M: Odavalt ATV kärusid ja säärast

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

M: Odavalt ATV kärusid ja säärast

Postitus Postitas Bytewize »

Kuna enda ATV käru tuli üsnagi kobe ja mulle ilgelt meeldib hobikorras keevitada, mõtlesin, et äkki on siin veel huvilisi, kes tahaks endale ATV jaoks sobivat käru või muud säärast kronsat, odavalt?

Hinda tahaks materjalide maksumus + ~60% materjalide hinnast, sõltuvalt ka keerukusest muidugi.

Näiteks enda käru sain valmis ~70 euriga, mis teeks müügihinnaks 120 eurot, aega läks valmistegemisele 2 õhtut.

Pilt:
http://www.upload.ee/image/2363773/Karu.jpg

Valmistan igas mõõtmeis ja konfiguratsioonis, võib pakkuda ka muid kronsasid teha.

Kas tundub mõistlik pakkumine? Olen avatud tagasisidele :)

Annan asjadele kaks kuud garantiid kah!

<--Telefon
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
tanel
Rock Crawler

Re: M: Odavalt ATV kärusid ja säärast

Postitus Postitas tanel »

Ära võta isiklikult, aga... ma ei saa muidu kui küsida, et kas Sul ununes arvuti lukust lahti või teed Sa nalja? Mismoodi see käru tõsisema kasutamisega suhestuma peaks?
Kas põhja alt ka pilti saaks?
Ma rassin käsikäruga iga aasta hea mitu nädalat ja mul on üsna selge ettekujutus tekkinud, mis kõik poeaiakärudel viga on. Ja see aparaat näeb välja vähem veenev kui suvaline poe käsikäru.

Et mitte päris lahmimisega piirduda, siis esimesed küsimused, mis puusalt tekkisid:
- kuidas suhestuvad küljed laiali vajumisega? kas see auguline profiil vmt on ainus mis seda plekki toetab?
- kas põhi on ikka korralikult ribidega toestatud?
- rataste kinnitus? polt või keermelatt põhja alt läbi? kuidas need ntx. 200-300 kg-ga pardal algsesse asendisse peaks jääma?
- kuidas sellest kärust mulda vm puistematerjali kätte peaks saama?

Küsimus,kas selle rauajupihunniku kokku keevitamise asemel poleks saanud äkki sisselõigete ja painutamistega, oleks juba norimine... :)
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ära võta minugipoolt isiklikult, kuid "kobe" on selles kontekstis natuke vale sõna. Kohe-kohe valmib meil haagis murutraktorile (ATV-le saab palju võimekama valmistada), millel juba pealevaadates suurem kandevõime ja veermikusõlmed nin kast ise palju asisemad...kui valmis, panen ka hinna (teeme "päris" haagiste kõrval ülejäänud materjalist) ja mõne pildi :wink:
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

tanel kirjutas:Ära võta isiklikult, aga... ma ei saa muidu kui küsida, et kas Sul ununes arvuti lukust lahti või teed Sa nalja? Mismoodi see käru tõsisema kasutamisega suhestuma peaks?
Kas põhja alt ka pilti saaks?
Ma rassin käsikäruga iga aasta hea mitu nädalat ja mul on üsna selge ettekujutus tekkinud, mis kõik poeaiakärudel viga on. Ja see aparaat näeb välja vähem veenev kui suvaline poe käsikäru.

Et mitte päris lahmimisega piirduda, siis esimesed küsimused, mis puusalt tekkisid:
- kuidas suhestuvad küljed laiali vajumisega? kas see auguline profiil vmt on ainus mis seda plekki toetab?
- kas põhi on ikka korralikult ribidega toestatud?
- rataste kinnitus? polt või keermelatt põhja alt läbi? kuidas need ntx. 200-300 kg-ga pardal algsesse asendisse peaks jääma?
- kuidas sellest kärust mulda vm puistematerjali kätte peaks saama?

Küsimus,kas selle rauajupihunniku kokku keevitamise asemel poleks saanud äkki sisselõigete ja painutamistega, oleks juba norimine... :)
Valus kriitika, aga siit foorumist ma vähemat ei oodanudki :D

Nali see nüüd ei ole..

See käru sai tehtud suhteliselt kergeks kasutamiseks(aiakäru ratastega ikkagi) ja tahtsin ära kasutada riiulite ehitusest üle jäänud profiilid(kuigi algselt planeerisin palju jämedamast latist teha, mis sai isegi ostetud, sellega tugevdasin hiljem põhja eest poolt ära).
Tagant käib luuk lahti klambri ja hingedega.
Rattad on kinnitatud poltidega, mis on keevitatud nelikantraua otstesse tugevalt.
Põhja pindala on tal nii väike, et ei hakanud ribisid panema, küll aga jookseb otsast otsani keskelt jäme nelikant, mis ristub teljega.

Tunnistan, küljed jäid tõesti veidi kahtlased küll.
Ma praeguseks tegin talle veel mõned tugevdused, eriti ette ja lõpuks planeerisin põhja veel paksu veekindla vineeri panna.

See mul elu esimene käru ja juba sain palju oma vigadest õppida küll :D
Pleki ja torude painutamis aparatuuri mul kahjuks ei ole, muidu oleks kasutanud küll.

Võin homme pildi põhjast postitada.

Kui tead veel mingeid näpunäiteid, anna tulla :bg
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Tiisli kohta ei leia sõnu :shock: :?
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kasutaja avatar
Sepp
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas Sepp »

Humoristid :shock:
Nüüd ka 4x4 auto
Peeter ehk Sepp
2010 IV , 2011 II ,2012 II ,2013 III
Kui saan abiks olla
Tel: 5165626
http://www.sepp.ee
vinq
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas vinq »

Oma tarbeks võib sellist ehitada, aga mitte müügijaoks. Pärast on rohkem vaeva remontimisega.
http://www.danival.ee Metallitööd, torude painutamine.
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

tarmo kirjutas:Tiisli kohta ei leia sõnu :shock: :?
No see läks jah veidi rappa, oleksin pidanud ühest nurga all olevast jupist selle tegema, aga ei osanud alguses selle peale mõelda.

Ja Hr. Sepp, SUURED TÄNUD konstruktiivse kriitika eest, Teie panus on hindamatu! :roll:
Kasutaja avatar
hans
Rock Crawler

Postitus Postitas hans »

Mis kriitikat Sa loodad saada. Oled ühe korraliku käkerdise kokku "keevitanud" . Äkki teeks seda, mida oskad. 120 eur-i sellise jama eest maksta on laus lollus.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

TiitR kirjutas:Ära võta minugipoolt isiklikult, kuid "kobe" on selles kontekstis natuke vale sõna. Kohe-kohe valmib meil haagis murutraktorile (ATV-le saab palju võimekama valmistada), millel juba pealevaadates suurem kandevõime ja veermikusõlmed nin kast ise palju asisemad...kui valmis, panen ka hinna (teeme "päris" haagiste kõrval ülejäänud materjalist) ja mõne pildi :wink:
Lubatud pildid: (Kuna tegu oli oma tarbeks ja pmst vaid jääkidest tehtud, siis juurde tuli osta vaid 9mm. veekindel vineer-30€ + rattad-30€...vineeri tahvlist saab muidugi 2 haagisepõhja).

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Bytewize
Rock Crawler

TiitR kirjutas:
TiitR kirjutas:Ära võta minugipoolt isiklikult, kuid "kobe" on selles kontekstis natuke vale sõna. Kohe-kohe valmib meil haagis murutraktorile (ATV-le saab palju võimekama valmistada), millel juba pealevaadates suurem kandevõime ja veermikusõlmed nin kast ise palju asisemad...kui valmis, panen ka hinna (teeme "päris" haagiste kõrval ülejäänud materjalist) ja mõne pildi :wink:
Lubatud pildid: (Kuna tegu oli oma tarbeks ja pmst vaid jääkidest tehtud, siis juurde tuli osta vaid 9mm. veekindel vineer-30€ + rattad-30€...vineeri tahvlist saab muidugi 2 haagisepõhja).

Pilt
Pilt
See on tõesti kena.
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TanelV »

TiitR kirjutas:

Pilt
Pilt

Krt seda pean tulema ise oma silmaga kaema , saan ehk śnitti võtta portede ehituse osas 8)
Vasta

Mine “Bizniz”