00
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep GC...1 V8 vahekast, vedu, soov lülitatav 2 vedu...
Selec-Trac (NP242)
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Ja ökomaks ta ei lähe. Saad ainult rehve põletada kui isu(-:
Jeep Grand Cherokee LX 5,9L 177kw
No mul ikka võttis maantekulu paar liitrit alla, 17 pealt 15 peale umbes.crimson kirjutas:Ja ökomaks ta ei lähe. Saad ainult rehve põletada kui isu(-:
Selline vahekasti swap ökotamise eesmärgil tasub ära 20 000+ kilomeetri pärast.
- atdoom
- True Off Roader!
no ma ei tea... ma usuks Jeebi puhul pigem varianti, et vana unustatud õli vahetamine korraliku õli vastu... sildades ja kastides + tunne, et läheb vähem... annaks sellise võidu:)Trykk kirjutas:crimson kirjutas: No mul ikka võttis maantekulu paar liitrit alla, 17 pealt 15 peale umbes.
Selline vahekasti swap ökotamise eesmärgil tasub ära 20 000+ kilomeetri pärast.
Kui paned eesilda veel hubid... no ehk siis?!
Ja ega sa sinna hinna sisse ei arvutanud ju uut kasti ja tööraha?!?
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Kui linnas palju ukerdamist, siis ehk mõjub tõesti 249 tüüpiliselt kinnipoonud visko mingil määral kütusesäästu.
Trassi peal...tundub kahtlane. Pöörlevate agregaatide mass 231 puhul on minimaalselt väiksem.
Vahekasti sisendi/väljavõtte laagrite seisukord ja kardaaniristide laagrite seisukord/veeretakistus pigem võib suuremat rolli mängida.
Virgo
Trassi peal...tundub kahtlane. Pöörlevate agregaatide mass 231 puhul on minimaalselt väiksem.
Vahekasti sisendi/väljavõtte laagrite seisukord ja kardaaniristide laagrite seisukord/veeretakistus pigem võib suuremat rolli mängida.
Virgo
Mudas alates 2003.