Uazile sillad ?
Moderaator: Moderators
-
- Mudder
Uazile sillad ?
Tervist,
On siis selline küsimus ,et millised sillad sobiksid uazile veel alla?
Peaksid vist olema sellised ,et esimesel sillal oleks diffri osa nihutatud paremale (kui ma õigesti mäletan).Tagumisel sillal on difri osa keskel.
Veel oleks hea kui nendesse sildasse saaks hiljem muretseda mingid lukud , kas siis LSD,Lock Right või midagi muud.
Ette tänades Madis.
Peaksid vist olema sellised ,et esimesel sillal oleks diffri osa nihutatud paremale (kui ma õigesti mäletan).Tagumisel sillal on difri osa keskel.
Veel oleks hea kui nendesse sildasse saaks hiljem muretseda mingid lukud , kas siis LSD,Lock Right või midagi muud.
Ette tänades Madis.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Re: Uazile sillad ?
Ja mis oleks selle vahetamise mõte ?
Et miks Uaz'i enda sillad ei sobi ?
Et miks Uaz'i enda sillad ei sobi ?
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
-
- Mudder
Arvan ,et mingile läänekale on lihtsam varuosi leida ning neile on pakkuda erinevaid lukke sillale.
Uazile seevastu ei ole väga lukke saada, eriti reduktor sillale mis mul on ka olemas.Kui ainult see BTR-i lukk mis läheb tavalisse silda ja mida pole sugugi lihtne leida.Kuid kui sa lükkad mu väited ümber siis oled sa vb mind päästnud suurest vaevast.
Uazile seevastu ei ole väga lukke saada, eriti reduktor sillale mis mul on ka olemas.Kui ainult see BTR-i lukk mis läheb tavalisse silda ja mida pole sugugi lihtne leida.Kuid kui sa lükkad mu väited ümber siis oled sa vb mind päästnud suurest vaevast.
- uputaja
Hetkel käsil Y60 sildade paigaldus uazile, sest varem paigaldatud Toyota 3,0TD keeras originaalsillad lihtsalt seest tühjaks-Tegelane- kirjutas:Tervist,
Ette tänades Madis.

Varem olen alla pannud 160 seeria Patroli sildasid.
Samas sobivad kindlasti ka Toyota talasillad, meeriklaste Dana 60 jne. Volvo portaalid jne.
Kõige tähtsam on kogu selle asja juures ülekanne, sest uazil on reeglina 5,19...., aga lääne tehnikast nii aeglast ülekannet leida on suht võimatu.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
-
- Mudder
Ma ise ei tea seega küsin...kas need y60 sillad on sellised nagu uazi enda omad , selles mõtttes ,et kas need diffri osad just on õigesti ?
Ja äkki saad öelda mis hinna klsssi need sillad võivad jääda.Lihtsalt ,et saaks vähe aimu.
Madis.
Ja äkki saad öelda mis hinna klsssi need sillad võivad jääda.Lihtsalt ,et saaks vähe aimu.
Madis.
- uputaja
Jah. Y60 sillad olenevalt 700-1000 eur, Sinna juurde pead arvestama ka teise poldivalemiga veljed jne..... Odavam on panna vanema Patroli sillad, need 200-500euri.
Lehtvedrudega toyota või patroli silda kõige lihtsam ja odavam alla aretada ilmselt.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Mul oleks pakkuda sulle aeglased patroli 160 sillad 4,625 ülekandega.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
Mis sillad maksavad ja mis on seisukordMihkel89 kirjutas:Mul oleks pakkuda sulle aeglased patroli 160 sillad 4,625 ülekandega.
Offroadis ammu-ammu-ammu:)
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Suur Maasturite Talvesprint korraldaja
ATV / Maasturi lumesahad ja -lisavarustus.
Metallitööd ja Maasturite ehitus Motohouse oü
Saadetud PSRtuning kirjutas:Mis sillad maksavad ja mis on seisukordMihkel89 kirjutas:Mul oleks pakkuda sulle aeglased patroli 160 sillad 4,625 ülekandega.
53 43 93 47 Mihkel
Nissan Patrol 3.3 D
Nissan Patrol 3.3 D
Toyota sildadest niipalju lisaks , et LC 70 sillad jäävad kitsaks , sobivad aga LC 60 -61 sillad laiuse poolest. Nendesse on saada ka kalli raha eest aeglasi ülekandeid.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kas on mingi põhjus eelistada Y60 sildasid vanema patroli sildadele?
- uputaja
Taga lülitatav lukk ja esimesed püsikad veits tummisemad, siis veel paralleelvarras silla taga. Kui hästi läheb leiad ehk 4xketaspiduritega sillad.