GC -95 tühikäik kadunud
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
GC -95 tühikäik kadunud
Eile õhtul oli kõik ilus, täna hommikul läks käima pika käiamise peale ja tühikäik täiesti puudu. Niipea kui gaasipedaali lahti laseb, sureb välja. Lisaks peale käivitamist näitab voltmeeter suht vähe (kuna volte peal pole, siis ei oska öelda, kui palju täpselt) - ma ise peaks seda normaalseks sest aku laeb ja tahab palju voolu. Hetke pärast viskab voltmeetri päris nulli ja paneb "check gauges" põlema.
Üldse on olnud trend, et mida külmem õues on seda kauem käiata tahab. Plusskraadidega ei ole ka paugupill, vaid tahab 3-4 pööret kerimist külmast peast. Soojast peast käib kohe.
Oskab keegi viga pakkuda või miskit soovitada?
Üldse on olnud trend, et mida külmem õues on seda kauem käiata tahab. Plusskraadidega ei ole ka paugupill, vaid tahab 3-4 pööret kerimist külmast peast. Soojast peast käib kohe.
Oskab keegi viga pakkuda või miskit soovitada?
Re: GC -95 tühikäik kadunud
Parandus. Kuna päevavalges sai tuvastatud et geneka poolt aku laadimine puudub täiesti (pardapinge ca 10V), siis kas tühikäik võib puudu olla just selle pärast?
Jah, Jeebil ennegi kehv aku tühikäiku mõjutanud.
-
- Rock Crawler
Ei hakka uut teemat tegema, aga mul pigem vastupidine mure( 4,0 Grand ). Nimelt peale natuke pikemat sõitu ehk mootor soojaks läinud, siis kohapeal "Parking" ja pöörded 1500. Kõik see sisselase osa ja siibrid on filigraanselt puhastatud, aga just külmaga see jama tekinud. Ise kahtlustan, et see tühikäigu mootoris ikka see niiskus jne, et külmaga tõmbab midagi härma seal...
Kas trossid ei ole pinges? Kruiisi mootorist äkki hakkab rebima vms?
Virgo
Virgo
Mudas alates 2003.
Minu 4.0 Cherokeel (97+) kadus tühikäik ära peale aku tühjenemist. Googeldasin probleemi ja nii pidavatki mõnikord juhtuma, kui aku tühi on. Tuli teha mingi kombinatsioon süütevõtme ja millegagi veel (a'la süüde sisse, siis vajuta raadio nuppa ja siis veel istmesoojendust), ei mäleta hetkel täpselt. Tegi reseti ära ja tühikäik taastus.
-
- Rock Crawler
Kohapeal tiksudes vaatasin, et siiber läheb ilusti kinni. Tegin süsteemile reseti ka, aga polnud kasu midagi. Küttekulu sain vist selle külmaga vähe alla. Tuli siin juba 27L/100kmvirgo kirjutas:Kas trossid ei ole pinges? Kruiisi mootorist äkki hakkab rebima vms?
Virgo

Vaata kas kõik voolikud ikka terved ja ühendused tihedad.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Minu mure lahendatud. Tõin toast teise aku peale ja mure lahendatud. Vana aku täiesti surnud. Pinget ilma igasuguse koormuseta 8V. Huvitav kuidas see 55AH ja olematu käivitusvooluga aku siiamaale seda malmkolakat käima vedas.
Mul raadio pole originaal ja istmed ka soojendusevabad, nii et nende nuppudega manipuleerimine pole võimalik.
Seega - uus aku küljes, tühikäik tagasi, laadimispinge ka normis.
Mul raadio pole originaal ja istmed ka soojendusevabad, nii et nende nuppudega manipuleerimine pole võimalik.
Seega - uus aku küljes, tühikäik tagasi, laadimispinge ka normis.
Vaatasin järgi, mis see reseti õpetus oli, ehk on tulevastel hädalistel hea proovida:
You can take the hot cable off and hold it to the negative post for 30 seconds to reset the computer.It is quicker than letting it stay off for 30 mins or more.The computer has a capacitor charge that will be drained within 30 seconds by grounding out the hot cable ONCE IT IS OFF.After you hook the positive cable back up they also recommend turning the ignition switch to the on position without the engine running then turn on the headlights and then headlights back off then turn the key off.Then hop in and start and take a drive above 30MPH.Also the computer has a preset set of codes it goes by once started and then once it gets up to normal operating temps it will start reading all the sensors and start the learn process and reprogram the standards for which it runs best.
You can take the hot cable off and hold it to the negative post for 30 seconds to reset the computer.It is quicker than letting it stay off for 30 mins or more.The computer has a capacitor charge that will be drained within 30 seconds by grounding out the hot cable ONCE IT IS OFF.After you hook the positive cable back up they also recommend turning the ignition switch to the on position without the engine running then turn on the headlights and then headlights back off then turn the key off.Then hop in and start and take a drive above 30MPH.Also the computer has a preset set of codes it goes by once started and then once it gets up to normal operating temps it will start reading all the sensors and start the learn process and reprogram the standards for which it runs best.
-
- Rock Crawler
Mul ka asi korras. Oli jah väike vaakumi leke.