Mina siin mõtisklesin nende safarite üle ja nende korraldamistest. Meil on üle Eesti palju inimesi kes teavad oma kodukandi ümbruses (kindlasti ka mujal) üsna pikki raskemini läbitavaid metsaradasid, sihte ja muid mudaseid teid/kohti. Võtaks kõige lähemaks näiteks Landy korraldatud uue aasta safari uue aasta esimesel päeval...kõik olid rahul ja üritus läks kümnesse! Et selliseid üritusi toimuks ka edaspidi siis võiks ju korraldaja(te)le ka midagi osalejate poolt vastu pakkuda nt 10€ auto pealt poleks ju palju? Oleks siis korraldajale väikeseks stiimuliks või siis kui antud ürituse korraldamisel on jooksvaid kulusid siis kataks needki, kasvõi siis osaliseltki. Võtame taas näiteks Landy ürituse kus osales 14+1 masinat, rahas siis 140€...nagu olen aru saand, Landyl antud ürituse korraldamisega erilisi kulusid ei olnud, siis planeerimise ja eestvedamise eest 140€ ajendaks seda tegema ka järgmine kord, olgu siis neid masinaid 2 või 20 vähemalt oled oma aja ja planeerimise eest ka midagi tagasi saanud. Usun et inimestest puudust pole kes tahaks tulla ja sõita, omalt poolt julgen öelda et mina olen valmis ennast ka Soomest kohale vedama või kui pikem trass ja rada vajab ettevalmistamist või läbisõitmist siis oleksin käsi nt kütuse kompenseerimisega vms

Ka võistlejatele teinekord võibolla väga hea kui mingi safari laadne üritus kodu külje alla tuleb, saab minna ja autot testida või niisama funnima ilma silmi ruuduliseks sõitmata
Olgu siis öeldud, et vaatan asja täiesti oma vaatevinklist...mina maksan hea meelega kui saan liituda kellegiga kes teab kus saab sõita, mitte ei lähe sihitult metsa hulkuma et siis mõne põnevama sihi peal natuke hullata...
http://www.soodaprits.ee
Jeep Grand Cherokee 5.2, 156kW, V8 '94
+372 52 333 96
+358 409 622 320
Gerto