Jeep Cherokeel kadunud suunatuled ja salongi puhur
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep Cherokeel kadunud suunatuled ja salongi puhur
Tervitus. Mure järgnev. Jeebul kadunud suunatuled(algul olid ohutuled olemas. nüüd pole neid ka) nind salongi puhur lõpetas samuti koostöö.
Viga ilmnes peale mõne kuulist seismist.
Masinaks Jeep Cherokee 4.0 1995a
Kaitsmed terved, vb relee?
Ohutule peale panen, siis armaturis jääb põlema ohutule märk, aga ei vilgu. Paar päeva tagasi vilkus veel.
Viga ilmnes peale mõne kuulist seismist.
Masinaks Jeep Cherokee 4.0 1995a
Kaitsmed terved, vb relee?
Ohutule peale panen, siis armaturis jääb põlema ohutule märk, aga ei vilgu. Paar päeva tagasi vilkus veel.
Suurim online valik rasketehnika, maasturite, sõiduautode rehvi/velgi. Küsi personaalset hinda! www.aalux.ee
Lisaks lai valik akusid, flantse, sobitusrõngaid jne.
Re: Jeep Cherokeel kadunud suunatuled ja salongi puhur
Kaitsmed on küll terved, aga arvatavasti oksüdeerunud. Puhasta ära ja peaks korras olema.
Keegi õige kaitsmeskeemi saaks mulle anda ? Kõik mis ma leidnud, kuidagi vale aasta omad ja ei klapi minu oamaga.
Häh, sain ise õige skeemi kätte. Ikkagi, kaitsmetes asi pole, neid on igatepidi kontrollitud, puhastatud loksutatud.
Suunad ja salongipuhur kadusid korraga, see tundub kõige ebaloogilisem, kuidas nad omavahel seotud saavad olla :S
Häh, sain ise õige skeemi kätte. Ikkagi, kaitsmetes asi pole, neid on igatepidi kontrollitud, puhastatud loksutatud.
Suunad ja salongipuhur kadusid korraga, see tundub kõige ebaloogilisem, kuidas nad omavahel seotud saavad olla :S
Suurim online valik rasketehnika, maasturite, sõiduautode rehvi/velgi. Küsi personaalset hinda! www.aalux.ee
- kalleo
- Rock Crawler
Salongi kaitsmed: http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/electr ... _block.htm
Huvi pärast, et kas kõik muu mudru (tuled, pasun, tagaklaasi soojendus jne.) toimivad? Kui masin seisnud ja asjad niimoodi järjest ära kaovad, siis viitab justkui mädadele juhtmetele/kontaktidele. Mul olid ka salongi kaitsmed ja kaitsme kontaktid selles plokis pealtnäha korras, aga ploki taga juhtmed niiskuse poolt kontaktide küljest läbi näritud. Kui elektriasjandust jagad siis mõõda kas on pinget vastavate kaitsmete (#5 ja #8 siis või?) klemmidel. (Kui sisselülit asendis pole pinget kummalgi klemmil, siis viga ees(aku)pool, kui pinge on siis viga tarbija pool.) Ja kapoti alused kaitsmed oled ka igaks petteks üle vaadanud? Kuigi modimata skeemi puhul seal ühisosa justkui ei tundu olema.
Edu,
Huvi pärast, et kas kõik muu mudru (tuled, pasun, tagaklaasi soojendus jne.) toimivad? Kui masin seisnud ja asjad niimoodi järjest ära kaovad, siis viitab justkui mädadele juhtmetele/kontaktidele. Mul olid ka salongi kaitsmed ja kaitsme kontaktid selles plokis pealtnäha korras, aga ploki taga juhtmed niiskuse poolt kontaktide küljest läbi näritud. Kui elektriasjandust jagad siis mõõda kas on pinget vastavate kaitsmete (#5 ja #8 siis või?) klemmidel. (Kui sisselülit asendis pole pinget kummalgi klemmil, siis viga ees(aku)pool, kui pinge on siis viga tarbija pool.) Ja kapoti alused kaitsmed oled ka igaks petteks üle vaadanud? Kuigi modimata skeemi puhul seal ühisosa justkui ei tundu olema.
Edu,
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
- LR90
- I live off from the mud
Mõlema toide läbib süütelukku, äkki viga sealKups kirjutas:

kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
- kalleo
- Rock Crawler
Siis peaks tõenäoliselt ka palju teisi asju mitte funkama...LR90 kirjutas:Mõlema toide läbib süütelukku, äkki viga sealKups kirjutas:Suunad ja salongipuhur kadusid korraga, see tundub kõige ebaloogilisem, kuidas nad omavahel seotud saavad olla :S
Ja ohukad peaks ka ilma võtmeta toimima vist?Kups kirjutas:... algul olid ohutuled olemas. nüüd pole neid ka ...
- Terribleone
- Mudder
Endal oli WJ jeebuga sama jama mingi aeg. Aga ma VIST sain nii korda, et akul juhtmed mahad. Äkki ei andnud midagi siis ilusti ühendust või ma ei tea.
Jõud taha - ütles karu ja lõi t*ra läbi toore kase!
-
- Rock Crawler
Kunagi vist omal ka selline asi olnud, et salongi puhur lambist enam ei töödanud, kui seis eelmine talv mõnda aega. Siis sai sooja garaasi ja mingihetk peale remonti hakkas jälle tööle( puhurit ei remontinud ). 

-
- Rock Crawler
Akutrikki tasub alati proovida. Salongivent võib olla kinni jäätunud, kui õhukopsik vett täis oli enne külmade tulekut. Suunatuled on ilmselt relee taga kinni.
EDIT: Krooniline jõudis ette. Auto sooja mõneks ajaks ja vent hakkab käima. Ja siis kindlasti kopsikust vesi välja aidata.
EDIT: Krooniline jõudis ette. Auto sooja mõneks ajaks ja vent hakkab käima. Ja siis kindlasti kopsikust vesi välja aidata.
Akutrikk kahjuks ei toiminud, see on paar tiiru proovitud. Sai kapoti allgi kõik kaitsmed üle vaadatud. vb kaitsmeploki maha võtma salongist ja tagant juhtmed üle tsekkima.
Salongipuhuri teema on ilmselt selles kopsikus. Soojaks läks korralikult pika sõitmise peale siis hakkas tööle jälle
Salongipuhuri teema on ilmselt selles kopsikus. Soojaks läks korralikult pika sõitmise peale siis hakkas tööle jälle

- kalleo
- Rock Crawler
Uuri enne ikka suuna releed üle, proovi midagi asenduseks panna. Salongi kaitsmeploki (= pistiku läbi tulemüüri) lammutamine muidu suht keberniit ettevõtmine.Kups kirjutas:Akutrikk kahjuks ei toiminud, see on paar tiiru proovitud. Sai kapoti allgi kõik kaitsmed üle vaadatud. vb kaitsmeploki maha võtma salongist ja tagant juhtmed üle tsekkima. Salongipuhuri teema on ilmselt selles kopsikus. Soojaks läks korralikult pika sõitmise peale siis hakkas tööle jälle
Edu,
-
- Rock Crawler
Kui "vesiratas" soojalt käima hakkas, katsu vesi välja saada sealt kopsikust. Muidu kärsatad ventikamootori maha lõpuks. Ja suunad on ilmselgelt relee taga kinni.Kups kirjutas:Akutrikk kahjuks ei toiminud, see on paar tiiru proovitud. Sai kapoti allgi kõik kaitsmed üle vaadatud. vb kaitsmeploki maha võtma salongist ja tagant juhtmed üle tsekkima.
Pean tunnistama, et ma autode alal suht rumal, eriti selle elektriga seotud asjades. Mis releed ma sinna asemele proovida võiks. Seal ongi selline teema, et eelmine omanik on kaks releed omavahel juhtmetega ristand ja sinna relee pistiku aukudesse viinud. seega seal paras ussipesa. kui nüüd need ära võtta ja midagi asemele panna. Tuttav pidi tooma suunatulede relee jeebi pealt, aga ei leia üles.
Ma muidugi ei ole päris kindel enam, kas see, mida ta seal ristand on, on ikka suunatule oma või mingi muu. Ma praegu ei leia kiirelt joonist ka netist kuskilt.
Ma muidugi ei ole päris kindel enam, kas see, mida ta seal ristand on, on ikka suunatule oma või mingi muu. Ma praegu ei leia kiirelt joonist ka netist kuskilt.
-
- Rock Crawler
Ohoo, palju õnne!Kups kirjutas:Seal ongi selline teema, et eelmine omanik on kaks releed omavahel juhtmetega ristand ja sinna relee pistiku aukudesse viinud.

Küsiks siis veel sellist asja. Kust poolt ma sellel mootorile lähenema pean. Kapoti alt aknapesu paagi tagant ma teda näen, seal paistavad vaid needipead. Või peab seest poolt ikka laiali tõmbama, et ligi saada ?