M:Vana õli
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M:Vana õli
Oleks pakkuda vana õli.
200l vaatides.
200l koos vaadiga 20 euri
Asukoht Läänemaa
Kellel huvi siis ps või 56211069
200l vaatides.
200l koos vaadiga 20 euri
Asukoht Läänemaa
Kellel huvi siis ps või 56211069
Re: M:Vana õli
Tahad kingin sulle tikud !?
Ei tahaks kuidagi teemat solkida aga seda hinda on palju . Ei tea kuidas mujal on aga tallinnas nii mõnetki autotöökojad
annavad tasuta ära vana õli , vii ainult minema jalust meestel . (kuna tegemist on niiöelda ohtliku jäätmega mille ladustamine maksab rohkem kui tavalisel prügil )
annavad tasuta ära vana õli , vii ainult minema jalust meestel . (kuna tegemist on niiöelda ohtliku jäätmega mille ladustamine maksab rohkem kui tavalisel prügil )
- totu
- I live off from the mud
Tegelikult maksavad jäätmekäitlejad vana õli eest sümboolset hinda, sisuliselt katab äraviimise hinna. Vana õli müümine, kinkimine, laenamine jne. , vastavat litsenssi mitteomavatele isikutele, on illegaalne ja võib päris kalliks minna.
Tehtud, mõeldud.
- totu
- I live off from the mud
Vanaõli on omaette nähtus ja "parim enne" möödas toode sinna ei kvalifitseeru. Mõne aja eest sai uuritud erinevaid võimalusi ja üsna ära hirmutas see võimalike ebameeldivuste nimekiri. Need puudutavad ka vanaõli põletamist, plangule määrimist, korduvkasutamist jne. Tegemist keskkonnaohtliku jäätmega kogu kabetamine sellega litsenseeritud.
Tehtud, mõeldud.
Jamasid seal jah palju. Isegi transportimisega. Ise (ka asutus) omamata litsentsi võib korraga transportida 60 liitrit vana õli. Ja raiped pidid aegajalt kontrollima ja siis pead tõestama kuidas sa selle vaadi sisu ära viisid. Ka paberil peab asi jooksma ilusti ja loogiliselt.
Mina uurisin kah seda asja.
Ei tea kuidas teil seal Tallinnas, aga meil saab vana õli müüa ülalküsitud hinnaga.
Teete oma firmalt arve kellelegi, kes omab vanal õlil töötavat katelt näiteks.
Ei tea kuidas teil seal Tallinnas, aga meil saab vana õli müüa ülalküsitud hinnaga.
Teete oma firmalt arve kellelegi, kes omab vanal õlil töötavat katelt näiteks.
Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!
5138027
5138027
Mis sel hinnal viga, ma võtaks küll ligi Viljandile lähemal oleks. Ainult ei õli peab muudest lisaditest vaba olema (jahutusvedelik ennekõike)
Seaduste järgi ei tohi varsti p..ru ka lasta enam
Seaduste järgi ei tohi varsti p..ru ka lasta enam

Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
-
- Got ARB and Nitrous?
Vanaõli ei tohi kuskil katlas ega põletis kasutada, kui aktsiisi ei maksa. St kodus lukus uste taga võid sellega kütta, aga need kes töökodasid jms asutusi kütavad, siis vaadake et vahele ei jää 

Ma võtaks ka niisama,, ok tünni eest võin maksta vanametalli hinda ja tuleksin ka ise järele.
Kui huvi, siis ma võin juba täna selle minema viia
Kui huvi, siis ma võin juba täna selle minema viia

Nii Saani mudimas