ATV vints

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Suletud
Andrus Michelis
Rock Crawler

ATV vints

Postitus Postitas Andrus Michelis »

Kui härradel kaupmeestel on miskit tugevama otsa nööriga vintsi ATV jaoks pakkuda, siis kõik pakkumised PMi. Eesmärgiks on 2 tk soetada. Parim võidab! (tõenäoliselt)
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Andrus Michelis
Rock Crawler

Re: ATV vints

Ütleks, et kuidagi tagasihoidlik on pakkumistega. Miskil põhjusel!?
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kui vinget vintsi vaja on?

http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/el ... iga-1360kg

Mul on samasugune hiinakas juba umbes 3 aastat atv ninal olnud ja ainsaks hädaks on olnud läbi ussitavad harjavedrud.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Andrus Michelis
Rock Crawler

boob kirjutas:Kui vinget vintsi vaja on?
Ma ei tea! :D Pildi järgi hinnates üsna sarnane läks nädalavahetusel just katki. Kui vägev vints panna, siis läheb ilmselt miski kusagil mujal katki. :mrgreen:
Andrus Michelis
Rock Crawler

Teema ammendunud, võib lukku panna.
Suletud

Mine “Tahan osta aga ?”