Patrolile laiemad rehvid?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Patrolile laiemad rehvid?

Postitus Postitas Jopinto »

1. Kas 285 lai rehv mahub Patroli originaal plekkveljele 16", või vaja laiemat velge :?:
2. Kas 285/75R16 rehv mahub ilma tõstmiseta ja pöörates kuhugi kinni/vastu ei hakka jääma :?:
3. Kui suur vahe on eelpool nimetatud mõõtu rehvidel BF Mud Terrain 2 ja Cooper Discoverer STT, viimase jooks maksab 144 eur rohkem

Praegu kasutan 265/70R17 BF All Terrain AT rehvi ja sellest jääb natuke väheseks, jahimaa on üldiselt väga pehme ja sopane, kohati savine, mis võtab mustri täis ja asi vaska. Linnasõitu on ka omajagu, kuid masin rohkem "pühapäeva" auto. Cooper tundub suurema mustriga ja usaldusväärsem, kuid kas kellelgi on kogemusi uue Mud Terrain 2 ga?
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
Kopp ees
Mudder

Re: Patrolile laiemad rehvid?

Postitus Postitas Kopp ees »

Mul olid 285/75 goodridge AT-d originaal velje peal,istusid hästi,ruumi jäi ülegi.
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

Mu omal 285/75R16 all, aga veljed on Toyota omad. Kuskile vastu küll ei käinud, kuigi sillad said vahest korralikku akrobaatikat... Ma küll ei tea, kas on vahet pika ja lühikese Patroli vahel- mul lühike jupats.
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
anti84
Rookie

Postitus Postitas anti84 »

Mul y61 all 285/75R16 velje ET 0 ja ilma tõsteta pole mingit probleemi ning vastu ka ei käi mitte mingi variandiga.
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Jopinto »

Uurisin veel maid ja kõik vastused on ühesed, et mahub alla. See mõõt peaks olema 33"?

Rehvide kohapealt oskab keegi midagi soovitada? Uurisin piiritagant ja Cooper pidi palju kiiremini kuluma, samuti on talvel VÄGA libe. Mud Terraini kohta midagi halba leidnud ei ole aga kas kellelgi on kogemusi kummagi rehviga? Pigem võtaksin rehvi millega sõidan aastaläbi, kui talv väga vara tuleb siis tuleb eraldi naelad hankida. Praegu sõidan 265 laia Goodrich All Terrain iga aga raske auto puhul jääb põllapeal natuke väheseks :oops:
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
Kasutaja avatar
Kodutu
Fitting 44"

Postitus Postitas Kodutu »

Good Year Wrangler endal all, ei ole hätta jätnud ei talvel ega ka mudas, jää ja kinni mätsitud lume peal ei pea sul nii või naa ilma naelteta ükski asi. Rehvi valik ongi selline kellele ema ja kellele tütar teema, kokkuvõteks pead ikagi ise otsutama.
Andres Kuldsaar
Ex TR-2
Teepeal hoiab Audi Quatro ja metsa viib Polaris Sportsman 800
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

Uus BFG mt kulub ruttu, tuttava poajerol on need all, palju rutem kulub kui GYW, mis minu pajerol all, mina valiksin goodyear`i 8)
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Vasta

Mine “Nissan / Renault”