Lada Niva 2003 a.
Moderaator: Moderators
Lada Niva 2003 a.
Nii, hetkel siis võimalus saada vahetus kaubana 2003 a. Lada Niva 1.7 60kw mootoriga.
Link ka siis auto kohta :
http://auto.motors24.ee/vehicles/347985 ... &sort=paid
Sammuti ka siis siin foorumis kuulutus üleval : http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=36243
Mõted hakkasid siis konkreetse liikuri poole mõlkuma kuna aasta arvult suhteliselt värske veel, mootor tundub ka hea, ehk oskab keegi pajatada headest ja veadest sellise lahjema maasturi puhul.
Metsa lähen vb vihmase ilmaga seenele ja kindlasti kui tuiskab siis linna vahele mütama lume sisse, sihtotstarbelise maasturina teda ma kasutama ei hakka ja kõikse suuremast muda august lähen ringiga mööda, rohkem sellise igapäeva sõidukina, mainin siis niipalju et üle 200km ma kuu aja jooksul maha ei sõida, kui siis vb suvel tuleb mingine 400-500 ära kui rannas käia.
Kütte kulust võiks ka keegi midagi rääkida, kuna see pritsung juba ja karpa mootorite kohta ma miskit infot leidsin juba siit foorumist.
Sammuti tean seda et tuleb vaadata kere olukorda nagu ilma raamita autode puhul ikka.
Link ka siis auto kohta :
http://auto.motors24.ee/vehicles/347985 ... &sort=paid
Sammuti ka siis siin foorumis kuulutus üleval : http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=36243
Mõted hakkasid siis konkreetse liikuri poole mõlkuma kuna aasta arvult suhteliselt värske veel, mootor tundub ka hea, ehk oskab keegi pajatada headest ja veadest sellise lahjema maasturi puhul.
Metsa lähen vb vihmase ilmaga seenele ja kindlasti kui tuiskab siis linna vahele mütama lume sisse, sihtotstarbelise maasturina teda ma kasutama ei hakka ja kõikse suuremast muda august lähen ringiga mööda, rohkem sellise igapäeva sõidukina, mainin siis niipalju et üle 200km ma kuu aja jooksul maha ei sõida, kui siis vb suvel tuleb mingine 400-500 ära kui rannas käia.
Kütte kulust võiks ka keegi midagi rääkida, kuna see pritsung juba ja karpa mootorite kohta ma miskit infot leidsin juba siit foorumist.
Sammuti tean seda et tuleb vaadata kere olukorda nagu ilma raamita autode puhul ikka.
Samurai
Düssograafia käes kannatan !
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Lada Niva 2003 a.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Teegelikult mõtlesin rohkem mootori ja veo süsteemide kohapealt, kuidas mootor ja vahekast jne vastu peavad, hooldus kulud.
Seda teemat ma juba enne teema tegemist lugesin.
Seda teemat ma juba enne teema tegemist lugesin.
Samurai
Oleneb ju mida sa teha tahad. Jahil käija või metsavaldusi kaemas on Nivast küll, eriti kui teiseks-kolmandaks autoks peres. Nõuka ajal sai isegi vagusid küntud vaesekesega. Aga modifikatsioone venelane ei armasta. Mõned eredad erandid välja arvata, kuhu on ka raha mitme muu masina jagu sisse tambitud.
Päikest ja muda
Virgo @ V8-tele lisaks ka 21214 omanik.
Päikest ja muda
Virgo @ V8-tele lisaks ka 21214 omanik.
Mudas alates 2003.
Nagu ees pool mainisin siis vahest mõnel mudasemal metsateel vaja sõita kui seenel käia ja talvel lumes ringi müdistamiseks.
Otsest ofroadi tegema just ei lähe, pigem vaja natuke kõrgemat 4 veolist, vana audi c3 quattro jääb natuke lahjaks minu soovidele.
Rohkem küsimus tüüp vigades, eriti mootori ja veermiku poolelt, kere olukorda oskan ise hinnata, kuid just mida jälgida mootori ja veermiku juures pingsamini.
Otsest ofroadi tegema just ei lähe, pigem vaja natuke kõrgemat 4 veolist, vana audi c3 quattro jääb natuke lahjaks minu soovidele.
Rohkem küsimus tüüp vigades, eriti mootori ja veermiku poolelt, kere olukorda oskan ise hinnata, kuid just mida jälgida mootori ja veermiku juures pingsamini.
Samurai
Lihtne - vene masinal on kõik vead tüüpvead. Samas lihtne, mägiaivari teibi ja kirjaklambriga enamus parandatavad.
Tee proovi erinevate masinatega, pane hinnakirjad-enda nõudmised-võimalused ritta ja ongi olemas.
Virgo
Tee proovi erinevate masinatega, pane hinnakirjad-enda nõudmised-võimalused ritta ja ongi olemas.
Virgo
Mudas alates 2003.
-
Hullsaarlane
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
mootori poolepealt on nii, et ennem saab kere otsa, kui mootor.
Saaremaalt ja Nivaga
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
21213/21214 probleemidest:
*Viikäigulise käigukasti (tüüp)vigadest ja neid ennetvast remondist teab kasutaja Ardi rääkida.
*Esiistmed on väga nadi kosntruktsioniga ja lihtsad lagunema - mõtekas lääne omade vastu vahetada.
Muud osas 2121x mudleid üksteisest oma probleemide loetelu osas eriti ei esine. Paraku on uuemate Nivade kered väga roostealtid.
*Viikäigulise käigukasti (tüüp)vigadest ja neid ennetvast remondist teab kasutaja Ardi rääkida.
*Esiistmed on väga nadi kosntruktsioniga ja lihtsad lagunema - mõtekas lääne omade vastu vahetada.
Muud osas 2121x mudleid üksteisest oma probleemide loetelu osas eriti ei esine. Paraku on uuemate Nivade kered väga roostealtid.
-----------------------------------------------------------------
Jätab selle lada vist kus kurat, peab otsima mõne korraliku 4l cherokee ja mure lahendatud.
Tänud abi eest.
Tänud abi eest.
Samurai
-
maksipoiss
- Rock Crawler
Lauri-L kirjutas:Jätab selle lada vist kus kurat, peab otsima mõne korraliku 4l cherokee ja mure lahendatud.
Tänud abi eest.