tugevam riide(?)materjal

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
tanel
Rock Crawler

tugevam riide(?)materjal

Postitus Postitas tanel »

Heip,

teab keegi, kust võiks saada tugevamat materjali, a la present või eriti paks nailon, umbes nagu seljakoti põhjad on? Või mingi vana tent vms?
Abakhani vms kohta pole vist mõtet pöörduda... Kas teab keegi kuskil mingit urgast või on kellelgi paar ruutmeetrit midagi vedelemas kusagil garaazhi nurgas?

Mõte siis vintsikate teha. Poekott peale mõningast rebimist ja lõikumist käib hädapärast ka, aga pole ikka hea.
Eriti hea oleks, kui oleks sünteetiline ja et siis paksem jah. Popneetidega kokku kõik ja narmendavad servad leeklambiga kinni.. pääseks õmblemisest..

Teame, tõelised mehed eksponeerivad uhkelt kõike, mis on... aga wussyd klopivad kevadel soola-liiva-jää kõntsa vintsikotilt maha ja lähevad õlut jooma, selle asemel et päev otsa nühkida ja puhastada ja loputada... :D
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

mjaa....

et hoiad kogu aeg oma vintsi preservatiivi sees ja loodad et see seal mädanema ei lähe ?

ei tee see pask sellele vintsile midagi, mida talle peale loobitakse. tuul puhub peale ja kuivab ära. Samas, kui sa seda pidavas niiskes keskkonnas hoiad võib lõpptulemus olla kõike muud, kui soovitud.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
tanel
Rock Crawler

diff kirjutas:mjaa....

et hoiad kogu aeg oma vintsi preservatiivi sees ja loodad et see seal mädanema ei lähe ?
:para: Minu arust pole siin rubriigis ehk sobivaim koht lahendusi arutada ja burda lõikeid joonistada vms. Hermeetilisele kinni matmisele on ka alternatiive, ma mõtlen. "Kogu aeg" liigitame vast kirjanduslikuks liialduseks... ;)

Ma küsisin lihtsalt, kust nii-ja-niisugust materjali saaks. Tuulutamised-määrimised jms on ehk teine teema.

Selgituseks vast siis, et vints on lihtsalt nii exposed kui olla saab:
http://gabriel.ircnet.ee/temp/vints/17_ ... tpoolt.jpg
Juppigi pole kusagil bumperi, raua või radikavõre sees. Talvel ühe korra vaja on, siis hakka kõigepealt jääd maha peksma, et trossi kätte saada või freespooli kangi liigutada...
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Totaalselt off topic ja mitte siia alla kuuluv:

Gab, sina vä ? Ostsid endale korraliku auto
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

tanel kirjutas:Talvel ühe korra vaja on, siis hakka kõigepealt jääd maha peksma, et trossi kätte saada või freespooli kangi liigutada...
Mul vints samamoodi ilmataadi meelevallas... Talvel, kui jääkiht nii paks oli, et trossi enam käega lahti ei tõmmanud ja kangi keerata ei saanud, pidi lihtsalt vajutma puldil lahtikerimisnuppu. Kaks minutit vintsimist ja vints oli nii kuiv, nagu poleks jääd seal kunagi olnudki.
Btw mul ema töötab ühes sellises kohas, kus valmistatakse telke ja seljakotte sõjaväele, võin ju küsida, kas saaks tüki seda materjali.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
tanel
Rock Crawler

boob kirjutas: Mul vints samamoodi ilmataadi meelevallas... Talvel, kui jääkiht nii paks oli, et trossi enam käega lahti ei tõmmanud ja kangi keerata ei saanud, pidi lihtsalt vajutma puldil lahtikerimisnuppu. Kaks minutit vintsimist ja vints oli nii kuiv, nagu poleks jääd seal kunagi olnudki.
Nojah. Kui see sul just engaged asendisse viimati jäänud on vms... :)

Kolli puhul ilmselt jah eriti oluline poleks, linnas pasa sees kogu aeg rallides (dailydriver) süda rahulikum omal nats lihtsalt, kui miski lapp peal.
boob kirjutas: Btw mul ema töötab ühes sellises kohas, kus valmistatakse telke ja seljakotte sõjaväele, võin ju küsida, kas saaks tüki seda materjali.
Aga uuri, ole hea, kui tüli ei tee. :) Ruutmeetrisest palakast või mingitest jääkidest peaks küllalt piisama. Vaeva ja materjali maksumuse kompenseerin muidugi. :)
5273000 käib ka kontaktiks.

P.S: diff: mina jah
tegime pulli, aitab
margus4x4ee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas margus4x4ee »

http://www.eestitekstiil.ee/ äkki?
Reklaamivad, et müüvad telgi- ja pakkeriiet ja presenti.

Margus
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Purjeriie oleks hea. See laseb õhu läbi, aga vett mitte. Iseasi, kus seda saab...ehk siit:

Eesti Moutopeite
+372 5028488
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

tanel kirjutas: Aga uuri, ole hea, kui tüli ei tee. :) Ruutmeetrisest palakast või mingitest jääkidest peaks küllalt piisama. Vaeva ja materjali maksumuse kompenseerin muidugi. :)
5273000 käib ka kontaktiks.

P.S: diff: mina jah
Seis siis selline, et tükid, mida saaks, on ca 5cm laiused ribad...
Hetkel ei pidavat suuremaid leiduma :cry:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Teatud tüüpi naturaalnahad ka pea-aegu ilmastikukindlad. Oli kunagi üks seanahkne (vene kirsanahk) lukukate, mis aastaid kestis, kusjuures oli lõpuni pehme ja painduv.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Tegelikult oleks naturaalnahast vinstikate päris edev. Peale veel tikitud autoomaniku initsiaalid või teami nimi...
+372 5028488
Vasta

Mine “Bizniz”