Hyundai Galloper 2,5TD 2000a ostaks aga,,,,? ei tea ka.
Moderaator: Moderators
Hyundai Galloper 2,5TD 2000a ostaks aga,,,,? ei tea ka.
Mis arvate sellisest masinast? Oleks plaan soetada.
Miks tahan siis sellepärast et diisel ja Hyndaid Galloperid on odavamad. Kui teised diisel maasturid.
Metsas ma ei käi. Rohkem nagu teiseks autoks millega suurema lumega linna saada. Noh jah see aasta vist lund küll ei tule
Miks tahan siis sellepärast et diisel ja Hyndaid Galloperid on odavamad. Kui teised diisel maasturid.
Metsas ma ei käi. Rohkem nagu teiseks autoks millega suurema lumega linna saada. Noh jah see aasta vist lund küll ei tule
-
- Off Roader Wannabe
Re: Hyundai Galloper 2,5TD 2000a ostaks aga,,,,? ei tea ka.
kui foorumit läbi lapata ei viitsi nagu mina peaaegu teinud olen, siis pidi olema natuke janusem ja paljud osad samas, mis pajerol.
samas on olnud see yhel mu heal sõbral ja tema ei ytelnud yhtegi halba sõna. samuti ei käinud kaelani mudas roomamas vaid kasutas jahilkäiguks ja talvel tööle saamiseks.
samas on olnud see yhel mu heal sõbral ja tema ei ytelnud yhtegi halba sõna. samuti ei käinud kaelani mudas roomamas vaid kasutas jahilkäiguks ja talvel tööle saamiseks.
Janusem ei ole, sõita oli parem minu arvates, kui pajeroga. Tulede ja muude kere detailidega oli probleem. Tulesid B osana pole. Näiteks suunatuld otsisin 2 nädalat, esindusest mingil põhjusel ei küsinud 

Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Huvitav kuidas neil selle roostega probleem ka on?
Ussitavad nad rohkem kui Mitsud?
-
- Off Roader Wannabe
pannonia kirjutas:Huvitav kuidas neil selle roostega probleem ka on?
eks palju oleneb ka sellest, kuidas pill hoitud ja kuidas edasi hoiad

ei roosteta ta midagi hullu. ja roostele on ka alati 1 hea rohi välja mõeldud. keevitus nimelt

-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Oma turuhinna poolest vast üks edukamaid asju sulle, kuid pereautoks on ta pisut puine, või olen ma liialt grandi manustanud.
Saaremaalt ja Nivaga
Jah eks olegi see hind määravaks.
Keevitada jah eks see ole ka lahendus:) aga kurat see aeg on juba möödas kus sügiseti aeti ziks garaazi ja hakkasid keevitama, et järgmine aasta jälle sõita
Keevitada jah eks see ole ka lahendus:) aga kurat see aeg on juba möödas kus sügiseti aeti ziks garaazi ja hakkasid keevitama, et järgmine aasta jälle sõita