Rehvid ?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

TanelV
Got ARB and Nitrous?

Rehvid ?

Postitus Postitas TanelV »

Tere .

Mul selline mure ,et eile sain uue auto omanikuks (LC120) ja nüüd oleks vaja uusi suverehve .
Kuna pole ennem maasturit omanud siis ka pole sellist muret olnud , nimelt oleks vaja leida koht kust saaks
mõistliku hinnaga maasturile rehve soetada . (Nagu olen juba selgeks saanud siis pole see just odav lõbu)
Kui vanemad kalad viitsiks infot jagada siis oleks väga tänulik .

Kevadet .
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Re: Rehvid ?

Postitus Postitas inseneer »

Kas tarvis maanteesusse asfaldil sahistamiseks või siis universaalrehvi või siis mudarehvi?
Oluline oleks teada ka soovitava rehvi mõõtu.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
TanelV
Got ARB and Nitrous?

Oleks tarvis maanteesusse millega asfaldil sahistada 8)

265/65 R17
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

Ma soovitaks kas:
Michelin Latitude Cross
Pilt
65% maanteel __ 35% maastikul
Michelini universaalrehv maasturitele ühendab maastikurehvi veojõu ja maanteerehvi mugavuse
ning on enneolematu vastupidavusega.

Omadused:
*Mudapüüduriga muster, maasturirehvi veojõud.
*Vaikne rehvimuster tagab maanteerehvi mugavuse.
*Maastikukindel kummisegu tagab mustri enneolematu kasutusea.

VÕI
BFGoodrich - All Terrain T/A
Pilt

50% maanteel __ 50% maastikul
Sellest rehvist on siin foorumis küllalt pläägutatud, nii et ma ei hakka vaeva nägema
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

Kasutan sobivat juhust ja küsin targemate arvamust. Sõelale on jäänud Hankook Dynapro AT RF10 http://megatyre.co.nz/content/2011/03/h ... -atm-tyre/ ja Falken Wild Peak AT http://www.discounttiredirect.com/direc ... Peak+A%2FT
Mõõduks sama, mis teema-algatajal, 265/65R17. Sõit on enamasti asfaltil, aga kalapüügikirg sunnib tihtilugu kulgema lühemaid otsi ka mülgastes. Kas kumbki neist rehvidest võiks olla kuldne kesktee? Kergemal maastikul on mõlemad eelmainitud rehvid ilmselt oma ülesannete kõrgusel, a kuis on veeremine maanteel? Mölisevad hirmsasti? On kellelgi kogemusi?
Tänud ette.
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

Kas selle rehviga saab ja tohib ka talvel sõita? Saab selles mõttes, et on piisava pidamisega ja võib selles mõttes, et peab vist olema M+S täis, et talvel sõita võiks?
Cruizsub kirjutas: BFGoodrich - All Terrain T/A
Pilt

50% maanteel __ 50% maastikul
Sellest rehvist on siin foorumis küllalt pläägutatud, nii et ma ei hakka vaeva nägema
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kasutaja avatar
SmURF
Rookie

Postitus Postitas SmURF »

Kannatab sõita küll, kuid ainult siis kui rehv on uus. Ise olen kasutanud kahel autol ja olen alla keeranud rehvid sügisel (uued) ja rõõmsalt veerenud taleve läbi. Pidamine jääl on kehv kuid lumes toimetab hästi. Autodeks on olnud lc120 mõõt 265/70.17 ja honda ridgeline sama mõõt.
Terv.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

SmURF kirjutas:Kannatab sõita küll, kuid ainult siis kui rehv on uus. Ise olen kasutanud kahel autol ja olen alla keeranud rehvid sügisel (uued) ja rõõmsalt veerenud taleve läbi. Pidamine jääl on kehv kuid lumes toimetab hästi. Autodeks on olnud lc120 mõõt 265/70.17 ja honda ridgeline sama mõõt.
Terv.
Sama jutt ka minu poolt. Esimene talv olid täitsa head aga teiseks talveks oli lamelli kiht nii kulunud, et siis enam väga head ei olnud aga hakkama sai.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
urbgrupp
Fitting 44"

Postitus Postitas urbgrupp »

Uute rehvide pakkumine saadetud mailile :arrow:
Rehvide,velgede müük
Tel.5018365
urbgrupp@hot.ee
urbgrupp@gmail.com
Kasutaja avatar
CaveMan
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas CaveMan »

urbgrupp kirjutas:Uute rehvide pakkumine saadetud mailile :arrow:
Saada palun mulle ka. Kuna olen just autot valimas, siis oleks hea teada, kui valin auto kehvade rehvidega, palju siis juurde tuleb kulutada.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
urbgrupp
Fitting 44"

Postitus Postitas urbgrupp »

CaveMan kirjutas:
Saada palun mulle ka. Kuna olen just autot valimas, siis oleks hea teada, kui valin auto kehvade rehvidega, palju siis juurde tuleb kulutada.
Ka Sulle saadetud,eeldan ,et mõõt oli sama ikka nagu teema algatajal :wink:
Rehvide,velgede müük
Tel.5018365
urbgrupp@hot.ee
urbgrupp@gmail.com
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

CaveMan kirjutas:
Siin annan Sulle väikese rusikareegli - 17" maasturirehviga arvesta ca. 1000.-€ jooks (ise ma nii toimin vähemalt) ja edu maasturi otsingul.
TanelV kirjutas:Oleks tarvis maanteesusse millega asfaldil sahistada 8)

265/65 R17
Ja kui Järgmine nädal trehvame (nagu rääkisime), haarad mult http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=61&t=35615 võilevahinna eest kaasa (lasen 2GBalticul soodsamalt alla ka kruvida kui tahad) ja mõtled uutele suvekatele rehvidele uuesti järgmine kevad :D
TanelV
Got ARB and Nitrous?

TiitR kirjutas:
CaveMan kirjutas:
Siin annan Sulle väikese rusikareegli - 17" maasturirehviga arvesta ca. 1000.-€ jooks (ise ma nii toimin vähemalt) ja edu maasturi otsingul.
TanelV kirjutas:Oleks tarvis maanteesusse millega asfaldil sahistada 8)

265/65 R17
Ja kui Järgmine nädal trehvame (nagu rääkisime), haarad mult http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=61&t=35615 võilevahinna eest kaasa (lasen 2GBalticul soodsamalt alla ka kruvida kui tahad) ja mõtled uutele suvekatele rehvidele uuesti järgmine kevad :D

Sain selleks suveks tasuta ühed vanad duellerid (kuskil 5mm mustrit) ja nüüd teen siin luuret et kes kus mis hinda pakub ja siis sügisel ostan järgmiseks suveks mingid uued rehvid . Talvekad mul head olemas .
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

TanelV kirjutas:
Sain selleks suveks tasuta ühed vanad duellerid (kuskil 5mm mustrit) ja nüüd teen siin luuret et kes kus mis hinda pakub ja siis sügisel ostan järgmiseks suveks mingid uued rehvid . Talvekad mul head olemas .
Täna vaatasin selveri parklas enda kõrvale parkinud LC120-t (on ikka krdi haiglane nähe see samasuguse auto jälgimine ma ütlen! :mrgreen: ) ja sellel paistis all 275/65R17 ja kuidagi tõsisem tundus...et äkki soovid mu 1 suve sõitnud asfaldi omi 265/65R17 omale (järgmine nädal võid ise näpuga katsuda kui soovid :D )? 8)
TanelV
Got ARB and Nitrous?

TiitR kirjutas:
TanelV kirjutas:
Täna vaatasin selveri parklas enda kõrvale parkinud LC120-t (on ikka krdi haiglane nähe see samasuguse auto jälgimine ma ütlen! :mrgreen: ) ja sellel paistis all 275/65R17 ja kuidagi tõsisem tundus...et äkki soovid mu 1 suve sõitnud asfaldi omi 265/65R17 omale (järgmine nädal võid ise näpuga katsuda kui soovid :D )? 8)

Tean , krt ükspäev siin jäin parklas ka ühte lc passima ja järsku ei kuskilt ilmus omanik ja sain kohe kaugelt möliseda aga siis peale väikest selgitust vaatasime ka minu oma üle :mrgreen:
Eks vaatan su pakutvad rehvid üle .
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”