M:Varuosadeks Jeep Grand Cherokee 2.5 TDI 1997a Diisel 85kw
Moderaator: Moderators
M:Varuosadeks Jeep Grand Cherokee 2.5 TDI 1997a Diisel 85kw
auto väljalaske aasta 1997a. novembrikuu
lisadeks nahksisu elektri aknad multi rool jne..(auto rohkete lisadega)
Mootor ja käiguosa väga hea,nelikvedu töötab ideaalselt
Keredetailidest kapotil värvi koorumine muidu kapott korralik ,tagaluugil väike mõlk ülejäenud plekid korralikud autol rooste puudub kere korralik. Läbisõit autol 161 tuhat kilomeetrit mis võib ka täitsa õige olla salongis kulumis jäljed puuduvad.
Hetkel autokomplektne ja saab ka proovisõitu teha veendumaks tehnilise osa korrasolekust.
Kõik varuosad saadaval
Väike hinnakiri:
kängur rauad 150 eur-i
uksed 40 eur-i tykk
kapott 40 eur-i
esitiivad 40 eur-i
ukse klaasid 15 eur-i tükk
Müüdud:
Mootori kest ehk ülejäenud vidinad kõik saadaval mis mootori küljes
Turbo
Mootori Padjad
Roolikarp
nahksisu
esi ja taga difrid
esistange
Kontakt 534 17 534
Keredetailidest kapotil värvi koorumine muidu kapott korralik ,tagaluugil väike mõlk ülejäenud plekid korralikud autol rooste puudub kere korralik. Läbisõit autol 161 tuhat kilomeetrit mis võib ka täitsa õige olla salongis kulumis jäljed puuduvad.
Hetkel autokomplektne ja saab ka proovisõitu teha veendumaks tehnilise osa korrasolekust.
Kõik varuosad saadaval
Väike hinnakiri:
kängur rauad 150 eur-i
uksed 40 eur-i tykk
kapott 40 eur-i
esitiivad 40 eur-i
Müüdud:
Mootori kest ehk ülejäenud vidinad kõik saadaval mis mootori küljes
Turbo
Mootori Padjad
Roolikarp
nahksisu
esi ja taga difrid
esistange
Kontakt 534 17 534
- Manused
-
- Jeep vol 2.JPG (71.38 KiB) Vaadatud 6888 korda
-
- Kapotil värvi koorumine
- Jeep vol 1.JPG (99.98 KiB) Vaadatud 6888 korda
-
- Mootor 2,5 85kw Diisel
- Jeep vol 3.JPG (83.48 KiB) Vaadatud 6888 korda
Viimati muutis men777, P Mai 26, 2013 8:10 pm, muudetud 4 korda kokku.
Re: M:Varuosadeks Jeep Grand Cherokee 2.5 TDI 1997a Diisel 8
Mõningad pildid veel lisaks
- Manused
-
- jeep vol 5.JPG (67.15 KiB) Vaadatud 6886 korda
-
- Jeep vol 4.JPG (39.22 KiB) Vaadatud 6886 korda
-
- Jeep vol 7.JPG (76.56 KiB) Vaadatud 6886 korda
Aga miks läheb täitsa korralik auto varuosadeks?
korraliku auto jupid on ka korralikud. see auto mis on ront ega rondi juppe ka keegi eriti ei taha.
autol esineb ka pisemaid vigu näiteks juhiukse hing on katki siis genekas vist ei lae igaljuhul laadimist ei ole ja auto viimased poolaastat põhiliselt seisnud autol puudub ka ülevaatus. hetkel võimalik veel ka tervikuna osta siis hind 2300 eur-i dokumendid kõik korras ehk mingeid piiranguid ei ole ainult ylevaatust ja kindlustust ei ole.
autol esineb ka pisemaid vigu näiteks juhiukse hing on katki siis genekas vist ei lae igaljuhul laadimist ei ole ja auto viimased poolaastat põhiliselt seisnud autol puudub ka ülevaatus. hetkel võimalik veel ka tervikuna osta siis hind 2300 eur-i dokumendid kõik korras ehk mingeid piiranguid ei ole ainult ylevaatust ja kindlustust ei ole.
-
- Rock Crawler
Esimesed püsikad oleks mis hinnaga ?
Mis sa tühjast kiidad. Kui autol pole 3 aastat ülevaatust tehtud, siis on auto ront või on omaniku viga. Tervikuna auto eest 2300 € võid näha märgades unenägudes.men777 kirjutas:korraliku auto jupid on ka korralikud. see auto mis on ront ega rondi juppe ka keegi eriti ei taha.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutatud püsikaid on riskantne osta. Võid saada hullemad, kui enda omad. Käe vahel keerutades ja vaadates mitte midagi aru ei saa, et nad alla pannes ragiseda võiksid.Krooniline kirjutas:Esimesed püsikad oleks mis hinnaga ?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vastus kasutaja IBRA-le: Kui sa pole elus yhtegi autot ostnud ega müünud ja sa autosid ei tunne istud nelja seinavahel päevast päeva siis on targem tagaplaanile hoida,olen viis aastat tegelenud autode lammutamisega,et tean väga hästi mida räägin. Üritasin viisakalt vastata
Ootan siin teemas asjakohaseid küsimusi,kuna see ei ole mul ainukene auto varuosadeks siis tean vahest harva leidub foorumites selliseid kodanikke kellel pole lihtsalt midagi teha ja siis üritavad enda arust tarka panna.
Ootan siin teemas asjakohaseid küsimusi,kuna see ei ole mul ainukene auto varuosadeks siis tean vahest harva leidub foorumites selliseid kodanikke kellel pole lihtsalt midagi teha ja siis üritavad enda arust tarka panna.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Asi kisub huvitavaks.
Ps esimene kahepooolene masuudikas mis on Laredo. Niiet sinu rohker elektrilisad võivad väriseda Limitedi ees.
Ps esimene kahepooolene masuudikas mis on Laredo. Niiet sinu rohker elektrilisad võivad väriseda Limitedi ees.
Ei taha teemat risustada aga ära kurjusta Ibraga. Ibra on elus kibestunud inemene kellel on loll komme tarka pritsida teemal millest ta ise midagi ei tea. Algul olin ka mina ta peale vihane aga nüüd on mul tast kahju. Olen aru saanud et tema joks on siin foorumis kõige tähtsam postituste arv. Nii et las ta möliseb karavan liigub ikka edasi.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
jah nii ta on:)
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
olles kokku puutunud rohkem, kui 100 Jeebiga võin ja pean IBRAga nõustuma ja vanatüübi nahk sisu hind on turul 70.- Euroraha, kui tahad võin sulle 50.- müüa kena sisu.
sõbralik soovitus enne kui oma asju müüd uuri turu hindu.
sõbralik soovitus enne kui oma asju müüd uuri turu hindu.

- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
men777 kirjutas:auto väljalaske aasta 1997a. novembrikuu
Kõik varuosad saadaval
Väike hinnakiri:
Nahk Sisu 250 eur-i istmed koos uksepolstritega
kängur rauad 150 eur-i
uksed 50 eur-i tykk
kapo
Kontakt 534 17 534
Loll küsimus, kuidas hinnata salongi kulumist kui tal pole sees tehase istmed tegu siis 1993-1995a esinenud istmetega. 1996 ja edasi on teist tüüpi istmed, aga huvi pakuks mu kliendile mootor, komplektselt mis on hind`? kas kui vaatama tulen ja pilli soojaks ajan siis pole karteris surveid ja veesärgis?
Tegemist on ikka tehase istmetega. mul kyll esimene ameeriklane varuosadeks aga ega ma esimest päeva autot ei näe,nii,et tegemist ikka tehaseistmetega,ja palun sellistelt kes pole elus kunagi autokapoti alla näinud siin mitte teemat risustada.
ja 50-ne eur-iga sa vaevalt korralikku nahksisu pakud kui istmed on katki kulunud ega siis ei taha niisama ka sul seda nahksisu keegi. minul korralik nahksisu 250 eur-i ja see hind madalamaks ei kõigu kindlasti.
NB! Hinnad määran mina mitte keegi teine,kui ei meeldi osta mujalt lyhike jutt.
Mootor müüdud Turbo müüdud mootoripadjad müüdud
ja 50-ne eur-iga sa vaevalt korralikku nahksisu pakud kui istmed on katki kulunud ega siis ei taha niisama ka sul seda nahksisu keegi. minul korralik nahksisu 250 eur-i ja see hind madalamaks ei kõigu kindlasti.
NB! Hinnad määran mina mitte keegi teine,kui ei meeldi osta mujalt lyhike jutt.
Mootor müüdud Turbo müüdud mootoripadjad müüdud
lisadest veel,et autol on must lagi ja katuse reelingud millel ka relsid peal,relsidel nupuga kergelt reguleeritav vahe