Elektroodiga pleki keevitamine?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Elektroodiga pleki keevitamine?
saab seda üldse teha? Sain kingitusena täna ühe apastraadi, keevituskogemus endal olematu. On sellega auto juures miskit teha või panen kapi otsa ja ootan kuni vaja ajaposte kokku käkerdada 

#redneckengineeringestonia
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Elektroodiga pleki keevitamine?
Vabalt saama - eks ta siukeste poolmädade plekkide korral on vähe ebamugav doseerida aga...
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
ok, siis ostan paki elektroode ja asun katsetama
-
- Rock Crawler
Pakk elektroode võib sisaldada täiesti erineva otstarbega kraami. Uuri enne poodi tõttamist elektroodide armuelu. Ja keevitamine sujub hulka ladusamalt, kui keevituspulgad on kuivad.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
Küsiks siis elektroodiga keeviatajatelt mis marki elektroode ka kasutatakse.
Korraliku elektroodi pole tükil ajal leidnud.
Korraliku elektroodi pole tükil ajal leidnud.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
eks lähen GF Anapoli ja lasen omale midagi soovitada, peab kuidagi ju asjaga alustama. Tegelikult tahaks mig-i aga nagu öeldakse, kingitud hobuse suhu ei vaadata, massin ikkagi uus ja korralik, tuleb tegeleda 

Arvan,et oskan MIG-iga hästi keevitada . Elektroodi olen ka üksjagu kasutanud ,kuid ei kujuta ette kuidas 1 mm plekki elektroodiga kokku keevitada saab
Tyrk teeb kindlasti sellest ka õppevideo
Anapolist saad asjalikku nõu,mis marki elektroodi,mille jaoks kasutada.

HM Racing Team
- totu
Usu, Sa ei tahagi seda ette kujutada. Olen lappinud äraussitanud summutajat elektroodiga, elamus kogu eluks aga tehtud sai. Kui kord aastas mingi jupike vaja kokku s.ttuda ei ole poolautomaadi soetamisel mõtet. Ja õige elektrood teeb ka imet. Ja tõsine vahe on ka keevitusel ja keevitusel, mõnekilone inverter teeb sama tööd kui kolhoosiaegne, pooletonnine, keevitusgeneraator.Movistar kirjutas:Arvan,et oskan MIG-iga hästi keevitada . Elektroodi olen ka üksjagu kasutanud ,kuid ei kujuta ette kuidas 1 mm plekki elektroodiga kokku keevitada saabTyrk teeb kindlasti sellest ka õppevideo
![]()
Tehtud, mõeldud.
- Bytewize
- Rock Crawler
Hehe, ma kaks aastat tagasi, kui esimese elektroodika ostsin, keevitasin jaapanlase mädand põhjaplekki edukalt(paar tundi ropendamist)
Täitsa tehtav, aga nii, et pistad augu alla mingi paksema plaadi, et sulaplekk ära ei tilguks keevitusest.
Kasuta võimalikult peenikest ja pehmet elektroodi, näiteks seda 7018 2mm elektroodi.

Täitsa tehtav, aga nii, et pistad augu alla mingi paksema plaadi, et sulaplekk ära ei tilguks keevitusest.
Kasuta võimalikult peenikest ja pehmet elektroodi, näiteks seda 7018 2mm elektroodi.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
- kalleo
- Rock Crawler
Roosteta puhas milline plekk ju igati tummine tükk. Elektroode on samuti erineva jämmedusega ja erinevale materjalile. Milles küss?Movistar kirjutas:Arvan,et oskan MIG-iga hästi keevitada . Elektroodi olen ka üksjagu kasutanud ,kuid ei kujuta ette kuidas 1 mm plekki elektroodiga kokku keevitada saabTyrk teeb kindlasti sellest ka õppevideo
![]()
Ja ussitanud sumpsi pole muarust üldse mõtet tuunida...
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Kannatab plekki keevitada küll,muidugi nagu eelpool kõneleja on öelnud saab alguses piisavalt ropendada 

55633778 Andrus
- tuningman
Isegi kunagi elektroodiga ford fiestale uue põhja alla teinud, ja "lendavad karvased" olid ka abiks nagu eelpool mainitud.aga tehtud sain 

Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Olen ka algaja omast tarkusest "keevitaja"
Vahest on hea, kui massin käepärast võtta ja midagi kokku siristada. Soovitaks Elga P45S elektroode. Kõikides asendites keevitatav ja kerge süttivusega. 2mm sega olen ka plekki lasknud. Ehk oskab keegi targem midagi muud soovitada. Lihtsalt huvi pärast mis marki massina omale said?

Reptekid ka head elektroodid,kallid aint ja rohkem kiirremondiks mõeldud .
Kui mul on aega,olen normaalne.Aega aga kahjuks pole.tel 56889722
selline massin siis minul
http://www.eurolaager.ee/index.php?page ... 7&cat=9024
http://www.eurolaager.ee/index.php?page ... 7&cat=9024