Alustada tuleks seal mootori vahetusega,see on naeruväärselt jõuetu,0-100-ni võib kalendriga aega mõõta ja kui saavutabki 100 on undamine ja mürin suht hull :D
Siis tekkib kohe küsimus,et võiks ju soetada kohe õigema mootoriga pilli.
Lihtsalt minu arvamus.
Proto
53951597
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Olen praksiga päri, selle raha eest saad juba õigema mootoriga ja ka mugavama kui see, lisaks veel võimaluse legaalselt piiri ületada :wink:
Tel 56224693
Kasutaja avatar
crex
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas crex »

vaata ise - http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi

palju odavamad ja paremad müügiks...
Küsi minult kindlustuspakkumist...
http://www.kominsur.ee

+372 565 90 70
Otokas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Otokas »

Täitsa OK suhtumine autoostu!
Põhimõtteliselt ei sobi sulle selle auto mootor ja käigukast, vaja oleks teha tõste ca 1000 EUR, muretseda laiendid ca 1000 EUR, osta rehvid 600-1000 EUR ning värvida.
Sulle sobib vaid väike läbisõit ja 5 ust ning juba tundub sulle, et peaks päris suure raha eest ostma minema.

Selle läbisõiduga võib-olla probleem, sest mobile.de-s müüakse samade piltidega autot, mille läbisõiduks on märgitud 244 000 km.
Gaz 66, Gaz 66/ATS-30, Volvo C306, Toyota Hilux x2, MB 230GE.
Kiro
Rookie

Postitus Postitas Kiro »

Otokas kirjutas:Täitsa OK suhtumine autoostu!
Põhimõtteliselt ei sobi sulle selle auto mootor ja käigukast, vaja oleks teha tõste ca 1000 EUR, muretseda laiendid ca 1000 EUR, osta rehvid 600-1000 EUR ning värvida.
Sulle sobib vaid väike läbisõit ja 5 ust ning juba tundub sulle, et peaks päris suure raha eest ostma minema.

Selle läbisõiduga võib-olla probleem, sest mobile.de-s müüakse samade piltidega autot, mille läbisõiduks on märgitud 244 000 km.
Mis mu suhtumisel viga on (viga oleks kui ma ei küsiks ja see mul õues künka otsas ilutseks juba)? Ma olen oma jutus juba maininud ,et ma ei maksa selle eest 9000EUR elusees ning hind millega kätte saaks oleks oluliselt soodsam. Suure raha eest ostma ei tõtta ma midagi! Mina soovisin teada palju läheks mulle vajalikud lisad maksma, et teaksin arvestada kas tasub ära või mitte. Kui ma ise neid asju teadnud oleks varem, siis ma usun ,et ma ei küsiks ju siit miskit 8) ! Samuti huvitas mind isikute arvamus, kes nimetatud mootori ja käigukastiga reaalelus kokku on puutnud ja oskaks tagasisidet anda. Vähemalt sain hinnad asjadele mis mind huvitasid. Laiendid on küll müstilise hinnaga :? ! Muud asjad pole hullu ja umbes nii ka ise arvasin.

Kui palju oleks sellise auto eest siis mõistlik maksta?
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Tel 56224693
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

Otokas kirjutas:Täitsa OK suhtumine autoostu!

Mis sa pugud, inimene küsis täitsa ilusti ju, äkki talle meeldib 460 mis pole roostes, ilma roosteta 460 -i ei saagi väikesema raha eest arvan :evil:
Tel 56224693
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”