Tubaka (sigarite) tellimine väljaspoolt EU-d
Moderaator: Moderators
Tubaka (sigarite) tellimine väljaspoolt EU-d
Tere, ma ei kui palju 4x4 seas on sigarite suitsetajaid... Mina igatahes olen - ei suuda tavalist sigaretti suitsetada ja seepärast teen aegajalt mõne sigari. Küsimus hoopis selles et, kuna Tallinnas saab mõnest üksikust kohast osta sigareid ja nende hind on suhteliselt kallis siis mõtlesingi tellida interneti abiga endale kohe terve karbi või mitu. Hinnas võidaks näiliselt peaaegu poole. Siit küsimus: kes kellegil on kogemusi - Kust on kõige parem tellida? Millised maksud lisanduvad ja kui suure koguse võib üldse tellida?
Olen eelnevalt uurinud siit ja sealt (nett ja MTA) aga pole ikka täit selgust saanud...
Olen eelnevalt uurinud siit ja sealt (nett ja MTA) aga pole ikka täit selgust saanud...
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Re: Tubaka (sigarite) tellimine väljaspoolt EU-d
tubakas.ee võimaldab ka karpide kaupa tellida ning hind on soodsam kui poes. Tõsi, tundub et mitte enam nii palju kui vanasti... Karbiga võttes saab veel mingi 5% lisaks alla.
Ei tee reklaami ega ole seotud, vahel seal Jürilt aga ostnud ning probleeme pole olnud, kiire ja korralik kaup.
Väljaspoolt sisse vedamist ma ei kujuta ette. See peab ikka isu olema või suured mahud, mis selle jama üles kaaluvad... A kui leiad hea koha ja mõnusa hinna, hakka vedima, ma ostan heameelega ka Sinu käest, saad katet ka vahele panna veel.
Ei tee reklaami ega ole seotud, vahel seal Jürilt aga ostnud ning probleeme pole olnud, kiire ja korralik kaup.
Väljaspoolt sisse vedamist ma ei kujuta ette. See peab ikka isu olema või suured mahud, mis selle jama üles kaaluvad... A kui leiad hea koha ja mõnusa hinna, hakka vedima, ma ostan heameelega ka Sinu käest, saad katet ka vahele panna veel.

tegime pulli, aitab
Tubakas.ee ei ole odav, 5% on ikka väga vähe. Mikidemaa saitidelt saaks näiteks ca 40% allahindlusega.
Tahaks ise endale koju tellida lihtsalt "paar karpi" et siis oleks võtta kui tekib isu. Pärast esimese sigari tegemist, paar aastat tagasi on ikka viskit või mingit muud head kraami maitstes tekkimas ikka ka isu mõne hea ning tõmmatava Sigari järgi.
Äritegevus nendega vist poleks väga suure kasumi pärast pigem ikka kui kellegil, mõnel teisel, sigari austajal oleks soov üks mahlane sigar endale lubada siis mis mul saaks selle vastu olla.
Tahaks ise endale koju tellida lihtsalt "paar karpi" et siis oleks võtta kui tekib isu. Pärast esimese sigari tegemist, paar aastat tagasi on ikka viskit või mingit muud head kraami maitstes tekkimas ikka ka isu mõne hea ning tõmmatava Sigari järgi.
Äritegevus nendega vist poleks väga suure kasumi pärast pigem ikka kui kellegil, mõnel teisel, sigari austajal oleks soov üks mahlane sigar endale lubada siis mis mul saaks selle vastu olla.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
-
- Got ARB and Nitrous?
Igaks juhuks - oled sa kursis, et "mikidemaa" ei ole EU-s ja asub pealegi päris kaugel? Seega lisandub transport, toll ja tubaka puhul ka vist aktsiis. Aga kui sellele vaatamata on 40% odavam, oleks mul oleks küll suur huvi selliste saitide vastu, kust nii head diili saab. Ja teeks katseks ühe prooviostu ära ka.smurhv kirjutas:Tubakas.ee ei ole odav, 5% on ikka väga vähe. Mikidemaa saitidelt saaks näiteks ca 40% allahindlusega.
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
2.1 Maksuvaba kogus on järgimine:
a) tubakatooted
50 sigaretti või
25 sigarillot või
10 sigarit või
50 grammi suitsetamistubakat või
50 närimistubakat.
2.3 Juhul kui ühendusevälise riigi füüsiliselt isikult Eestis elavale füüsilisele isikule saadetavas saadetises on aktsiisikaupa üle maksuvaba piirnormi kuid kogus jääb punktis 1.2 toodud koguste piiridesse on saadetise saajal võimalus maksuvaba piirnormi ületav kogus kuni punktis 1.2 toodud kogusteni kirjalikult deklareerida ja tasuda imporditollimaks, aktsiis ja käibemaks. Füüsiline isik võib tollideklaratsiooni asemel esitada reisija deklaratsiooni, kui kaubasaadetise kogus ega väärtus ei ületa ühenduse õigusaktis sätestatud statistilist läve.
Ja kui tellid juriidiliselt isikult siis maksustatakse kogu kaup aktsiisiga, tollimaksuga jne. (tollimaks on siis kogu kauba väärtus koos saatmiskulude ja kindlustuse jne)
a) tubakatooted
50 sigaretti või
25 sigarillot või
10 sigarit või
50 grammi suitsetamistubakat või
50 närimistubakat.
2.3 Juhul kui ühendusevälise riigi füüsiliselt isikult Eestis elavale füüsilisele isikule saadetavas saadetises on aktsiisikaupa üle maksuvaba piirnormi kuid kogus jääb punktis 1.2 toodud koguste piiridesse on saadetise saajal võimalus maksuvaba piirnormi ületav kogus kuni punktis 1.2 toodud kogusteni kirjalikult deklareerida ja tasuda imporditollimaks, aktsiis ja käibemaks. Füüsiline isik võib tollideklaratsiooni asemel esitada reisija deklaratsiooni, kui kaubasaadetise kogus ega väärtus ei ületa ühenduse õigusaktis sätestatud statistilist läve.
Ja kui tellid juriidiliselt isikult siis maksustatakse kogu kaup aktsiisiga, tollimaksuga jne. (tollimaks on siis kogu kauba väärtus koos saatmiskulude ja kindlustuse jne)
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed
- TiitR
Ühinen mõttega. Sõber kunagi agiteeris mind sellele teele ja nii ta läkskismurhv kirjutas: Pärast esimese sigari tegemist, paar aastat tagasi on ikka viskit või mingit muud head kraami maitstes tekkimas ikka ka isu mõne hea ning tõmmatava Sigari järgi.

Sigarite aktsiis oli natuke teine kui sigarettidel, aga kuna kogused on suhteliselt väikesed ja tükihind suhteliselt kõrge(kui me ikka kvaliteetsetest sigaritest räägime), siis see ei tohiks väga hullusti seda äriplaani mõjutada.
US asub küll üpriski kaugel - sellega olen kursis. Samas leidsin ühe "maineka kaupluse" või nagu "vahelao" mis asub Šveitsis - seal hinnad üpriski mõistlikud aga jah saatmiskulud on 2 karbi peale ca 47.- EUR. Seega ikka päris kallis, peaaegu kolmandik hinnast jääb transpordi kuludeks.tyybel kirjutas:Igaks juhuks - oled sa kursis, et "mikidemaa" ei ole EU-s ja asub pealegi päris kaugel? Seega lisandub transport, toll ja tubaka puhul ka vist aktsiis. Aga kui sellele vaatamata on 40% odavam, oleks mul oleks küll suur huvi selliste saitide vastu, kust nii head diili saab. Ja teeks katseks ühe prooviostu ära ka.smurhv kirjutas:Tubakas.ee ei ole odav, 5% on ikka väga vähe. Mikidemaa saitidelt saaks näiteks ca 40% allahindlusega.
Usun et ainukeseks võimaluseks kuidas pääseda tollimaksudest ja muust jamast oleks tuua ise, 50 sigarit, mis peaks jääma seduspäraseks ja maksuvabaks.
Aga jama lugu on see et endal pole sinna kanti asja..
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
CÄÄRFIILD kirjutas:Aktsiisimäär tubakalt on alates 01.01.2012 näiteks 20 sigaretilt 1,6 euri.
Peael kõigi maksude tasumist ei jää sellest 40% midagi järgi
MTA infotelefonist sain vastuseks et aktsiis pidi moodustama ca 75% koguhinnast, ise jäin kahtlema hetkeks kas sain õige info.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
Otsesel ärilisel eesmärgil see tellimine ei tasu vist eriti ära. Peab niimoodi sättima et kui keegi tuttav kuskilt väljaspoolt EU-d tuleb, siis käskima tooma neid endaga niipalju kui võimalik. Olen siiani käinud muidu Dunkri tänaval (La casa del habano), vanalinnas, ostmas 2-3 sigari kaupa. Seal on kõik muidu super aga ei viitsi lihtsalt käia seal koguaeg kuna sellega kaasnevad ka muud kulud ja nii kujuneb lõpphind suhteliselt suureks.FlammablE kirjutas:Sigarite aktsiis oli natuke teine kui sigarettidel, aga kuna kogused on suhteliselt väikesed ja tükihind suhteliselt kõrge(kui me ikka kvaliteetsetest sigaritest räägime), siis see ei tohiks väga hullusti seda äriplaani mõjutada.
Y61
#540 Mudmen
#540 Mudmen
-
- Kontakt:
No aga lased järsku Rommil saata meerikamaalt? Ja täpsustuseks, et 50 sigaretti on maksuvaba või 10 sigarit.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
53449661 Kert
Team Linnamehed
53449661 Kert
Team Linnamehed