99a Diisel Grand hakkab undama 60km/h +
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
99a Diisel Grand hakkab undama 60km/h +
Oleks nagu rattalaagri hääl, aga otse sõites teeb seda kogu aeg, sinkasonka sõites, nagu ikka laagri viga otsides midagi ei muutu?! Kas vahekast vms pensile läind:) Heeringas proovis ka sõita, aga ei saanud ka sotti, aega ka polnud:( On kellelgi kogemusi? Vahekasti õli normis.
53422642
Re: 99a Diisel Grand hakkab undama 60km/h +
Mul oli sama viga. Vahetasin mõlemad ratta laagrid ära ja hääl kadus ära. Algul muidugi vahetasin selle poole mis natuke loksus aga midagi ei muutunud, siis otsustasin teise laagri ka ära vahetada ja sahin kadus ära.Oli ka nii ,et häält tegi koguaeg.
Jeep
- TiitR
- I live off from the mud
Ma nagu mäletaks, et sa selle "undava" Jeebi suht hiljuti soetasid ja sellest tulenevalt panustaks, et kilometraaži sellega veel minimaalselt - ühesõnaga, sa ei usu kui huvitavat häält on hakanud minu auto all Cooper Discoverer naastud kuival asfaldil tegema 

Selle rehvid suht kulunud hakkapelliitad, aga oli juhus kus oli mul Crysler Stratus, sellel undas ka miski asi, küll vahetasin laagrid esimesed jne, lõpptulemus oli ka nö. kvaliteet rehvid all, nokianid vist, ka suht siledad, aga nende viga oligi,undasid niiet vähe pole. Kurja vaeva näginTiitR kirjutas:Ma nagu mäletaks, et sa selle "undava" Jeebi suht hiljuti soetasid ja sellest tulenevalt panustaks, et kilometraaži sellega veel minimaalselt - ühesõnaga, sa ei usu kui huvitavat häält on hakanud minu auto all Cooper Discoverer naastud kuival asfaldil tegema

53422642
-
- Rock Crawler
Differ äkki undab 

Kas esimene kardaan on ikka alla? Kui on all, siis võib ka see unnata.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
-
- Rock Crawler
Vanapeer kirjutas:Selle rehvid suht kulunud hakkapelliitad, aga oli juhus kus oli mul Crysler Stratus, sellel undas ka miski asi, küll vahetasin laagrid esimesed jne, lõpptulemus oli ka nö. kvaliteet rehvid all, nokianid vist, ka suht siledad, aga nende viga oligi,undasid niiet vähe pole. Kurja vaeva näginTiitR kirjutas:Ma nagu mäletaks, et sa selle "undava" Jeebi suht hiljuti soetasid ja sellest tulenevalt panustaks, et kilometraaži sellega veel minimaalselt - ühesõnaga, sa ei usu kui huvitavat häält on hakanud minu auto all Cooper Discoverer naastud kuival asfaldil tegema
Hohh, kui minu auto all olevad HP5-d üle pika aja kuiva asfaltiga kohtusid, kiikasin esimeses peatuskohas huviga põhja alla, uurimaks, mis irdumas on. Ja keerasin rattamutrid üle.

Võtsin alt ära ja sõitsin-sama luguibra kirjutas:Kas esimene kardaan on ikka alla? Kui on all, siis võib ka see unnata.

53422642
- TiitR
- I live off from the mud
Kellele see käemärk seal lõpus nüüd mõeldud oli?Vanapeer kirjutas:Võtsin alt ära ja sõitsin-sama luguibra kirjutas:Kas esimene kardaan on ikka alla? Kui on all, siis võib ka see unnata.

Jah, ja ülejäänud asjadele ka, mis seda undamist põhjustavad:)virgo kirjutas:Kardaanile?
53422642
- Bytewize
- Rock Crawler
Mul esisild undab 60+ kiirustel nagu pikeeriv Junkers 87 pommitaja peale isetehtud diffrivahetust, aga see on suht pohlad, kuna 90% ajast on tagavedu ainult(ja suvel läheb sillavahetuseks).
Kusjuures undab ainult siis, kui tal vedu järgi pole.

Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Mu autol ikka kogu aeg, pole vahet kas gaas peal või nö vaba hooga lastes:) Alla 50-60km/h jääb vaikseks.Bytewize kirjutas:Mul esisild undab 60+ kiirustel nagu pikeeriv Junkers 87 pommitaja peale isetehtud diffrivahetust, aga see on suht pohlad, kuna 90% ajast on tagavedu ainult(ja suvel läheb sillavahetuseks).![]()
53422642
Vahetasin vahekastis õli ära, peenike rauapuru sillerdas kenasti lahtilõigatud kanistri põhjas;( Kas kast õhtal ja kui on kes mulle korraliku kasti müüks?Vanapeer kirjutas:Mu autol ikka kogu aeg, pole vahet kas gaas peal või nö vaba hooga lastes:) Alla 50-60km/h jääb vaikseks.Bytewize kirjutas:Mul esisild undab 60+ kiirustel nagu pikeeriv Junkers 87 pommitaja peale isetehtud diffrivahetust, aga see on suht pohlad, kuna 90% ajast on tagavedu ainult(ja suvel läheb sillavahetuseks).![]()
53422642