Grand Cherokee 5,2 GZ Limited-97aasta

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
talvoja77
Off Roader Wannabe

Grand Cherokee 5,2 GZ Limited-97aasta

Postitus Postitas talvoja77 »

Tere Sõbrad

Olen siin vaadanud seda foorumit juba u. 3 aastat ja otsustasin siis endalegi hankida maastur- Grand Cherokee 5,2 GZ! Heinaküünis on tehtud tõste ja vintsivalmidus koos esimese rauaga. Mulle meeldis just see, et eelmine omanik (või siis omanikud pigem) on hoidnud autot seest igati korras. Lisadest ei tööta kaasreisija istmesoojendus ja kont. Ma ikkagi üritaks need mingi aeg korda teha, kuigi lugedes foorumit on istmesoojenduse kordategemine kulukas ja tüütu...

Aga vana auto puhul nagu ikka on teisigi probleeme:

1. Kui vajutad "unlock" siis sõidab juhiiste ette ja parempoolne peegel sätib end tagaratast näitama. Vajutan istmemälu, siis iste sõidab õigesse kohta kuid peegel jääbki sinna kuhu läks. Kas seda saaks kuidagi välja lülitada, et ta omapäi ei liigutakski peeglit ega istet? õi siis kuidagi ümberprogrameerida?

2. Väga tüütu asi on ka see, et paneb immo peale kui lahtiste ustega seisab. Istud jälle sisse ja istme-peegli jama on jälle külas. Tüütu asi mida ma ei tahaks seal autos näha jälle.

3. Ja siis kukkus vasak-esituli alla, seal üleval on vist munakas, mis laseb tulesid korrigeerida on katki. Äkki keegi oskab nõu anda, et kuhu pöörduda, et saaks uue tule, sest parandusele see vist ei allu:)

Aga autost üldse: super kiirendus ja juhitavus polegi nii jube (all 31" Insa Turbod) ja ainuke tujurikkuja on tihedane tanklasse sõit. Aga midagi pole teha...

Ta on mul juba käes olnud 3 nädalat ja olen ta 2 korda ikkagi ka kinni sõitnud. Viimane oli eriti masendav- Küla poe ees sõitsin lumehange ja sinna ma jäin- Subaru tõmbas meid välja ja ma loodan et mu Jeeb'ile sellest sügavat traumat ei jäänud:)

Mõnusaid Mülkaid

Tänan, kui keegi mind aidata saaks!!

S.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Re: Grand Cherokee 5,2 GZ Limited-97aasta

Postitus Postitas Mahno »

Nii palju kui ma olen aru saanud on grandil kahte moodi peegleid - ühed on asendianduriga ja teised on ilma. Ilma on need masinad, millel pole tehasest mäludega istmeid-peegleid. Sel juhul käitub peegel mäludega masina küljes just nii - sest masin ei saa peegli asendist aru. Seega - on võimalik et su masinale on mõne lahjema peeglid külge saanud.

Teine ja tõenäolisem võimalus on, et needsamad asendiandurid on kakased ja vajavad puhastamist.
talvoja77
Off Roader Wannabe

Oskad sa juhatada, et kust ma neid andureid otsida võiksin?
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

talvoja77 kirjutas:Oskad sa juhatada, et kust ma neid andureid otsida võiksin?
Peegli seest.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Istme ja peegli "jama" on põhjusega. Eri võtmetel on erinevad puldid ja mälu võtab puldi järgi asendid (pere erinevad liikmed saavad eri pultidega kohe asendid paika).
Kui oled sobivad asendid paika saanud, vajutad juhiukse pealt mälu salvestamise nuppu. Kui tuluke vilgub siis vajutad puldil UNLOCk nuppu ja need seaded salvestatakse töötama selle konkreetse puldiga. Ukse peal olevate mälunuppudega pole neil midagi ühist. Seega saab olla 2 salvestatud seadet mida juhid ukse pealt nuppudest ja lisaks igal puldil oma seade.
Edu.
Virgo
PS. raskes kohas tasuks ikka aeglustit ka kasutada, tõmbab vahekasti lukku ja annab esi-tagasillale võrdse jõu, iseasi kas tagasillas on LSD ja kui on siis mis seisus. Välimuse järgi saad ka hinnata kas on D35 või D44 alukorpusega tagasild.
Mudas alates 2003.
talvoja77
Off Roader Wannabe

Tänud Virgo

Istmega sain asja tööle, kuid parempoolse peegli keerab ta ikkagi alla ja sinna ka jätab...
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”