kui tahaksin jeepi müüa

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
väike naine
Mudder

kui tahaksin jeepi müüa

Postitus Postitas väike naine »

Kui mul tuleks tahtmine maha müüa oma Jeep Cherokee 4.0 (1992), mis siis selle hind umbes võiks olla? Ülevaatuse eelne tehniline värk ja poole aasta kindlustus tehtud, sõidab ilusti, kaasa saab 4 veidi nässakat talverehvi.

Küsin sellepärast, et siis teaks, mis selle raha eest asemele saaks. Ilma autota ei ole ju elu. Ta on mulle küll väga armas, aga selle loomakese pidamist ei kannata rahakott kahjuks enam välja:(
insener007
Fitting 44"

Re: kui tahaksin jeepi müüa

Postitus Postitas insener007 »

ilmselt auto24.ee annaks esimesed indikatsioonid miskite analoogiate otsimiseks
Chero
Kasutaja avatar
laiskloom
Mudder

.

Postitus Postitas laiskloom »

.
Viimati muutis laiskloom, L Nov 02, 2013 6:42 am, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

laiskloom kirjutas:
väike naine kirjutas:Kui mul tuleks tahtmine maha müüa oma Jeep Cherokee 4.0 (1992), mis siis selle hind umbes võiks olla? Ülevaatuse eelne tehniline värk ja poole aasta kindlustus tehtud, sõidab ilusti, kaasa saab 4 veidi nässakat talverehvi.

Küsin sellepärast, et siis teaks, mis selle raha eest asemele saaks. Ilma autota ei ole ju elu. Ta on mulle küll väga armas, aga selle loomakese pidamist ei kannata rahakott kahjuks enam välja:(

Kui ostma lähed sellist autot siis hind on 2500 eur aga kui myya tahad siis on hind 2000 eur.
No siinsamas foorumis on üks `92a. 4,0 Chero 1400.- müügis :wink:
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TanelV »

parem vaata auto24 ringi ,uuri palju keskmiselt maksavad ja kui mõni auto samas hinnaklassis on sulle silma jäänud
siis saad alati ju pakkuda 1:1 vahetust . Võib näkata ja saad hoopis natuke kallima auto omanikuks . Kuid vaata ikka siis sellist mida jõuad ka üleval pidada mitte et suure hurraaga vahetad kallima auto vastu mille kulud sama suured või vahe liiga väike .
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TanelV »

Vaatasin auto24 seal hinnad 1400 - 2000 umb , ja kuskil 2000 eurised sõidukaid on juba päris suur valik , eks see oleneb mis meeldib ja bens vüi diisel . vaata mis meeldib ja uuri mida antud auto kohta räägitakse ja siis proovi vahetus kaupa teha .
Ja vb varsti :driving uue autoga .

Edu
Kasutaja avatar
väike naine
Mudder

Postitus Postitas väike naine »

auto24 ja kõik muud võimalikud kohad läbi kolatud. hind jääb jah tõesti harju keskmiselt sinnakanti. vahetuse variant oleks muidugi kõige mõnusam - bensiinikat ikka tahan, läheb liikuma ka, kui gaasipedaali vajutad. kas automaatkast või manuaal - mõlemad kõlbavad. kui kellelgi huvi tekkis, pakkuge aga, põhiline, et vahetuskaup poleks madala istumisega ja ülearu "tibi".
ja ikka sõidaks ka enne natuke aega, kui remonti tuleb viia. Sellised väiksed soovid.
Vasta

Mine “Bizniz”