O:dodge ram cummins
Moderaator: Moderators
O:dodge ram cummins
masin võiks olla alates 96a ja hea kui oleks ram2500 ja kindlasti diisel.igasugused tõsted ja metsa rehvid jne... jne...tuleb ainult kasuks!esialgu hinnapiiri ei sea vaatab mida pakutakse nr on 56464799 või ints20@hot.ee
Viimati muutis ints20, R Dets 23, 2011 4:16 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: O:dodge ram cummins
muutsin kuulutust!tänud
Palju sul eelarves selle ostuks raha on ?
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Dodge Ram T35
eelarve on paindlik ja kui sellest ei piisa saab ka võibolla mingi liisingu laadse toote kaasata!siiamaani pole yhtegi konkreetset pakkumist!AsTroSS kirjutas:Palju sul eelarves selle ostuks raha on ?
eks müüa asi on küsida,minu asi siis nõustuda,tingida või loobuda.

BMS - sellest ei tea ma küll midagi , minu must on sadamas ja viimased 2 aastatl täiesti legaalne.
Kui mõnel inimesel on palju raha ,siis põhimõtteliselt oleks nõus loobuma 98 Ram 2500 aasta pika kabiini (4 ust) vana tüübi 12klapilise mootoriga ja automaadiga, pika kastiga liikur, 35 rehvid 17 tollistel velgedel .... hõbedane
Kui mõnel inimesel on palju raha ,siis põhimõtteliselt oleks nõus loobuma 98 Ram 2500 aasta pika kabiini (4 ust) vana tüübi 12klapilise mootoriga ja automaadiga, pika kastiga liikur, 35 rehvid 17 tollistel velgedel .... hõbedane
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Dodge Ram T35
AsTroSS kirjutas:BMS - sellest ei tea ma küll midagi , minu must on sadamas ja viimased 2 aastatl täiesti legaalne.
krt ikka ei lugend kuskilt hinda välja!kui hind nii häbiväärselt kõrge on võid selle PS ka panna ju.ja pildimaterjal ka ei teeks paha
olen endiselt avatud pakkumistele!
- Terribleone
- Mudder
Ei hakanud uut teemat tegema. Olen ka sellise isendi vastu huviline.
Jõud taha - ütles karu ja lõi t*ra läbi toore kase!
need nigu maa pealt pühitud!tegelt vist tundub nii hea massin olevat et väga ei müüda neid!Terribleone kirjutas:Ei hakanud uut teemat tegema. Olen ka sellise isendi vastu huviline.
Viimase paari aasta jooksul on neid massiliselt Soome viidud (masust tulenevalt soodsa hinna tõttu) ja siia juurde ei ole toodudints20 kirjutas:need nigu maa pealt pühitud!tegelt vist tundub nii hea massin olevat et väga ei müüda neid!Terribleone kirjutas:Ei hakanud uut teemat tegema. Olen ka sellise isendi vastu huviline.
Lisaks veel see,et viimasel ajal meerikas maksavad 96-97 aasta pillid tunduvalt rohkem kui 98-02
96-97 aasta piilide kõrge hind on tingitud asjaolust,et kõik alates 98 aasta diisel liikurites peavad läbima suitsutesti..... ja samas on 96-97 aasta pillid on kõige lihtsamini/odavamalt tuunitavad ja sellest tulenevalt eelistatud
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35
Dodge Ram T35