grand cherokee 2,7crd

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
krabi
Rookie

grand cherokee 2,7crd

Postitus Postitas krabi »

tere, vahendan siia oma sõbra soovi...tema nimelt liigub palju halbadel teedel ja otsib masinat, mis enam-vähem kestaks seal ja ka oleks mugav liigelda ning kus oleks vastupidavuse, turvalisuse ja hinna suhe okei...mina soovitasin 2,7crd mootoriga grandi selle peale...niiet oodatud on kõik teie ideed..ka muudest markidest ja ka pakkumised

tänud igale vastajale
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Re: grand cherokee 2,7crd

Postitus Postitas Jopinto »

Kui grandi valida siis kindlasti mitte 3.1 st mootorit. 2,7 MB oma ja usaldusväärsem. Minule isiklikult ei meeldi, käisin kord Tartus mööda Piibe mnt ja täitsa halb hakkas lõpuks sellest kiikumisest ja õõtsumisest. Samuti tahab ikka parajalt investeeringuid ka saada. Sõbral üsna tihti mingi remont käsil. Päris maastikul/paksus lumes jääb madalaks ja seetõttu ka hätta, kuid auklikul kruusateel on palju mugavam, kui Patrol :)

Parim variant on minu arvates 4 uksega Hilux, pehme, kannatab lõhkumist, super läbivusega ja mõistliku kütusekuluga.
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”