OSTAN vihmaveerenni
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
OSTAN vihmaveerenni
Ostan siis vihmaveerenni , värv pole oluline , vaja on kuskil 8 jooksvat meetrit + on vaja otsa mingit kopsikut + ja paar toru vee alla suunamiseks (2 meetrisest täiesti piisab ) , võib olla kasutatud kuid korralik . põhimõtteliselt saan ka ilma selle otsa kopsikuta hakkama aga kui on pakkuda võtan ka selle .
Äkki kellelgi kuskil vedeleb , mul kuuri seinale vaja ja päris uut ja poest/firmast ei hakkaks ostma .
Saatke ps kui on miskit pakkuda .
Tel : viis üks kolm kolm kolm kolm null
Äkki kellelgi kuskil vedeleb , mul kuuri seinale vaja ja päris uut ja poest/firmast ei hakkaks ostma .
Saatke ps kui on miskit pakkuda .
Viimati muutis TanelV, N Mai 17, 2012 10:04 pm, muudetud 1 kord kokku.
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: OSTAN vihmaveerenni
Palun lisa telefon.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Kood: Vali kõik
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- TiitR
.ibra kirjutas:Ei tea,kas ei tunne numbreid,või tahad originaalne olla?Kood: Vali kõik
Viimati muutis TiitR, N Mai 17, 2012 10:50 pm, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kontakt:
See ilmselt selleks, et googli otsinguga numbrit ei näitaks...ibra kirjutas:Ei tea,kas ei tunne numbreid,või tahad originaalne olla?Kood: Vali kõik
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Täpselt ja mitte ainult , olles natuke it-ga kursis ja teades et milliseid spämm progresid liigub ( näiteks eestis toimetab vähemalt 2 prog mis otsivad netist tel nr ja pärast hakkad normaalselt ikka reklaami saama ja siis veel eriti kui peaks mingi firmaga nr seotud olema ) . Kellel vaja nr see ju loeb väja sama kiiresti kui oleks nr kirjutatud .
Lihtsalt vana nr - ga läbi käidud tee ja rohkem ei taha , kui kellegi silma riivab siis vabandan .
Lihtsalt vana nr - ga läbi käidud tee ja rohkem ei taha , kui kellegi silma riivab siis vabandan .
See ei ole nalja asi jah. Mul ühte naabrimeest kunagi kiiritas kapo miski laserkiirega sateliidipealt ja sundis teda näiteks katuselt alla hüppama. Ma soovitaks sul üldse telefon peldikupotist veega alla lasta ja foolium müts pähe panna. Kui fooliummüttsi pähe ei pane võivad nad sulle reklaami otse lasekiirega pähe lasta. Tõsi jutt.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
heints kirjutas:See ei ole nalja asi jah. Mul ühte naabrimeest kunagi kiiritas kapo miski laserkiirega sateliidipealt ja sundis teda näiteks katuselt alla hüppama. Ma soovitaks sul üldse telefon peldikupotist veega alla lasta ja foolium müts pähe panna. Kui fooliummüttsi pähe ei pane võivad nad sulle reklaami otse lasekiirega pähe lasta. Tõsi jutt.
Saan aru et tahtsid huumorit teha aga see su jutt on sul ikka veits liig

Ei saa aru su suhtumisest , ma tahtsin ainult paari asja osta , alguses panin ps , kui paluti panna nr siis panin ja see tegevus häiris sind nii palju et pidid minu üle nalja viskama ?
- MetsaVikat
- Rock Crawler
Suht OT, aga ära pane neid tähele, neid mingi uss hammustanud.
Aga tõesti, nr on olemas, sama hästi võib õelda, et lugeda ei oska või. Kui inimene ei taha, et tema nr, leitakse netist niisama siis on see tema vabadus ka niimoodi teha ju. Viimasel ajal siin foorumis ainult üks ära panemine ja sorry, kui kedagi riivan, üks suur ära panemine toimubki. Varsti ainult kõik turtsuvadki igalpool ainult, see pole normaalne. Aga nagu siin suured mehed õelnudki, et see ongi vähe karvasem foorum, aga kas see peab nüüd tõesti nii karvane olema?
Rahu, ainult rahu!
Aga tõesti, nr on olemas, sama hästi võib õelda, et lugeda ei oska või. Kui inimene ei taha, et tema nr, leitakse netist niisama siis on see tema vabadus ka niimoodi teha ju. Viimasel ajal siin foorumis ainult üks ära panemine ja sorry, kui kedagi riivan, üks suur ära panemine toimubki. Varsti ainult kõik turtsuvadki igalpool ainult, see pole normaalne. Aga nagu siin suured mehed õelnudki, et see ongi vähe karvasem foorum, aga kas see peab nüüd tõesti nii karvane olema?
Rahu, ainult rahu!
anim natsiöm dnis agäv itsäh.anim sketiän ie ahat te silgoog igeek unim dutatujrik itsket adegul skakso.
- Bytewize
- Rock Crawler
Ma juba alguses kahtlustasin, et sa oled mingit uut tüüpi spämmiprogramm.laiskloom kirjutas:anim natsiöm dnis agäv itsäh.anim sketiän ie ahat te silgoog igeek unim dutatujrik itsket adegul skakso.

PALJU ÕNNE igastahes!
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
ot:
Teemaalgatajale lihtsalt soovituseks kasutada sellisteks kontaktideks kõnekaarti, kulud olematud, kuid pisut tülikas. Eksisteerivad täiesti pädevad telefonid mis söövad kahte sim kaarti, ise kasutan Nokia C2-te.
Oli kunagi au, avaldada üks uskumatult populaarseks osutunud pakkumine, mille järel ka aasta hiljem vaevusid huvilised suvalisel ajahetkel helistama.
Teemaalgatajale lihtsalt soovituseks kasutada sellisteks kontaktideks kõnekaarti, kulud olematud, kuid pisut tülikas. Eksisteerivad täiesti pädevad telefonid mis söövad kahte sim kaarti, ise kasutan Nokia C2-te.
Oli kunagi au, avaldada üks uskumatult populaarseks osutunud pakkumine, mille järel ka aasta hiljem vaevusid huvilised suvalisel ajahetkel helistama.
Võib lukku panna ja kustutada , vihmaveerennid olemas .