K: Kuidas avada lukus uksi
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
- laskarpoiss
- Got ARB and Nitrous?
K: Kuidas avada lukus uksi
Tere, kiire kysimus teadjamatele, nimelt jäid täna sisse autosse võtmed ja uksed lukus, enam sisse ei saa. Kes teab kuidas muukida lahti kõige valutumalt Grand Cherokee 95a. uksed, KIIRE!!!
Palun aidake!!!
Palun aidake!!!
Jeep Grand Cherokee Limited 5,2 MPI V8 158kw
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Re: K: Kuidas avada lukus uksi
proovi mõne teise võtmega keerata. Nii mõnegi Chraisleri oma võtmetega lahti teinud ja ka vastupidi. Tagaluugi lukk on neil tavaliselt selline millel muugid poolenisti kinni jäänud ja jube lihtne lahti saada.
- laskarpoiss
- Got ARB and Nitrous?
Seda varianti saan paari tunni pärast proovida, siis saan yhed samasugused jeepi võtmed, kuid ehk saab mingi kindlama variandi, se ju vaid ehku variant, olen isegi seda teiste autode peal katsetanud. Loodangi et auto nii vana ja muugid ehk juba piisavalt kulunud.
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
mina oma GCl lõin puust kiilu ülevalt ukse vahele ja siis sealt tihendi vahelt meetrise ''joonlauaga'' lükkasin keskluku nuppu, mis tegi uksed plaksti lahti 

teex yhe zuicu
- laskarpoiss
- Got ARB and Nitrous?
Proovisin siis nyyd teise jeepi võtmetega, kuid ei midagi. Keskluku nupp mul uksi lahti ei tee, ka see idee juba käis peast läbi. kuid homme katsub tööjuurest leida tugevat traati ja ukse vahelt kas lukunuppu lahti sikutada, või siis kõrvalistuja ukse vahelt traadiga võtmed syytelukust välja tirida ja ukse vahelt õue, äkki õnnestub, kui ka se variant ei toimi, siis tuleb ilmselt mingi lukk puru keerata kahjuks, ilmselt kõrvalistuja oma.
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Mul talvel lõi töötava mootoriga Grand, hommikul kell kuus, koer sees, soendus põhjas, sahk vastu maad naabrimehe väravas uksed lukku...hunnik inimesi selja taga tuututamas, et tööle pääseda. Laenasin kruvika ja kangutasin tagaluuki avava süsteemi paar cm eemale ja sealt andis kruvvariga keskluku mootorist vms sudida lukust lahti asja. Loomulikult murdus mingi plastikust kõrv.
Ukse ülaserva proovisin ka kohapeal tehtud kiiluga painuada aga ma ei tea kas hinged liiga terved või uks veel liiga heas seisus....kaine mõistus käskis lõpetada enne kui...
Kohapeal proovisin ca 3 setti chrysleri võtmeid...ei lubanud isegi.
Lihtsalt muljeid....
Virgo
Ukse ülaserva proovisin ka kohapeal tehtud kiiluga painuada aga ma ei tea kas hinged liiga terved või uks veel liiga heas seisus....kaine mõistus käskis lõpetada enne kui...
Kohapeal proovisin ca 3 setti chrysleri võtmeid...ei lubanud isegi.
Lihtsalt muljeid....
Virgo
Mudas alates 2003.
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Kas odavam pole osta mõni klaas? Neid lammutamiseks asju siin ju liigub.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Klaasi vahetusega seonduv kulu katab pigem juba mõne teenusepakkuja (ukse avamisel) hinna..ja ei kaasne tupparonivaid sääski ja pikkade näppudega kopli koljasid kuniks klaas vahetatud.tyyp07 kirjutas:Kas odavam pole osta mõni klaas? Neid lammutamiseks asju siin ju liigub.
Mudas alates 2003.
- CaveMan
- True Off Roader!
- Kontakt:
Ei tea kudas nad seda teenust tänapäeval teevad aga kunagi ammu seisnes teenus selles, et suruti kiilud use vahele ning siis pika tugeva traadida tõmbas seesmisest ukselingist ukse lahti. Ukseraami väänas paigast ära.virgo kirjutas: Klaasi vahetusega seonduv kulu katab pigem juba mõne teenusepakkuja (ukse avamisel) hinna..ja ei kaasne tupparonivaid sääski ja pikkade näppudega kopli koljasid kuniks klaas vahetatud.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Näiteks bmw 34 kerega autol keeravad kõik bmw võtmed mis kätte juhtuvad, hoiad võtit pinges ja hakkad jooberdama edasi tagasi, tunned kuidas annab veit järgi koguaeg ja üks hetk juba keerab olen ise kaotanud võtmeid ja samuti sõbra autosse sain sisse ja käima kaa.
Volkari t5 buss lõi uksed lukku siis tegin nii: panin ukse raami vahele lauajupi, uks paindub nii, et mine või ise vahelt sisse, siis üritasin sellise riistaga millel haarats otsas ukse nuppu üles tõmmata aga t5 bussil nupp üles ei tule kui uksed lukus, konkisin siis võtmed traadiga eest ära ja lohistasin istmele, teise traadiga vajutasin puldi nuppu ja lahti ta tuligi.
Äkki abiks.
Volkari t5 buss lõi uksed lukku siis tegin nii: panin ukse raami vahele lauajupi, uks paindub nii, et mine või ise vahelt sisse, siis üritasin sellise riistaga millel haarats otsas ukse nuppu üles tõmmata aga t5 bussil nupp üles ei tule kui uksed lukus, konkisin siis võtmed traadiga eest ära ja lohistasin istmele, teise traadiga vajutasin puldi nuppu ja lahti ta tuligi.
Äkki abiks.
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
Nüüd ma tean miks mul Jeebil kundepoolsel uksel väike väärastus sees:D Ilmselt on keegi võtmed sisse jätnud ja ülevalt painutanud.
Jeep
Sarnane juhus oli Hiluxiga varuvõtmetest 200 km kaugusel. Siis aitas leatherman, selle viil ning ML145 antenn. Ots konksu, teravaks ning nupp üles.
Õpetage jh kuidas autodesse sisse murda,seda teemat võiks ikka privas arutada 

Kawasaki 750 nr"11"KOSE ORT 2011. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse 1. koht
Ma arvan, et kõik selleks võimelised tegelased teavad niigi, millised on lihtsamad ja universaalsemad lahendused autol uste avamiseks. Narkar lööb klaasi katki ja teda need konksud ja kiilud jms lahendused üldse ei huvita. Lukkude katki keeramisest on parem variant romulast kõige odavam klaas osta ja see sama autol katki lüüa. Olenevalt klaasi hinnast ja enda oskustest tasub kaaluda ka spetsialisti kutsumist, sest klaasivahetuse hind ja see hilisem klaasipudi koristamine(oma kogemustest: lööd tagaakna, aga klaasikilde leiad pärast ka tuhatoosist
) kaaluvad tihtipeale selle väikese investeeringu üles. Kui luku katki keerad, siis pead vahetama kõik lukud. Ainult ühe luku vahetamisel hakkad mitme võtmega toimetama. Puldist keskluku korral pole erinev uksevõti ka muidugi probleem.

- laskarpoiss
- Got ARB and Nitrous?
Sain siis täna tugevamat traati ja tõmbasin kõrvalistuja ukse vahelt võtmed eest ära ning ukse vahelt välja, uks annab painduma kyll nii palju, ja ei lõhu miskit ära. Pärast läheb oma esialgsesse asendisse tagasi ja vahed asjad paigas kõik.
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)