tanel kirjutas:Ära võta isiklikult, aga... ma ei saa muidu kui küsida, et kas Sul ununes arvuti lukust lahti või teed Sa nalja? Mismoodi see käru tõsisema kasutamisega suhestuma peaks?
Kas põhja alt ka pilti saaks?
Ma rassin
käsikäruga iga aasta hea mitu nädalat ja mul on üsna selge ettekujutus tekkinud, mis kõik poeaiakärudel viga on. Ja see aparaat näeb välja vähem veenev kui suvaline poe käsikäru.
Et mitte päris lahmimisega piirduda, siis esimesed küsimused, mis puusalt tekkisid:
- kuidas suhestuvad küljed laiali vajumisega? kas see auguline profiil vmt on ainus mis seda plekki toetab?
- kas põhi on ikka korralikult ribidega toestatud?
- rataste kinnitus? polt või keermelatt põhja alt läbi? kuidas need ntx. 200-300 kg-ga pardal algsesse asendisse peaks jääma?
- kuidas sellest kärust mulda vm puistematerjali kätte peaks saama?
Küsimus,kas selle rauajupihunniku kokku keevitamise asemel poleks saanud äkki sisselõigete ja painutamistega, oleks juba norimine...

Valus kriitika, aga siit foorumist ma vähemat ei oodanudki
Nali see nüüd ei ole..
See käru sai tehtud suhteliselt kergeks kasutamiseks(aiakäru ratastega ikkagi) ja tahtsin ära kasutada riiulite ehitusest üle jäänud profiilid(kuigi algselt planeerisin palju jämedamast latist teha, mis sai isegi ostetud, sellega tugevdasin hiljem põhja eest poolt ära).
Tagant käib luuk lahti klambri ja hingedega.
Rattad on kinnitatud poltidega, mis on keevitatud nelikantraua otstesse tugevalt.
Põhja pindala on tal nii väike, et ei hakanud ribisid panema, küll aga jookseb otsast otsani keskelt jäme nelikant, mis ristub teljega.
Tunnistan, küljed jäid tõesti veidi kahtlased küll.
Ma praeguseks tegin talle veel mõned tugevdused, eriti ette ja lõpuks planeerisin põhja veel paksu veekindla vineeri panna.
See mul elu esimene käru ja juba sain palju oma vigadest õppida küll
Pleki ja torude painutamis aparatuuri mul kahjuks ei ole, muidu oleks kasutanud küll.
Võin homme pildi põhjast postitada.
Kui tead veel mingeid näpunäiteid, anna tulla

Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.