II gen Pajero tagadiffer - suur mure!
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
- Unwhacked Lemon
- Off Roader Wannabe
II gen Pajero tagadiffer - suur mure!
Tere!
Aastaid on mu 2.8td (pikk) Pajero tagadiffer sellist liinibussi undamise häält teinud. Aga viimased neli päeva on nüüd sellele esimesele helile lisandunud 4. ja 5. käiguga sõites madalamad häirivad sagedused/kõrisemised. Töökojas sai asja lähemalt uuritud ning esmapilgul tundub, et tagadiffer on täitsa õhtale minemas. Nüüd siis hakkan lammareid kammima, et kuskilt normaalselt toimiv differ leida.
Mul on endal man.kastiga, superselect ning lukustatav tagadiffer. Küsimus on siis:
Kas 2.8 automaatkasti, 3.5 V6 manuaal-/automaatkasti difrid sobiksid mulle? Kas automaate tehti lukustatava tagadifriga?
Loodan ,et keegi saab aidata... vbl on isegi kedagi, kellel tagadifrit pakkuda?
Siim
Aastaid on mu 2.8td (pikk) Pajero tagadiffer sellist liinibussi undamise häält teinud. Aga viimased neli päeva on nüüd sellele esimesele helile lisandunud 4. ja 5. käiguga sõites madalamad häirivad sagedused/kõrisemised. Töökojas sai asja lähemalt uuritud ning esmapilgul tundub, et tagadiffer on täitsa õhtale minemas. Nüüd siis hakkan lammareid kammima, et kuskilt normaalselt toimiv differ leida.
Mul on endal man.kastiga, superselect ning lukustatav tagadiffer. Küsimus on siis:
Kas 2.8 automaatkasti, 3.5 V6 manuaal-/automaatkasti difrid sobiksid mulle? Kas automaate tehti lukustatava tagadifriga?
Loodan ,et keegi saab aidata... vbl on isegi kedagi, kellel tagadifrit pakkuda?
Siim
- TiitR
- I live off from the mud
Re: II gen Pajero tagadiffer - suur mure!
Tehti. Minu oma oli automaat ja tagadiffer lukuga.Unwhacked Lemon kirjutas: Kas automaate tehti lukustatava tagadifriga?
Küsi kindlasti toomaselt, äkki tal on www.maasturid.ee
PatrolY61 3.0D 35"
viis 3363923
viis 3363923
- Unwhacked Lemon
- Off Roader Wannabe
Suur mure sai AGR-is väikse lahenduse 
Kardaaniristid vahetati ära ja asi korras! Paanitsesin asjata

Kardaaniristid vahetati ära ja asi korras! Paanitsesin asjata

- Unwhacked Lemon
- Off Roader Wannabe
Ei, see on alles.. nagu herpes - kuhugi ei kao 

Minul Pajero undab kui Ikarus kunagi ja probleem rehvides. Ainult kattega teedel. Vaata ega koopas pole ka läbivat roostet- auku. Ajab undamise päris hulluks