Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Olen seda teemat juba tükimat aega jälginud sellises foorumis nagu http://cbfoorum.pri.ee. Kodanik Turuline on ka aegajalt müünud Osta.ee-s sootsat komplekti Alan 100+ koos antenniga. Kuid nagu ma aru olen saanud siis on võimalik saada soodustust ka muudele Tehnoturu kaupadele. Kuid kokkulepe kauplus Tehnoturu ning siinse foorumi vahel võiks olla küll. Vaja ju inverterit läpaka kasutamiseks või antenni paigaldada siis minuteada käib see teenus ja soovitused nenede töö huka.
Viimati muutis Ranno, R Juun 30, 2006 9:15 am, muudetud 2 korda kokku.
kuna ise ka natu amatöör radist vms siis tehnoturi poistega "käpp sees" ise sealt kuhjede viisi jaamu jms kola ostnud - usun, et saan aidata nii hindade kui komplekteerimise, paigalduse, seadistuse vms asjaga.
tai kirjutas:kuna ise ka natu amatöör radist vms siis tehnoturi poistega "käpp sees" ise sealt kuhjede viisi jaamu jms kola ostnud - usun, et saan aidata nii hindade kui komplekteerimise, paigalduse, seadistuse vms asjaga.
ikka abiks
tai
paigaldamisega sain ise hakkama, äkki krutid mu antenni paika?